kızlar bende bugun yalancı işkembe corbası yaptım.netten buldum tarıfı yazın cıkar gercı belkı bılıyosunuzdur ben ılk defa yaptımda:) kuzumada ıcırdım sevdı.aslında artık yavas yavas herseyı vermek lazım.sakınan goze cop batar dıyolar ya dogru.bugun parkta kasım dogumlu bı bebek vardı ananesı bakıyomus masallah tontıs bı kızdı.yemesı falan nasıl dedım ananesı ne versem yer dedı.zaten 4 aylıkken yemeklerın suyuna ekmek batırıp verıyolarmıs.sımdıde ev yemeklerını yıyomus acısız yapıyolarmıs okadar.bende dun kofte patates yapmıstım fırında baharatlı ve tuzlu kendımıze gore ıste.koftesını ezdım yogurtla karıstırıp verdım benım mıymıy kızım kendı actı agzını bole seyler ıstıyo normalde agzını acsın dıye kırk takla atarım onunde.
benimkindede kızarıklar başladı ama bana yumurtadanmış gibi gelmiyor.ben iki günde bir veriyorum.bunun kesin nedeni ne acaba??külotlu çorap waikiki de var erkek reyonuna bak.bulamazsan düz sade renk gri falan alabilirsin ben öyle yaptım.erkek kız ayırmıyorlar genelde sade olsun yeter canım...günaydın kızlar yine azaldık herkes nerlerde?
dün oğuşumu almaya gittim. baktım sağ yanağı kızarmış. 2 gündür kızarıklık vardı zaten.
öğretmenine sordum. yumurtayı hergün vermeye başladım ondan olabilir mi dedim. hergün yemesine gerek yok dedi. haftada 3 gün yemesi kafiymiş.
abarttım galiba. ne bileyim kreşte vitamin alamıyor gibi geliyor bana.
beyazını sordum tam zamanı dedi. yavaş yavaş alışsın.
şimdi pazara kadar ara verdim yumurtaya,
sonra pazar çarşamba ve cuma vereceğim.
benimki ev yemeklerini yiyor ama oyunla yediriorum. bazen ağzına koyduğum şeyi eliyle çıkartıyor. bende çıkmaz annecim bak ben nasıl yiyorum deyip onun yediği şeyi bende ağzıma koyup gösteriyorum. o zaman yiyor.
kızlar öğretmenimiz kreş için külotlu çorap istedi.
erkek için var mı bilmiyorum.
bir ara çorapçılara bakmıştım bulamadım.
kullanan var mı acaba?
Arkadaşlar Ben de Kasım 2010 annesiydim hamileyken hep girmeye çalışırdım, bebiş olduktan sonra şimdi ilk kez giriyorum, çalışıyorum bir yandan da oğlum 11 ay + 1,5 haftalık oldu. Herşey olunda Allah'a şükür. Epey arkdaş vardı burda sanırım onlar da benim gibi bebek, iş, güç derken giremiyorlar. Ben de bebeğimi köfte, makarna gibi katı gıdalara alıştırmaya çalışıyorum. İşine gelince yiyor, işine gelmeyince kusturuyor. Şu anda 11,5 kilo doktor kilosunun iyi olduğunu söylüyor. Benden haberler kısaca böyle. İnş. zamanla daha çok katılım göstermeye çalışıcam
ben dogru duzgun yumurta yedirmiyorum ya:26:
günaydın kızlar yine azaldık herkes nerlerde?
dün oğuşumu almaya gittim. baktım sağ yanağı kızarmış. 2 gündür kızarıklık vardı zaten.
öğretmenine sordum. yumurtayı hergün vermeye başladım ondan olabilir mi dedim. hergün yemesine gerek yok dedi. haftada 3 gün yemesi kafiymiş.
abarttım galiba. ne bileyim kreşte vitamin alamıyor gibi geliyor bana.
beyazını sordum tam zamanı dedi. yavaş yavaş alışsın.
şimdi pazara kadar ara verdim yumurtaya,
sonra pazar çarşamba ve cuma vereceğim.
benimki ev yemeklerini yiyor ama oyunla yediriorum. bazen ağzına koyduğum şeyi eliyle çıkartıyor. bende çıkmaz annecim bak ben nasıl yiyorum deyip onun yediği şeyi bende ağzıma koyup gösteriyorum. o zaman yiyor.
kızlar öğretmenimiz kreş için külotlu çorap istedi.
erkek için var mı bilmiyorum.
bir ara çorapçılara bakmıştım bulamadım.
kullanan var mı acaba?
bu sekilde tayt hic gormedim. ben de almak istiyorum ama kiz bbk reyonundan normal bi tayt alicaktim bunlar cok guzelmis
Ben bebişin kahvaltısını tek tek yediremiyorum. Bir kasede, yumurta, peynir, yulaf ezmesi, pekmez, yaban mersini, fındık, badem, tereyağ, az tahıl maması ve bebe bisküvisini karıştırıp yediriyorum. Aslında tek tek yese keşke ama yemiyor =(
bende gun asırı verıyordum ama alerjı oldu kızardı heryerı 3 gunde bır tam yumurta verıyorum onuda guc bela yıyor
benimkindede kızarıklar başladı ama bana yumurtadanmış gibi gelmiyor.ben iki günde bir veriyorum.bunun kesin nedeni ne acaba??külotlu çorap waikiki de var erkek reyonuna bak.bulamazsan düz sade renk gri falan alabilirsin ben öyle yaptım.erkek kız ayırmıyorlar genelde sade olsun yeter canım...
ben kulotlucorap giydiriyorum. araba desenli falan oluyor erkekler icin ama yeni aldigim duz krem rengi. aldigim yerde secenek yoktu. bulamazsan duzcrenk alabilirsin cunku zaten desen haric bi fark yok. bi de mutlaka buyuk al parmaklari bukulmesin.