Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boncuk ben hiç bir iş yapamıyorum. imkanın varsa olur ama ben 2. düşünmüyorum. oğluma yeteyim yeter bana. ama bi yerden para çıkarsa o zaman düşünebilirim.
canım bende normalde çok sinirli bir insanım. ama oğlum olduğundan beri hiç ona sinirlenmedim. ben bile şaşıyorum kendime. bence kendini frenle. sonuçta o sana muhtaç. bir derdi var ama anlatamıyor. geçici bir durumdur. inşallah çabuk atalatırsınız.
geçmiş olsun kuzuna canım. balgam söktürücü verdi mi dr. birde ıhlamur ver ılık olarak. ben 120 cc içine 1 çay kaşığı bal koyup veriyorum. iyi geldi. bal yerine pekmezde koyabilirsin dönüşümlü.
kaynanaın evi soğuk mu oluyor. madem her gittiğinizde hasta oluyor bence gitme. kv. sana gelsin. ben küçük bebeklerin gezmeye gitmesi taraftarı değilim. hele soğukta. sen bilirsin tabi bu benim fikrim ama yazık hastalık çekip perişan olmasın yavrum.
Boncuk canim kizinin dogum gunu kutlu olsun ailesiyle nice mutlu yillar dilerim.MESAFE seni de tebrik ederim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin ve umarim cok zorlanmazsan arkadsim benim kiz tam bir cadi ne uyur ne yerinde durur ondan iki tane dusunemiyorum suan icin ama ilerde Allah nasip eder insallah ASLIYILMAZ canim gecmis olsun kuzuna ya o kadar yola hastaliga yazik bence daha gitmeyin havalar isinana kadar
aslicim gecmis olsun yavruna rabbim sifalar versin
halenurcum sagolasin canim demek sizdede öyle problem oldu simdi durumlari iyimi nekadar zamanda iyilestiler
aslicim gecmis olsun yavruna rabbim sifalar versin
halenurcum sagolasin canim demek sizdede öyle problem oldu simdi durumlari iyimi nekadar zamanda iyilestiler
canım eltiminki ayrıca yarık dudak doğdu şu anda 13 yaşında çok ameliyatlar geçirdi ama hala dış görünüşte belli oluyor 18 yaşında tam estetik ameliyat olacak eltim bebekken çok zor günler geçirmiş ben o zamandaha evli değildim beslemesi çok zor oluyo yarık damak yiyecekler oraya kaçabiliyo diyodu eltim ama şu anda okapandı bilmiyorum ameliyatlamı yoksa kendiliğindenmi kapandı Allah yardımcıları olsun
Teşekkür ederim zeynepcigim senin yeğeninede Allah acil şifalar versin tekrardan
günaydın arkadaşlar doğum günümüz erken kutladık ama bugün tam 1 yaşında minik kuzum İyiki doğdun annecim evimize neşe getirdin, mutluluk getirdin, heyecan getirdin Allahım şansını bahtını hep açık etsin düğme burunlu kuzum
iyiki dogdun zeynepcim rabbim sana hayirli saglikli uzun ömürler versin
Iyiki doğdun zeynep ailemle birlikte omur boyu mutlu. Ol
mutlu yıllar zeynep su sağlıkla mutlulukla inşallah.