2010 Kasım Anneleri

Teşekkür ederiz Düşünmemlazım ve Melodi teyzeleri...çok şirin görünüyor yürürken minnacık boyuyla istediği yere gidiyor sıpa...

melodi, ben de turkiyede burdaki kadar cesit bulamadim. cesit olsa da tadlarina bakiyorum, burdakiler daha lezzetli geliyor. yalova kucuk bir sehir. belki bizim orda yoktur diyordum ama izmirde de yoksa bilemiyorum yani :)

melodi bardak konusunda gec kalmis olabilirsin.
ben 6 aylikken alistirma bardagiyla vermege basladim. simdi normal bardaga alistirmaya calisiyorum ama hep akitiyor bceremiyor..
ama sen takma kafana bazi cocuklar takintili oluyor sadece biberon istiyorlar. hic normal bardaktan vermeyi denedin mi? normal bardaktan icsin, alistirma bardagindan verme bakalim kabul edecek mi.. :44:

burda kipa diye büyük bir market var orda çeşit fazla oluyor ama böyle mamaya denk gelmedim yada dikkat etmedim. normal marketlerde belli çeşitler var. bizim orda tek büyük market tansaş orda da yok fazla çeşit.
bardak konusunda benim oğluşa bardakla arada bişeyler içirmeye çalışıyorum yazdan beri. bardağı seviyor ama devamlı vermedim. ona özel bardak almak lazım. cam yada diğerlerini dişliyor.
alıştırma bardağının üstünü çıkartıp deneyim. artık bardağa alışşsın istiyorum ondan sordum geçmi diye ama sütünü biberonla içer bir süre daha.

[
edish, her bebeigin gelisimi farkli dicem, zaten biliyorsun.
millete ne oluyorsa her seye burunlarini sokmasalar olmaz! sanki cocugun yurudugunde senden daha cok sevinecekler[/QUOTE]

Sorma bende zaten yürüsün kocaman adım cögregi yapıp evlerine gönderecem
.Sevincekler tabi daha cok koşturcam eziyet olsun ya bana hamile hamile :=)
Özellikle kayınvaldem evde cekmeceleri karıştırcak dagıtcak diye ayrı bi hevesi var
.Ne demişler annenin kötü kızı kayınvaldenin iyi gelini olmaz .Alıştım artık.
Ömür boyu sürüncek degil ya illaki yürüyecek.:KK9:

bu gun benim dogum gunum ... ve bu gun cok keyifsizim ... ve kv asure yapiyor ve buna bile sevinmedim .. kahvalti yapmadim midem kazindi yemek yemeye useniyorum ... imranla ilgilenmeye üseniyorum ... uyudu insallah biraz uyur ... disleri yuzunden son gunlerde hic uyuyamiyor ...
iste bööle ...

melodi dedigin gibi cocuklar icin olan bardaklardan alabilirsin.
Avertissement de redirection
tahil mamasi olarak guzel syler var ama ben de burda hic meyveli gormedim .. turkiyede tahil mamalrinda meyveli de oluyor dimi?

Son düzenleme:
[
edish, her bebeigin gelisimi farkli dicem, zaten biliyorsun.
millete ne oluyorsa her seye burunlarini sokmasalar olmaz! sanki cocugun yurudugunde senden daha cok sevinecekler

Sorma bende zaten yürüsün kocaman adım cögregi yapıp evlerine gönderecem
.Sevincekler tabi daha cok koşturcam eziyet olsun ya bana hamile hamile :=)
Özellikle kayınvaldem evde cekmeceleri karıştırcak dagıtcak diye ayrı bi hevesi var
.Ne demişler annenin kötü kızı kayınvaldenin iyi gelini olmaz .Alıştım artık.
Ömür boyu sürüncek degil ya illaki yürüyecek.:KK9:[/QUOTE]

evet. insallah oyle tabi..

düsünmemlazım doğumgünü kutlu olsun canım. sağlıklı mutlu nice güzel senelere ailenle inşallah..tahıllı mamalarda meyve var ama bebelacta pek meyve yok ya da ben görmedim. gece mamasında armutlu var ben sade veriyorum.

tesekkur ederim :KK31:
imran hastalani yine. dun gece hic uyumadik sayilir.
sanirim SIK SIK yikadigim icin usutuyor :26: tam iyilesmemisti zaten. saclari da iyice uzadigi icin kurutma makinasindan da kaynaklaniyor olabilir mi acaba ?
saclarini kestirmeye karar verdim. kusuyor pis pis bulasiyor butun sacina, sonra ayikla princin tasini! dun yikamistim, gece yine kustu. yine koku var cocugmda. temizlik acisindan -hic kiyamasam da- kesmenin vakti geldi galiba..

Son düzenleme:
imran cok hasta o yuzden hic vaktim olmuyor buraya girmeye
ctesi aksam ateslendi acile goturduk. buhar verildi rontgen cekildi. bronslariyla ilgili yine. antibiyotik verdi ama ilac veriyorum oksuruk tutuyo sonra da kusuyo. bilmiyorum faydasi oluyor mu.. yorgunum.

bebişler 1 yaşına girdi kimseler vakit bulamıyor galiba.
bebekler çok hareketlendi sanırım.
kızlar oğlum artık parmaklarımızdan tutup yürüyor.
kendi istediği yere götürüyor bizi.
arkadan bakıyorum çok tatlı görünüyor küçük adamgibi. :nazar:
bazen elimi bırakıp kendi ayakta duruyor ve alkış yapıyor.
ısırma huyu devam ediyor. umarım devam etmez.
birde yasak olan şeylere artık gitmiyor.
elektirk sobasına cıssssss diye öğrettik sonra ı ı dedik.
şimdi gidiyor cıs deyip dönüyor.
çamaşır makinasını seyretmeye bayılıyor.

düşünmemlazım geçmiş olsun canım. ben kışın haftada 2 defa yıkıyorum korkudan.
ama kusunca mecbursun.
saçına nasıl bulaşıyor yatarken mi kusuyor?
ben saçlarına kıyamıyorum. babası gözüne girmesin diye önünü kesti. içim kıyıldı resmen.
saçlarını kurutma makinası ile kurutuyorum.
inşallah çabucak iyileşir kuzu.

oksuruktuttugu zaman kusuyor. ayaktayken, yatarken farketmiyo ki midesi cok hassas. cok agladigi zaman bile kusuyo benimki..
bn bacaklarina masaj yapmam gerektigi icin 2 gun gectiyse 3. gun mutlaka yikiyorum. banyo sonrasi vucud masaja cok uygun oluyormus.

Merhabalar, ne zamandır giremedim gerçi fazla da ilerleme olmamış, herkes benim durumumda sanırım... Bizde geçen aralık başında aşılarımızı olduk 2 tane bacaktan, su çiçeğini 1 ay sonra yaparız dedi, kan tahlili yaptırdık kan sayımı biraz düşük çıktı, demire devam dedi....
biz de hala yürüme yok ama kendi kendine 1-2 adım atıyor bazen, ortopedist bir arkadaş geç yürümesi iyi dedi düz taban olma riski azalıyormuş, onun için fazla endişelenmiyorum artık.
Ben de 2 hafta sonra işe başlayacağım inşallah, bakalım nasıl olacak evde durmaktan da sıkıldım zaten.... bizimkini anneme bırakacağız bakalım ne kadar dayanabilecek:KK37:
mamalardan bahsetmişsiniz bende gece yatmadan önce hipp'in organik yulaflı elmalı gece maması var ondan veriyorum, bebekler için yulaf yararlıymış gerçi her gece düzenli vermiyorum...
bu arada bütün hasta bebeklere geçmiş olsun, Allah şifa versin en kısa zamanda....
görüşmek üzere...

X