2010 Kasım Anneleri

dogumgunumuzu kutlayan herkese tesekkur ederim rabbim hep boyle guzel gunlerini gostersin insallah

dogum gunu olan tum bebislerimizi kutluyorum iyiki dogdunuz minnoslarr

geçmiş olsun canım ama bunu nasıl başardı tencere nerdeydi merak ettim.yürümeye başladımı?

tesekkur ederiz :) makarna yedik doyduk. maksat karin doyurmak :KK56:
imran tutunarak yuruyebiliyor.
olay soyle vuku buldu;
ben ocagi temizlemek icin tencereyi masaya koymustum. sonra mutfaktan cikip evi surpurdum. giyinirken olan oldu. kocam zaten oglene kadar calisiyor, ogelene dogru haber gelince iki ayagim bi papuca girdi. sonra kocam saat 14.00 te geldi. ben evi toparlarken yardim etmek icin imrani mama sandalyesine birakti. nasil olduysa uzanmis. sanirim masaya yakin koymus, dusunememis.
dogrusu hicbirsey sormadim o da bana yardim etmek icin birakmisti cunku.

Son düzenleme:
ömer faruk iyi ki doğdun.....
sagol teyzesi
selam anneler ve artık 1 yaşına basmış hanımefendiler ve küçük beyler...Bütün bebeklerimize anneleri, babaları ve sevdikleriyle geçirecekleri uzuuuuun ömürler diliyorum.
Benim SUEDAm 10 kasımda 1 yaşına bastı...eşim kızım ve ben çekirdek aile bir kutlama yaptık...kızım frambuazlı-çikolatalı pastadan korktu ve ağladı...pastanın tadına bakmadanda uyudu kaldı...Biz eşimle iş dolayısıyla 1 yıldır ayrı şehirlerde yaşadığımız için başbaşa bir kutlamayı uygun gördük ama sizin kutlamalarda çok eğlenceli görünüyor...Bakalım bende haftaya ailemle daha kalabalık bir kutlama yaparım belki...

Kızım 10.300 ve 73cm acayip iştahsız bu aralar...doktor gelişimine normal dedi ama...zaten bende minyon yapılıyım...ne bileyim işte aç geziyor kızım anlayacağınız herşeyi püskürtüyor...içim hiç huzurlu olmuyor o açken...5. dişimizide doğum günümüzde patlattık...yürümeye çalışıyoruz karşısında kucak açınca 5 adım atıyor ama henüz kendisi yürüyemiyor...

Bizden haberler bu kadar...hepinizi öptük
dogum gününüz kutlu olsun masallah kizina
zeyn ömer in doğum günü kutlu olsun nice doğum günlerine sağlıkla inş.:KK16:

sagol canim

ırmakata halenur sizin kuzuşlarında doğum günleri kutlu olsun...nice mutlu yıllara....

ve hoşgeldin ırmakata.....

vayy be bir ikiz bebeğimiz daha oldu.....:KK70:

kizlar söylemeyi unuttum oglum bugün tam anlamiyla yürümeye basladi:13: epeydir 10-12adim atiyordu ama hemen kendini yere birakiyordu bugün cesaretini topladi iki eli havada totosunu sallaya sallaya yürüyor:KK16: :KK55:masallah kuzuma darisi diger cocuklarimiza:emir_bebek:

zeynep dogum gununuz nasil gecti? neler yaptin bakiim :) omer uslu durdu mu?

dogumgünümüz cok güzel gecti benim kücücük evimde tam 31kisiydik ama hersey tam istedigim gibi oldu ömer önce usluyduda sonradan huysuzlandi agladi ,gerci hasta birazda ondan huysuzdu ama genede cok güzeldi

yuruyormuu :) masallah ona. imranin emrkleyerek keyfi yerinde galiba:)
dogumgunuz bayagi buyuk bir parti olmus :) fotolari bekliyoruz artik

sizinde az kalmis sen neler yapmayi düsünüyorsun?
fotolari kizim pcye yüklesin ozaman ekliycem
yürüyor teyzesi oglum, birde bugün ilkdefa anne dedi hemde cok anlasilir sekilde beni cok mutlu etti yavrum:KK16::KK16:

Son düzenleme:
vaayyy zeynepçim sevindim güzel geçmeisne..

demek yürüyor maşallah paşaya.....sende peşinde gezersin artık.....:)

kübra önceki sayfalarda yazmış bir arkadaşda ona didim hoşgeldin diye...:)

Günaydın kızlar
Zeynepcigim gözünaydın ve daha çok kolay gelsin bundan sonra Ömer yürümeye başlamış
Dogumgunu gecen bebelerin tekrar kutluyorum yaşgünlerini. Bizimde 3 gun kaldı Perşembe gunü dogumgunumuz pazar gunü kismetse ufak bir kutlama yapacağız.
Öpüyorum küçük prens ve prensesleri

naber ahali :KK3:
oh maşallah yürüyen koşan bebekler :nazar:benim kız emekliyor hem de jet hızıyla :KK55:tutunup kalkıyor ve deeee sıraalmaya başladı bile :KK9:
düşünmemlazım geçmiş olsun gitti karnıyarıklar :KK53:
bugün ben de yapıcam karnıyarık hadi bana kolay gelsin :))):KK76:

selam arkadaşlar 9 günlük tatilin ardından bugün iş başı yaptım ve hemen topiğe koştum doğum günü geçen bebişlerin doğum günleri kutlu olsun hepsi çok iyidir inşallah 9 gün kuzumla beraberdim çok güzeldi onu çok seviyorummm:26: benim kuzumda anne diyo okadar güzel söylüyoki bayılıyorum üzerine basıyo n lerin harika bi duygu :KK17:

selam kızlar 1 yaş aşılarımızı olamadık çünkü hastayız:KK43:( ateşi 37.5 en fazla ama dr bekleyelim dedi yinede bu arada doğumgünü resimlerimizi koydum topice merak edenler için bugün
evi dip köşe temizliycem battı heryer evde doğumgünü yapmanın sonucu hadi bana kolay gelsin öptüm bebişleri görüşürüüüzz

boncuk karni yariklara gozun gibi bak :) kolay gelsin..

zeynep, ben buyuk bir kutlama yapmayacagim. ogluma ozel planlarim var ama..
konusmaya baslamasi da cook guzel bir haber.. benimki hayde deyip duruyor. puhaha :)) annesi gibi tezcanli olsun, babasi gibi aheste olmasin belki :KK53: saka bir yana, daha bilincli olarak birsey soylemedi sanirim. bol bol baba diyoruz ama :KK55:

tamam infox caktim. hosgelmis o da..

hava missss gibi ama buz. belki disari cikarim. bir market huggies'te promosyon yapmis. ne kadar alsam o kadar kârdir :)

derya gecmis olsun. biz de hastayiz. burnu akiyor, geceleri tikaniyor. bu arada oksurugu de artti. dgununde randevumuz var. 1 yas asisi zaten agir bir asi, bir de hastalik. yazik yavrulara...

X