- 11 Nisan 2011
- 462
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanserojen mi valla mı gı :26:ama ben çekirdeksiz yapamam ki .valla sema keşke sölemeseydin şurda iki dakkalık keyfimiz vardı zaten yemek yapıcam malesef keyfim pek uzun sürmüyor kek de yapazım canım şu yemekleri bir ocağa koyayım .
sağol canım. anam bizim göz rengimiz aynı kalsın diye çok dua ediyorum.
babasıda maviş gözlü. ama yeşil giyerse yeşil mavi oluyor.
sana çekmiş olabilir miselam millet
nabersiniz bıdıklar nasıl iyleştiler mi .bizimki şu an ablasıyla oynuyor çok yaramaz oldu çok.ablasını kıskanıyor .dün ablasının saçını tarıyordum banyo yaptırdım hiç istemiyo ona dokunmamı iyi mi hemen yanıma gelip beni çekiştiriyor ...geçen de ben mutfaktayken ablası uzanmış üstüne atlamış garibimin tırmalamış yüzünü .burnunun üstünde koca bir çizik vardı ...ayyy ne yapacağımı şaşırdım kime çektiyse bu
bende bi 8 sene daha çalışsam emekliyim inşallah!amiiiin,
aslında kadınların emeklilik yaşlarını aşağı çekseler de,
bu kadar alıştıktan sonra bırakamıyor da insan işi, şimdi sekiz yıl çalışmışım kızlar, bir sekiz yıl daha çalışsam prim gün sayım doluyor, gerçi ondan sonra da yaşı bekleyeceğim ama en azından prim gün sayımı doldursam, bankacılığı bırakır daha rahat bi işe girerim o zaman, oğlum da okullu olur ..ay yy bakalım neler gösterecek zaman,
her şeyin hayırlısı...
gelirmiydin nan buralara :)slm annişler,
nasılsınız . hastalara geçmiş olsun,yürüyenlere kocaman maşallah.
artık çok az girebiliyorum nete ama aklım hep buralarda....
biz iyiyiz klasik salgın hastalıklarımızı geçirdik(kusma,ishal) bitti inş tekrar hasta olmaz.
çok zor bu bebelerin hastalanması allah hepsine şifa versin.
1 yaş arifesindeyiz ve telaşlıyız kendinize bebelerinize ii bakın.
bi kere iyi bişi yaz ya hersey kansorejen (ben çekirdek sevmem
ayrıca çekirdek kanserojenmiş bak yeme kızım,
geçen akşam erkan topuzu seyrettim show tv.de..
yiyeceksen kabak çekirdeği o da sadece 1 avuç
şöööle güzel bol cevizli bi kek yap da onu yiyelim şekerim çayla
ben evde temizlik deterjanı kullanmıyorumgeçen cumartesi gecesi saba tümer'in programının tekrarını seyrettim show tv.de..prof.dr.erkan topuz vardı,
onkoloji uzmanı biliyorsun, kansere sebep olan tüm şeyleri tek tek anlattı,
çok etkilendim,
çok korktum,
sigarayı günde 3 taneye indirdim o günden beri, canım istese de içmiyorum,
oğluma zararlı olabilecek her şeyden kaçınmaya çalışıyorum ama çok zor,
malesef etrafımızdaki her şey, yiyecekler, içecekler, kıyafetler, deterjanlar, mutfakta kullandığımız kap kacağa varana kadar her şey kanserojen
malesef, elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum, en azından yeyip içtiklerimize dikkat etsek o bile kardır, neticede bulaşık-çamaşır yıkanmadan olmaz ama yiyip içtiklerimizi denetleyebiliriz,
o yüzden söyledim canım,
amacım canını sıkmak değil tabii..net.ten programı bul da yemek yaparken aç sesini dinle en azından çok güzel anlatıyor adam
mutlaka yararlanacaksın...
yaw bebelerimizi ne zorluklarla büyütüyoruz. ah nasıl acı düşünemiyorum.
rabbim sabır versin.
okuyamıyorum haberleri, zaten moralim bozuk kaldıramam.
o it sürüsünü yok etsin rabbim.
zaten şurada 3-5 kişi kaldık,sizde gidiyorsunuzKızlar selam bu akşam eve geldim oğlumun her tarafı kıpkırmızı döküntü, hemen doktoru aradım tarif ettim, kızamık zannettim
6.hastalıkmış, ateşi yoktu o yüzden sabah gelin dedi..
Bu arada bizim kurum hangi internet sitelerine girdiğimizi log.layacakmış, bundan sonra giremiycem, hafta sonları ancak..herkesi öpüyorum,
edaa bu yazımı okur okumaz çık siteden ve bir daha girme,
şubeden kimseye de söyleme sakın, gizli bir kaynağım var ve operasyon gizli yapılacak, senden başka kimse bilmesin, ben de senden başka kimseye söylemiycem..
öpüyorum tüm bebeleri ve sizleri..
oooooo eda hanım gelmiş nerdeydin bu saate kadar hesap ver bakıyim gelir gelmez de lafı yapıştırmışsın bana yok sana mı çekti bilmem ne .tabi bana çekecek anasıyım ben onun
anaaa azcık deterjan mı koyuyon çamaşırlara .ben çok bonkörüm o konuda .eşim deterjan almaktan bıktı usandı .çamaşır suyu bitti deyince arada iki tek atıyo musun napıyosun diyo
bu arada beyazlar için hangi deterjanı kullanıyonuz .ben ariel kullanıyodum ama bu sefer eşim omo almış pek hoşuma gitti daha bi kar gibi oldular yumuşatıcı ben de kullanıyorum .bingo soft beyaz renkli olanı çok hoşuma gidiyor .
yerleri de sade suyla silmiyorum mutlaka deterjan olur ya da domestos ...ama iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmem :26:
Kızlar selam bu akşam eve geldim oğlumun her tarafı kıpkırmızı döküntü, hemen doktoru aradım tarif ettim, kızamık zannettim
Bu arada bizim kurum hangi internet sitelerine girdiğimizi log.layacakmış, bundan sonra giremiycem, hafta sonları ancak..herkesi öpüyorum,
şubeden kimseye de söyleme sakın, gizli bir kaynağım var ve operasyon gizli yapılacak, senden başka kimse bilmesin, ben de senden başka kimseye söylemiycem..
kızlar barbunya,kuru fasulye,yesıl mercımek gıbı baklıyat yemeklerı yapıyomusunuz bebıslere.
Kızlar selam bu akşam eve geldim oğlumun her tarafı kıpkırmızı döküntü, hemen doktoru aradım tarif ettim, kızamık zannettim
kızlar barbunya,kuru fasulye,yesıl mercımek gıbı baklıyat yemeklerı yapıyomusunuz bebıslere.