- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
kızlarbugun ilk defa hamile olduğumu anladım...:CüvCüv:
bebğimin kalbi pıt pıt atıyor çook harika bir duyguyduuu:sinifsinif:
:asigim:
çok güzel yaa
bende cumartesi gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bafocum altta gördüm seni kaydirigubbakcemile3
kilomu 66 yapar mısın :kedi: tahmin kilomu söylemiştim
dün tartıldım da :ecrin_bebek:
bide kesemi gördüm ben :kedi:
kızlar hadi hayırlı olsun ben de 2009 kasım annesiyim :)
Maşallah! Darısı başımıza artık. Ben 8. hafta gitmeyi düşünüyorum, ne dersiniz?
nerden baktı cnmmkıslar dün sancım vardı doktora gittim ilk defa 4+5 miş sadece keseyi gördüm Progeston ve Megadin diye bi vitamin verdi
ayy ne güzell karındanmı bakıp gördü kalp atışını kaç haftalıkmış cnmmkızlarbugun ilk defa hamile olduğumu anladım...:CüvCüv:
kıslar dün sancım vardı doktora gittim ilk defa 4+5 miş sadece keseyi gördüm Progeston ve Megadin diye bi vitamin verdi
kıslar dün sancım vardı doktora gittim ilk defa 4+5 miş sadece keseyi gördüm Progeston ve Megadin diye bi vitamin verdi
Kayınvalidem yanımda.oğluma o bakıyor.ev işlerinde de çok yardımcı oluyor.ailem adanada.canım evdeki bebişe bakan yardımcın var mı?
ailen uzakta mı?
ilk bebişinin hareketli dönemlerinde hamiş kalmak seni zorlayabilir
gözünaydın canım.darısı başımıza.daha nelerini göreceksin annesi.elleriyle yüzünü saklayacak parmağını emecek sana el sallayacak ağzını açıp kapayacak.her muayene heyecan verici oluyorkızlarbugun ilk defa hamile olduğumu anladım...:CüvCüv:
gözün aydın canım.sat kaç senin.ben doktora gittiğimde 4+5 idi sat'a göre.vajinal baktı keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışları henüz yoktukıslar dün sancım vardı doktora gittim ilk defa 4+5 miş sadece keseyi gördüm Progeston ve Megadin diye bi vitamin verdi
Kayınvalidem yanımda.oğluma o bakıyor.ev işlerinde de çok yardımcı oluyor.ailem adanada.
gözünaydın canım.darısı başımıza.daha nelerini göreceksin annesi.elleriyle yüzünü saklayacak parmağını emecek sana el sallayacak ağzını açıp kapayacak.her muayene heyecan verici oluyor
gözün aydın canım.sat kaç senin.ben doktora gittiğimde 4+5 idi sat'a göre.vajinal baktı keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışları henüz yoktu
ben sadece folik asit alıyorum.vitamini üç aydan sonra alacağım.oğlumda gittiğim doktora gidiyorum.üç ay bittikten sonra elevit diye bi vitamin veriyor doktorum
Sana da maşallah canım çok sevindim .
Peki karından mı gördün.
gozun aydin canim insallah yakinda kalp atislarinida duyarsin
canım çok güzel tatlım yaaa darısı başıma :)
vajinal baktı canım opuyorumnanaktan
nasıl bi sancıydı regl olcak gibi mi :uhm:
hadi gözün aydın Şeniz
inşallah :Saruboceq:
hayırlısıyla inşallah canım :Saruboceq:
Benimde 4+5 miş canım karından baktı vajinal bakmadı bende sadece keseyi gördüm haftaya çarşamba kontrole gidicem:)
bişi sorucam :kedi:gözün aydın canım.sat kaç senin.ben doktora gittiğimde 4+5 idi sat'a göre.vajinal baktı keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışları henüz yoktu
ben sadece folik asit alıyorum.vitamini üç aydan sonra alacağım.oğlumda gittiğim doktora gidiyorum.üç ay bittikten sonra elevit diye bi vitamin veriyor doktorum
Benimde göğüslerim inanaılmaz hassas özellikle geceleri .Damarları çok belirginleşti birde . Bazen mide bulantısı oluyor çok olmasada ama kokulara çok hassas oldum.