2010 Kasım Anneleri

günaydın zeyn geçmiş olsun oğluşunla sana.
bu hastalıklar geçmiyor bir türlü.
canım mama veriyor musun yani devam sütü içiyorsa sadece ondan içsin.
iştahı yoktur şimdi.
benimkide bir kaçgündür iyiydi. dün burnu akmaya başladı.
gece üzerini açıyor üzerinde tulumu var ama üşüyor sanırım. bugece elektrik sobasını yaktım.
oda havayı kurutuyor diye gece bir ara kapattım.
sobanın üzerinde cezvede su var ama yeterli buhar olmuyordur.
napsam ki?

zeyn gecmıs olsun sana ve oglusuna...

nasılsınız arkadaslar cok uzun zaman oldu... pek gırıp yazamıyorum ama okuyorum vakıt bulkdukca..kızım uyurken ancak e tıcaret ısıne al atmıstımya ancak onunla ılgılenebılıyorum onun dısında da yurumeye baslayan kızımın pesındeyım. vıtamınlere basladık sımdıde kabızlıkla bogusuyorum.

hala 2 dısı var 3.su yolda cok sukur boyumuz 76 cm kılomuz 9 cıroz bıraz ama cok sukur halımıze...
ıste bızde boyle

bafo maşallah kızına çiroz deme canım. benimkini taşırken kollarım kopuyor.
kangurusuna koyunca sırtım ağrıyor. gayet iyi kilosu.
kızlar vitamin kullanıyor musunuz hala?
multitabs kullanmayı bıraktık ama 1 yaştan sonra da vitamin gerekli diye düşünüyorum.
şöyle adam akıllı doktora gitmek lazım.

bafo kızının resmi yok mu kasım fıstıklarına koysana canım.
benimkini eklemiştim.
kabızlık için ıspanak kayısı yedirebilirisn. dişten kabız olmuştur.
kayısı bizde işe yaramadı ama yaz olduğu için semizotu yedirdim çok iyi gelmişti.
ıspanakta iyi olur diye düşündüm.

Son düzenleme:
zeynep geçmiş olsun üşüttünümüzmü bu sıra bağırsak enfeksiyonu var bir kaç kişiden duydum ishal kusma gidiyor...dikkat edin....

kübra ve zeynep sohbetinize hayran kaldım oğlan anaları sizi :KK1:

bafo bizde de 3 diş vardı ..bugun 4. çıktı sonunda...her diş için 3-4 ay beklersek yandık :26:

melodi senden ne haber bacım...

günaydın zeyn geçmiş olsun oğluşunla sana.
bu hastalıklar geçmiyor bir türlü.
canım mama veriyor musun yani devam sütü içiyorsa sadece ondan içsin.
iştahı yoktur şimdi.
benimkide bir kaçgündür iyiydi. dün burnu akmaya başladı.
gece üzerini açıyor üzerinde tulumu var ama üşüyor sanırım. bugece elektrik sobasını yaktım.
oda havayı kurutuyor diye gece bir ara kapattım.
sobanın üzerinde cezvede su var ama yeterli buhar olmuyordur.
napsam ki?
sagol melodicim
bugün zaten sadece su ve devam mamasi verdim onlarida cikartti dedigin gibi istahi olmaz yedirmek icin zorlamiycam
sizede gecmis olsun ömerde hic üstünü örtmüyor sonra gelsin hastaliklar kis bitene kadar bu duruma alismak zorundayiz

iyiyim infox cum. nolsun bugün çalışıyorum oğlum da kreşte.
ay bu aralar benimki huysuz biraz. istediği olmayaınca ciyak ciyak bağırıyor.
kendini arkaya kanırtıp atmaya çalışıyor.
bana kızdımı yüzümü tırmalıyor ve gözlüğümü fırlatıp atıyor. sürekli elinden tutup evde gezelim istiyor.
tabi zaten bütün gün yoruluyorum akşamda oturup oynasın istiyorum yok.
birde çamaşır makinasına takıldı bu aralar.
çalışırken seyetmeye bayılıyor.
durumlar böyle yani.

sagol melodicim
bugün zaten sadece su ve devam mamasi verdim onlarida cikartti dedigin gibi istahi olmaz yedirmek icin zorlamiycam
sizede gecmis olsun ömerde hic üstünü örtmüyor sonra gelsin hastaliklar kis bitene kadar bu duruma alismak zorundayiz

sağol canım kışı sevmemekte haklıyım. benimki örtünüyor ama yatağın her tarafında yattığı için battaniye üzerinde durmuyor.
gece baş tarafında yatarken sabah ayakucunda çapraz buluyorum.
birde yastığa sarılıp yatıyor. bende uyuyunca alıyorum.
yastıkta yatırmıyorum hala zaten durmuyor.

iyiyim infox cum. nolsun bugün çalışıyorum oğlum da kreşte.
ay bu aralar benimki huysuz biraz. istediği olmayaınca ciyak ciyak bağırıyor.
kendini arkaya kanırtıp atmaya çalışıyor.
bana kızdımı yüzümü tırmalıyor ve gözlüğümü fırlatıp atıyor. sürekli elinden tutup evde gezelim istiyor.
tabi zaten bütün gün yoruluyorum akşamda oturup oynasın istiyorum yok.
birde çamaşır makinasına takıldı bu aralar.
çalışırken seyetmeye bayılıyor.
durumlar böyle yani.

aynı bunlar ya...istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor...bana değilde daha çok babasına....bazen ağlama işini çok abartıyor katılacak diye korkuyorum.... sinirlendimide vuruyor....beni kızdırmak içinde yapmasını istemedğim şeylerin yanına gidiyor bekliyor ben gelip ona kızayım diye :KK70:

çamaşır mak. bizmkide sever dün bağladığım ipi çözdü dolabın kapısını açtı sonra makinanın kapağını açtı...bizmki gömme dolap içnde o yüzden pek bakmaz sadece ben çamaşır atarken içine girer :) yalnız pek izletme derim dönen şeyleri izlemek risklidir...çam. makinası pervaneler vs...

akşam senden ilgi bekliyor işte..bizde öyleyiz...kafam dolu geliyorum eve oda kitap getiriyor ooku diye bazen okuyorum bazen ilgilnemiyorum :KK43:

slmm nasılsınız ?buaralar girip ne okudum ne yazabildim.iki gündür uyuyamıyorum omzumun ağrıları başladı:KK43: tam uykuya dalacam deniz başlıyor ,onun üzerini örtme savaşıyla gece bitiyor ben de hacıyatmaza dönüyorum tabii,iyiden kafayı sıyırıyorum ben artık 7/24 bebek ,ev işleri ..kendime vakit yok gene ,unutkanlığım artmaya başladı.gecen bulaşık makinesini boşaltma derdindeyim deniz e rahmen,tek cezve kaldı onu da yukarı snra koyarım dedm çay demlemiştim bir yandan ,ayy oturup bir dinleneyim çayı mı içeyim dedim bir bakdım ben bardağa değil cezveye çay dolduruyorum,en son aklımda onu yerleştirmek vardıya sen git cezveye çay koy ,güleyim mi halime ağlayım mı bilemedim...neyse benden böyle deniz in alttan 3. dişi çıkdı,4.için izdıraplardayız.hepinize kolay gelsin.hasta olanlar varmış unutmadan geçmiş olsun canlarım....

aynı bunlar ya...istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor...bana değilde daha çok babasına....bazen ağlama işini çok abartıyor katılacak diye korkuyorum.... sinirlendimide vuruyor....beni kızdırmak içinde yapmasını istemedğim şeylerin yanına gidiyor bekliyor ben gelip ona kızayım diye :KK70:

çamaşır mak. bizmkide sever dün bağladığım ipi çözdü dolabın kapısını açtı sonra makinanın kapağını açtı...bizmki gömme dolap içnde o yüzden pek bakmaz sadece ben çamaşır atarken içine girer :) yalnız pek izletme derim dönen şeyleri izlemek risklidir...çam. makinası pervaneler vs...

akşam senden ilgi bekliyor işte..bizde öyleyiz...kafam dolu geliyorum eve oda kitap getiriyor ooku diye bazen okuyorum bazen ilgilnemiyorum :KK43:

bende ağlayarak her istediğini yaptırsın istemiyorum ama sinirli bir çocukta olsun istemiyorum.
çamaşır makinasını izlemesin mi niye riskli ki
banyoyu kappalı tutayım da girmesin o zaman.

slmm nasılsınız ?buaralar girip ne okudum ne yazabildim.iki gündür uyuyamıyorum omzumun ağrıları başladı:KK43: tam uykuya dalacam deniz başlıyor ,onun üzerini örtme savaşıyla gece bitiyor ben de hacıyatmaza dönüyorum tabii,iyiden kafayı sıyırıyorum ben artık 7/24 bebek ,ev işleri ..kendime vakit yok gene ,unutkanlığım artmaya başladı.gecen bulaşık makinesini boşaltma derdindeyim deniz e rahmen,tek cezve kaldı onu da yukarı snra koyarım dedm çay demlemiştim bir yandan ,ayy oturup bir dinleneyim çayı mı içeyim dedim bir bakdım ben bardağa değil cezveye çay dolduruyorum,en son aklımda onu yerleştirmek vardıya sen git cezveye çay koy ,güleyim mi halime ağlayım mı bilemedim...neyse benden böyle deniz in alttan 3. dişi çıkdı,4.için izdıraplardayız.hepinize kolay gelsin.hasta olanlar varmış unutmadan geçmiş olsun canlarım....

ay canım kıyamam sana. işimiz çok zor bu fıstıklarla.
bende gece birkaç sefer kalkıp bakabiliyorum. uyku tulumu var üzerinde şimdi eletirk sobasıda yanıyor mecburen.
sürekli döndükleri için üstleri açılıyor.
yanımda yatırsam bu sefer buna alışacak.
allah kolaylık versin hepimize.

selamlar kızlar .naber nasılsınız görüşmeyeli ...çok fazla giremesem de yazdıklarınızı arada okuyorum ...benim afacanlardan pek fırsat olmuyo arada da nurtiria ya takılıyorum orası da eğlenceli ...
tabi topiğin eski hali çok güzeldi şimdi baya ıssızlaşmış.. ..bebeler nasıl ?kudurmaya devam ediyorlardır ...maşallah hepsi de büyüdüler küçük hanfendi küçük bey oldular :))
benim kızım olacak cadı gerçi kız demeye bin şahit erkek fatma çok yaramaz .çok da sinirli bişi ..bu aralar modamız ağzını yere vuruyor kızınca ve de dediği olmayınca ..ben hiç oralı olmuyorum o da yapmayı kesiyor ..gün boyu ablasıyla benle ...ablasıyla çok iyiler bazen oyuncak kavgaları oluyor onun haricinde maşallahları var..sabah kalkar kalkmaz aba aba diye aranıyor sonra odasının kapısına gidip güm güm vurup uyandırıyor ..sonra yatana kadar şenlik devam ediyor bizim evde..ben de bu aralar sapıtmış durumdayım ev işleri çok nankör bitmiyor hep başladığın yerdesin ..çocuklar, yemek ,ütü derken bi de üstüne kış :KK43:dışarı da çıkamıyorum ..eve kapandık yani ... bizden kısaca böyle ...bebeleri öptüm herkese selamlar ...................................

dilekcim mügecim sagolun kizlar
peri inan yasadiklarimiz ayni allah kolaylik versin hepimize
boncukcum sende özlettin kendini cimcimelerden firsat olmuyordur cok öpüyorum onlari
bu saat oldu daha birsey yemedim cok kötüyüm allahtan kizim evdede ömere bakiyor

zeynep geçmiş olsun üşüttünümüzmü bu sıra bağırsak enfeksiyonu var bir kaç kişiden duydum ishal kusma gidiyor...dikkat edin....

kübra ve zeynep sohbetinize hayran kaldım oğlan anaları sizi :KK1:

bafo bizde de 3 diş vardı ..bugun 4. çıktı sonunda...her diş için 3-4 ay beklersek yandık :26:

melodi senden ne haber bacım...

dilekcim valla sohbeti kübra baslatti arkasi geldi:KK52:
ömerinde 8 tane disi var en sonuncuyu agustosta cikardi hala beklemedeyiz cikan yok

yabangülüm bana kırılma ama sana çok kızıyorum inanki.
yemişim huzurunu çocuğuna bişey olursa ne huzuru ne kocası gözüm hiçbirşey görmez.
sen çok hatalı davranıyorsun. kocan anacı çocuğunun boğazına ikidir yiyecek kaçıyor, çocuk boğulcak gibi öksürüyor,
adam hala annesine ses etmiyor.
sen neden herşeye boyun eyiyorsun.
cidden senin için çok üzülüyorum eşime bahsediyorum kv. den inan sinir oluyor.
kv. hiç vicdan yok eminim orda torunu öksürüyor kadın torununu azarlıyor.
sen buna ne kadar katlanmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama ben bile sinir oluyorum.
propun sana söylediklerini hatırla istersen.
bana kırılma canım ama anne olunca bebek ve annesine kıyamıyorum.

haklısınız hemde çok ama inan melisayı düşünüyorum.boşanma gibi bişey olsa kızımı bana vermezler,bide ben kendim istedim eşimi,ailem destek olmaz.gerçekten görmek gerek benim yaşadıklarımı o zaman anlarsınız..

slmm kızlar nasılsınız ne var ne yok:KK16:
bu sıralar çok fenayız kayra perşembe gecesi çok ateşlendi hiç uyumadı cuma günü ilk işim doktora götürmek oldu azı dişimizin biri patlamış diğerleri yolda şişmiş damakları :18:3-4 gün ateşi sürer dedi doktor bugün 3. gün hala halsiz ateşli ve uyku modunda oğlum gelemedi kendine sizde durumlar nasıl hastalık vs.. yoktur umarım:nazar:

bu sıralar çok fenayız kayra perşembe gecesi çok ateşlendi hiç uyumadı cuma günü ilk işim doktora götürmek oldu azı dişimizin biri patlamış diğerleri yolda şişmiş damakları :18:3-4 gün ateşi sürer dedi doktor bugün 3. gün hala halsiz ateşli ve uyku modunda oğlum gelemedi kendine sizde durumlar nasıl hastalık vs.. yoktur umarım:nazar:

cnm benım cok gecmıs olsun bızımde kopek dıslerı patlıcal galıba yıne ıshal oldu ıst a geldık gelelı kabızdı halbukı

bafo kızının resmi yok mu kasım fıstıklarına koysana canım.
benimkini eklemiştim.
kabızlık için ıspanak kayısı yedirebilirisn. dişten kabız olmuştur.
kayısı bizde işe yaramadı ama yaz olduğu için semizotu yedirdim çok iyi gelmişti.
ıspanakta iyi olur diye düşündüm.

bafo maşallah kızına çiroz deme canım. benimkini taşırken kollarım kopuyor.
kangurusuna koyunca sırtım ağrıyor. gayet iyi kilosu.
kızlar vitamin kullanıyor musunuz hala?
multitabs kullanmayı bıraktık ama 1 yaştan sonra da vitamin gerekli diye düşünüyorum.
şöyle adam akıllı doktora gitmek lazım.

eve gıdınce eklerım ıns.

tesekkurler cnm sımdı de ıshal oldu ılactan mı dısten mı bılemedık

bız burda dra getırdık detaylı baktılar ben hıc vıtamın vermemıstım o zyuden florur, vıtamın ve omega 3 verdı 2 haftadır basladık

cok gecmis olsun canim hastalik hepimizde var insallah cabucak atlatirlar

noolmus boyle ya herkes hasta yine.. zeynep sana da ayrica gecmis olsun. anne hasta olunca cocuga bakmak zaten zor olurken, omer de hasta.. neyse ki kizin var simdi noel tatili, yardim ediyordur sana.
herkese cok gecmis olsun, allh sifa versin..
bizde de 3 dis var. 4.su bi turlu cikamadi. dilinjde de pamukcuk gibi birsey oldu. agzina ne verdiysem yuzunu burusturyor. cani aciyor galiba. antibiyotik kullandik ya o yuzden mi oldu acaba ?

dilek niye sohbetimizle dalga geciyon nan alla alla :KK37:

Son düzenleme:
X