- 20 Aralık 2008
- 1.815
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sancılar olabilir normaldir dedi ama yinede progeston diye bi ilaç verdi bebeği korur dedi zararı yok dedi cnm
senin kaç haftalıktı ya
lady
kese bebeğin içinde bulunduğu su ile dolu şey.bebek o kesenin içinde büyüyor.ben oğlumda ilk keseyi görmüştüm iki gün sonra bebeği gördüm.şimdi ise hem kesesini hem bebeği gördük
Kızlar ben de dün adete 1 gün kala idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.Kan testim de pozitif çıktı. :lepi:
Ben de kasım annelerinden olucam Allah izin verirse:CüvCüv:
aminnn :Saruboceq:Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
hoşgeldin tatlımm
hepimiz sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız inş. tatlımmm
kalp sesini duymuş ayy çok güzel yaa
benim satım senden 2 gün önce haftaya cumartesi dr a gidecem inş. bende duyarım kalp atışlarını çok merak ediyorum bebişimi:Saruboceq:
inşallah duyacaksınız opuyorumnanaktan çok güzel bir tecrübe :lepi:gözün aydın cnm satlarımız aynıı benimde 31 ocak salı günü inş.bende duyarımm
aminngozun aydin canim
ne guzel kalp atisini da duymussun
darisi basimiza insallah
hoşbuldukk vereliniortakaa çok sevindimm :lepi:
hayırlı uğurlu olsun Şeniz
Evet bana da doktor zayıfsın ya çok su içmene gerek yoktu zaten görünürdü sen de demişti şimdi hatırladım.zayıf hastalarda karından görebiliyoruz dedi. yani eğer kiloluysanız karından gözükmeyebilir o yüzden endişe etmeyin..
arkadaşlar ben ilk dr a gittiğimde 4+5 dim ve bhcg 10,800 çıktı.. o gün karından ultrasonla keseyi gördük. dr um 2 gün sonra kan testini tekrarlattı yani 5+0 ken.. o zaman da 18,300 çıktı.. bir daha yaptırmadım ama dün gittiğimde önce kalp atışına önce karından bakalım zayıf hastalarda karından görebiliyoruz dedi. yani eğer kiloluysanız karından gözükmeyebilir o yüzden endişe etmeyin.. ama tabi 5+5 olduğu için karından kalp atışı görünmedi yine sadece kese vardı. vaginalden baktı bu sefer ve herşey net olarak göründü. bu bebek dedi, bu yolk sac dedi anlattı işte..
bir de bafo cum yaşım 30