2010 Kasım Anneleri

uzun zaman oldu uğramayalı bebişler birer birer yaşlarına girmeye başlamış,doğum günü olan bütün bebişlere nice mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum,bizde ayın 13 ünde kutluycaz inşallah.

herkese günaydın :)
nabersiniz millet .
bayram da geliyor ,geleneksel bayram temizliğime bugün başlıyorum iki günde biter işallah :)
çalışan bayanlar kaç gün izniniz var .
bu arada zeynep su hanımın doğum günü kutlu olsun nice senelere .....

Aymes kuzucugunun dogumgunu kutlu olsun saglikla dolu nice seneler

çok teşekkür ederiz kızlar sağolun

selam hanimlar hayirli cumalar

herkes nerde bayram telasimi basladi yoksa bende tatli acicam

selam hanimlar hayirli cumalar

herkes nerde bayram telasimi basladi yoksa bende tatli acicam

anam kolay geslin nasıl açıcan bebişle tatlıyı ben yemek bile yapamıyom valla bacağıma bi yapışıyo beni al diye sıkıysa alma kıyamet kopuyo :)

evet zeynep basladi!

hersey ters gidiyor ya bu gun allahtan hayirlisi..

sarma meshurdur burada, her bayram her evde olur mutlaka.
esim de cok sever.. bana gelen giden olmaz ama evde bulunsun, kocam gormemis gibi milletin evinde saldirmasin, doya doya yesin fln diye giristim sarma yapmaya.. oyle cok degil 3-4 sira bize yeter, imranla yapmak pek kolay olmuyor..
2 sira sardiktan sonra bi de baktim ki ben harca sogan rendelememisim! bu arada imran 20 dk lik uykusundan uyandi, ac bir halde.
mercimek ve yogurt yedirdim.
makina durmustu, camasirlari asayim dedim, ruzgar var aksama kadar kurur.
ustun fransiz mimarisinin urunu fransiz balkon dedikleri zimbirtidan var evimde. camasir asarken imran gelip parmakliklara asiliyor. o gelmesin diye yurume arkadasini, salincagini filan siper yaptim. yine de girmeyi basardi..
sonra pepeyi actim. onu izlerken rahat rahat asiyordum ki agzina birsey tikadi.
odum koptu panikten etrafimdaki seyleri cekmeyip ustunden gecmeye calisirken yurume arkadasina takildim. dusmedim ama hem canim yandi, hem de onun tek bacagi kirildi.. cok uzuldum yavru kusum cok seviyordu onu..
sonra ogeln gecmesin dedim.. namaza durdum. imran dis kapiyi yumruklarken ayaginda ayakkabilari olmadigi icin, corabi kaydi ve dustu, kafasini vurdu.. aglarken uykusu da var diye sallama basladim.
benimkini 1 saat sallarsin yarim saat uyur..
tam dalmak uzereydi ki cepten babasi aradi, zil sesinden anladim. obur odadaydi telefon acmadim sonra ben ararim dedim.
5 dk gecmeden yine aradi. acmadim. daldi dalicak cocuk. arkasindan evden aradi. heralde cok onemli bisey var dedim biraktim cocugu..
ne oldu dedim sinirle.. namazdamiydin dedi.
neyse, isim bittiyse, cok isim yoksa, annesine yardima gitsem iyi olurmus. beli agariyormus. bana kim yardim etsin !
sarmalardaki emegime mi yanayim,
kocadaki rahatliga mi yanayim.. yurume arkadasina mi yanayim, :26:
ekmek kadayifi ve marmelatli kurabi yapacagim daha!
tabi once sarma

Son düzenleme:
merhaba kizlar kubra bugun sanssiz gunundesin Allah beterinden esirgesin cnm.
bayram temizligini bitiedim bende, bayram tatlisi yapmak lazim bide sim tatliyi cok sever en kolay tatliyi yapaim artik. k.v gil trde bu bayram keske bende gitseydim poff

merhaba kizlar kubra bugun sanssiz gunundesin Allah beterinden esirgesin cnm.
bayram temizligini bitiedim bende, bayram tatlisi yapmak lazim bide sim tatliyi cok sever en kolay tatliyi yapaim artik. k.v gil trde bu bayram keske bende gitseydim poff

aamiiin aynurcum. saglik olsun diyelim..

selam güzel anneler tatlı yavrular:)
hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım???
biz de ev kazalrı tam gazen son bu pazartesi üzerine 4 çekmeceli koca şifonyeri devirdi
pazar günü erken de olsa doğum günü partisi yaptık süperdi pastamızın resmi fıstıklar bölümünde ama o gün sıpam nazara geldi ve ertesi gün kaşını yardı:Sdikiş atıldı

okul felaket yoğun gidiyo nefes alcak başımı kaşıcak vaktim yoktabi kk da hayal oldu banaşimdi muhammed uyuyor yazılılarla boğuşuyorum bende((
çalışmak ne zormuş yaAllah hepimize evde işte kolaylık versin
bebişlerin hepsini çok merak ediyorum umarım hepsi iyiidir,pek çoğu yürüyodur hayırlı olsun onlara:)))

ben bu bayram bayramlık namına bişey alamadım(zaten çalışıyom boş günümde gittik oğlan durmadı,oğlan durdu eşim beğendiklerime tın tın etti:Syani içim buruk acısını bayram sonrası çıkarıcam inşallah:((

ben bu bayram çok şükür ki konyadayım bi de çoccukla bu soğukta ve yapılcak bi ton performan görevi okuma yazılı okuma işi varken ve ttail kısayken gitseydim napardım bilmiyorum(

hepinizi çok seviyoruz ve ayrı ayrı öpüyoruz:)))

düşünmem lazım ve özgül bebişlerinize geçmiş olsun.
düşünmem lazım maşallah bebekle sarma sarıyorsun. ben çorbayı zor katıştırıyorum.
hem çalış hem ev işi çok zor valla.
şu bayram 9 gün tatil olsa ne iyi olurdu.
bayram için hiç bir hazırlığım yok ne temzilik ne tatlı yemek.
oğluma çorap dahi alamadım zamanım yok.

şimdiden hepinizin bayramını kutlar sağlıklı mutlu huzurlu bebişlerinizle nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerim.
hepinizi ve bebişleriniz öpüyorum.
bayram dönüşü görüşmek üzere.

kübracim napmissin öyle gecmis olsun hepsini birgüne iyi sigdirmissin masallah
özgülcüm dogumgününz kutlu olsun
aynurcum burdada pek gelen giden yok bayrama ama cocuklar bilsin hazirligimizi yapiyoruz yoksa gelenek görenekler unutulup gidecek

melodicim sanada hayirli bayramlar cok öptüm

oglumun babasi, oglumla biraz ilgilenseydi hepsini bitirirdirm. ama sadece sarma ve ekmek kadayifi yapabildim.
sen baklava mi actin

aynur ve zeynep
son gunlerde yeni bir reklam cikti ya
bir cay reklami, hele hele hele hele gunaydin!
bi kasik suda bogucam yaa cok kil oluyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…