2010 Kasım Anneleri

sancılar olabilir normaldir dedi ama yinede progeston diye bi ilaç verdi bebeği korur dedi zararı yok dedi cnm
senin kaç haftalıktı ya

hım anladım canım
5+3 canım
lady
kese bebeğin içinde bulunduğu su ile dolu şey.bebek o kesenin içinde büyüyor.ben oğlumda ilk keseyi görmüştüm iki gün sonra bebeği gördüm.şimdi ise hem kesesini hem bebeği gördük

şimdi anladım keseyi görüm mercimeği görmeyenler olabiliyo mu ki :uhm:
vajinal bakılınca illaki görünmesi lazım diye biliyorum kafamçokkarıştı
kese derken bebe diye biliyorum ben :kedi: kaydirigubbakcemile3

kızlar coook tesekkur ederim. alttan baktı.10.haftaya kadar alttan bakıcam dedi

Benim kese 4+6 günlükken karından göründü. Çok ilginç, herkes görünmez diyor.

Kızlar ben de dün adete 1 gün kala idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.Kan testim de pozitif çıktı. :lepi:
Ben de kasım annelerinden olucam Allah izin verirse:CüvCüv:

Kızlar ben de dün adete 1 gün kala idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.Kan testim de pozitif çıktı. :lepi:
Ben de kasım annelerinden olucam Allah izin verirse:CüvCüv:

hayirli olsun canim sende yasini sati muhtemel dogum tarihini ve kilo söylede arkadas senide listeye eklesin listeyim hergün cogalmaya devam ediyor

arkadaslar bugun doktora gittim üstten keseyi gördük sükürler olsun.. Kesenin üstten görülebilmesi döllenme zamanıyla alakalı olup birde kullanılan ultrason makinesiylede alakalı. bunların 2 cesidi varmıs normal ve renkli... renkli daha once gösterebiliyormus.. bana da progeston . vitamin bide vajinal tablet verdi. akıntım oluyor biraz onunda caresine bakmam lazım.bide coasprin iciyorum.. kan sulandırsın diye.. Allahın izniyle kalp atıslarınıda duyalım sağlıkla kucağımıza da alalım... ıyi geceler.

ha bide simdi sinemadan geliyorum eyvah eyvahı izledik. kesinlikle gitmelisiniz cok güldükkaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
aminnn :Saruboceq:
hoşgeldin tatlımm
hepimiz sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız inş. tatlımmm
kalp sesini duymuş ayy çok güzel yaa:nazar:
benim satım senden 2 gün önce haftaya cumartesi dr a gidecem inş. bende duyarım kalp atışlarını çok merak ediyorum bebişimi:Saruboceq:
gözün aydın cnm satlarımız aynıı benimde 31 ocak salı günü inş.bende duyarımm
inşallah duyacaksınız opuyorumnanaktan çok güzel bir tecrübe :lepi:
gozun aydin canim
ne guzel kalp atisini da duymussun :nazar:
darisi basimiza insallah
aminn :nazar:

aa çok sevindimm :lepi:
hayırlı uğurlu olsun Şeniz
hoşbuldukk vereliniortak

arkadaşlar ben ilk dr a gittiğimde 4+5 dim ve bhcg 10,800 çıktı.. o gün karından ultrasonla keseyi gördük. dr um 2 gün sonra kan testini tekrarlattı yani 5+0 ken.. o zaman da 18,300 çıktı.. bir daha yaptırmadım ama dün gittiğimde önce kalp atışına önce karından bakalım zayıf hastalarda karından görebiliyoruz dedi. yani eğer kiloluysanız karından gözükmeyebilir o yüzden endişe etmeyin.. ama tabi 5+5 olduğu için karından kalp atışı görünmedi yine sadece kese vardı. vaginalden baktı bu sefer ve herşey net olarak göründü. bu bebek dedi, bu yolk sac dedi anlattı işte..

bir de bafo cum yaşım 30

zayıf hastalarda karından görebiliyoruz dedi. yani eğer kiloluysanız karından gözükmeyebilir o yüzden endişe etmeyin..
Evet bana da doktor zayıfsın ya çok su içmene gerek yoktu zaten görünürdü sen de demişti şimdi hatırladım.

arkadaşlar ben ilk dr a gittiğimde 4+5 dim ve bhcg 10,800 çıktı.. o gün karından ultrasonla keseyi gördük. dr um 2 gün sonra kan testini tekrarlattı yani 5+0 ken.. o zaman da 18,300 çıktı.. bir daha yaptırmadım ama dün gittiğimde önce kalp atışına önce karından bakalım zayıf hastalarda karından görebiliyoruz dedi. yani eğer kiloluysanız karından gözükmeyebilir o yüzden endişe etmeyin.. ama tabi 5+5 olduğu için karından kalp atışı görünmedi yine sadece kese vardı. vaginalden baktı bu sefer ve herşey net olarak göründü. bu bebek dedi, bu yolk sac dedi anlattı işte..

bir de bafo cum yaşım 30

canim gözün aydin cok sükür görmüssün bebegini :1hug:rabbim saglikla hayirlisiyla tamamina erdirsin darisi bizim basimiza insallah bizde görürüzde rahat bir nefes aliriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar sabah sabah moralim bozuldu başladım ağlamaya ekim anneleri topicinde bebeği karnında ölmüşş bi annenin şimdi kürtaja gitti off bende 3 ay önce yaşadım bu konudan bu yüzden bu kadar etkileniyorum galiba

dün kan hapı kullnmaya başladım ağzımın tadı bozuldu ya demir yutmuş gibiyimm

allah kimseye yasatmasın... Allah yardımcımız olsun bende yasadım aynı seyleri ..Allah bi daha gostermesin

günaydın kasım hamişleri :CüvCüv: bende katılıdım çok şükür hamişler kervanına. aranızdayım artık hihoyyyt

X