aymes cok gecmis olsun. hasta bebekler iyice cogaldi kisin geldigi belli oluyor. burnumu evden cikarmiyorum gunlerdir. zaten imran hastalandi.. bunaldim, don dolas evin icinde. dip bucak temizlik yapsam yavrucum pesimde dolaniyor olmuyor..
calisan anne olmak cok zor. aymes hic uzulme canim.. esimin yegeninden biliyorum babannesi bakiyor. bir bucuk yasina geldi. gittignde annesinin arkasindan agliyor, geldiginde annesinden baska kimseyi gormuyor, ustune atliyor kadinin. kv de diyorki "butun gun ben bakiyorum ama yine anasini gorunce beni unutuyor" :) heralde oyle yapicak diyorum ben de.. birazcik buyuyunce degisir..
bu gun de hava bi karanlik ki sormayin. ben de karardim hava gibi.
benim eşimde beni teselli ediyo sen annesisin o senin kokundan tanır seni bütün gün görmüyoya naz yapıyo sana diyo üzülmemem için ama çocuk resmen annem için ağlıyo işte farkında değilmiyim sanki ama elden bişey gelmiyo işte ne kadar özeniyorum çocuğunu kendi büyütenlere ne kadar şanslılar bir bilseler ben herşeyine hasretim kuzumun beni anlamanıza çok sevindim bu arada gerçekten bencil olduğumu düşüneye başlıycaktım. Bende senin koşturmacana üzülüyorum bakıcıydı kreşti derken mahfoldun çocuğun için en iyisi olsun istiyosun ama eldeki imkanlar sınırlı işte. Kendinden nefret etme emin olki hepimize oluyo bu. Bede hep eşimim iyi bi işi olsada bende evimde olsam diye dua ediyorum ama bu şartlarda çok zor allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
ay canım benim kıyamam sana yaa..Allah yardımcın olsun,
hepimizin inşallah,
ama kreşte diye hasta olmadı canım,
bizimkiler evde yine de hastalar. yani alakası yok,
bari buna üzülme,
ayrıca çocuklarımız artık büyüyor, ve onları bırakıp işe gittiğimizi anlıyorlar ve bize tepkililer ama büyüyünce düzelip daha eter anacı oluyorlarmış, bu konuda sıkıntı yok..
ben şeyi merak ediyorum, benim bildiğim izmir sıcaktır, orası da burası kadar soğuk mu gerçekten?
maşallah size!!oğluna maşallahh bizim mavi göz gitti ela mı ne oldu
oraları biliyorum bizim eve çok yakın
ama tanımıyorum eşini :)
bilmem yapıcas mı
iyi gecELER annişler hasta kuzular varmış geçmiş olsun...bizimkide hasta...salya sümükbunada şükür....
burcu aklı erdikçe bizimki iyice babacı oldu be....kızmıyorum desem yalan olur.....hoşuma da gitmiyor desem o da yalan olur...
işten önce ben dönüyorum peşimi bırakmıyor...babası gelincede beni görmüyor...taaa ki uyku saati gelinceye kadar.....çok faydacı gördüm ben oğlumu....
kopekop dün akşam annem bizdeydi abim yemeğe gelecekti. benimki otobüste biraz uyuyunca dayısını görsün diye uyutmadım.
neyse bir kaç haftadır görmüyor diye dayısını görünce mızırdandı. abim oyunlar yapınca hemen kaynaşıverdi.
sonra eşim aradı çıktım geliyorum dedi. tuğra'ya baban geliyormuş şimdi çıkmış dedim.
5 dakikaboyunca ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba.....................................
dedi sinir oldum. abim hani anne annesiiiiiii diyor.
benimki hala ba ba ba ba diyor.
neyse babası gelmeden yatırdım uykusu vardı.
sabahta hep babası uyandırıp giydirip mutfağa getirir. kahvaltısını hazırlıyorum bende.
bugün biraz erken kalktım kahvaltımı yaptım ben uyandırayım dedim.
uyandı bana bakarken babası geldi. babasına bakıp gülüyor ben konuşuyorum yüzüme bile bakmadı.
eşime dedim ya bi gider misin çocuğum beni görsün.
garibim gitti mutfağa.
bizde giyinip gittik.
babası diyor annen fırça attı gene. bak alış annen kıskançtır oğlum.
canim unuturmuyum hic sen ve senin gibi calisan bütün annelere rabbim kolayliklar versin gücünüze güc katsin sabrinizi arttirsin...
insallah hükümet yeni anayasayi düzenlerken calisan anneleride unutmaz süt izinlerini fazlalastirir(AMIN)
selam millet
nabersiniz bıdıklar nasıl iyleştiler mi .bizimki şu an ablasıyla oynuyorçok yaramaz oldu çok.ablasını kıskanıyor .dün ablasının saçını tarıyordum banyo yaptırdım hiç istemiyo ona dokunmamı iyi mi hemen yanıma gelip beni çekiştiriyor ...geçen de ben mutfaktayken ablası uzanmış üstüne atlamış garibimin tırmalamış yüzünü .burnunun üstünde koca bir çizik vardı ...ayyy ne yapacağımı şaşırdım kime çektiyse bu
amiiiin,
aslında kadınların emeklilik yaşlarını aşağı çekseler de,
bu kadar alıştıktan sonra bırakamıyor da insan işi, şimdi sekiz yıl çalışmışım kızlar, bir sekiz yıl daha çalışsam prim gün sayım doluyor, gerçi ondan sonra da yaşı bekleyeceğim ama en azından prim gün sayımı doldursam, bankacılığı bırakır daha rahat bi işe girerim o zaman, oğlum da okullu olur ..ay yy bakalım neler gösterecek zaman,
her şeyin hayırlısı...
halbuki kıskanması gereken büyük kızın.
sevgisini göstermeye çalışıyor.
bilmiyor ki kuzum zarar vereceğini.
emekli olmama 13 yıl var. tabi bende yaşı bekleyeceğim.
emeklilik yaşını aşağı çeksinler gençlere yol açılsın.
isviçre de ne güzel anne 3 yaşına kadar evde çocuğuna bakıyor, maaşını alıyor.
işe geri dönüyor. 3 yaşında kreşe gidiyor. ayrıca devlet çocuğa yardım ediyor.
bezinden kıyafetine odasına mamasına kadar herşeyi devlet veriyor.
burda dev. verdiği yardım 10 tl. cik.
melodicim,aymescim yazdiklarinizi okuyunca gercekten üzüldüm ama sizin fedakarliginizda bebekleriniz icin
hersey gönlünüzce olsun
Kizlar cok haklisiniz bence bencillik falan degil insan kiskaniyor başkasına daha yakin olmasini ama biraz akılları ersin o zaman dibinizden ayrılmalar sonuçta bütün fedakarliginiz yavrulariniz icin gönül ister tabi kendi büyütmeyi ilgilenmeyi Allah mecbur olup da çalışan butun annelerin dualarını kabul etsin (eşlerine iyi maaş versin)insallah onlarda kuzulariyla daha cok vakit gecirebilsin
aymes cok gecmis olsun. hasta bebekler iyice cogaldi kisin geldigi belli oluyor. burnumu evden cikarmiyorum gunlerdir. zaten imran hastalandi.. bunaldim, don dolas evin icinde. dip bucak temizlik yapsam yavrucum pesimde dolaniyor olmuyor..
calisan anne olmak cok zor. aymes hic uzulme canim.. esimin yegeninden biliyorum babannesi bakiyor. bir bucuk yasina geldi. gittignde annesinin arkasindan agliyor, geldiginde annesinden baska kimseyi gormuyor, ustune atliyor kadinin. kv de diyorki "butun gun ben bakiyorum ama yine anasini gorunce beni unutuyor" :) heralde oyle yapicak diyorum ben de.. birazcik buyuyunce degisir..
bu gun de hava bi karanlik ki sormayin. ben de karardim hava gibi.
bende senin gibi düşünüyorum. birçok şeyine hasret kalıyoruz. biraz daha büyüsünler daha çok anneci olacaklar ama insan şimdi de annesine düşkün olsun istiyor. onlar için çok emek verdik hala da veriyoruz. onların bir anne demesi bir gülüçüğü ömre bedel.
inşallah dualarımız kabul olur.
ne bileyim sabah soğukta çıkıyor diye üzülüyorum.
bizim evin orda bir çiçekçi var. benden küçüktür kadın. çocuğu oldu. ufacık bebek soğukta pusette yatırıyordu buz gibi sokakta içim acıyordu. hala da görüyorum büyümüş 5-6 yaşında hala sokaklarda.
valla şu sıralar çok soğuk gece 7 dereceye kadar düştü. sabahta gecenin soğuğu devam ediyor. öğlen saatleri 12 derece filan ancak oluyor. bugünden itibaren sıcaklık biraz artacak ama sabah yine buz gibi.
sherpare ve zeyn size de teşekkür ederim.
sağol canım. anam bizim göz rengimiz aynı kalsın diye çok dua ediyorum.
babasıda maviş gözlü. ama yeşil giyerse yeşil mavi oluyor.
kopekop dün akşam annem bizdeydi abim yemeğe gelecekti. benimki otobüste biraz uyuyunca dayısını görsün diye uyutmadım.
neyse bir kaç haftadır görmüyor diye dayısını görünce mızırdandı. abim oyunlar yapınca hemen kaynaşıverdi.
sonra eşim aradı çıktım geliyorum dedi. tuğra'ya baban geliyormuş şimdi çıkmış dedim.
5 dakikaboyunca ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba.....................................
dedi sinir oldum. abim hani anne annesiiiiiii diyor.
benimki hala ba ba ba ba diyor.
neyse babası gelmeden yatırdım uykusu vardı.
sabahta hep babası uyandırıp giydirip mutfağa getirir. kahvaltısını hazırlıyorum bende.
bugün biraz erken kalktım kahvaltımı yaptım ben uyandırayım dedim.
uyandı bana bakarken babası geldi. babasına bakıp gülüyor ben konuşuyorum yüzüme bile bakmadı.
eşime dedim ya bi gider misin çocuğum beni görsün.
garibim gitti mutfağa.
bizde giyinip gittik.
babası diyor annen fırça attı gene. bak alış annen kıskançtır oğlum.
amiiiin,
aslında kadınların emeklilik yaşlarını aşağı çekseler de,
bu kadar alıştıktan sonra bırakamıyor da insan işi, şimdi sekiz yıl çalışmışım kızlar, bir sekiz yıl daha çalışsam prim gün sayım doluyor, gerçi ondan sonra da yaşı bekleyeceğim ama en azından prim gün sayımı doldursam, bankacılığı bırakır daha rahat bi işe girerim o zaman, oğlum da okullu olur ..ay yy bakalım neler gösterecek zaman,
her şeyin hayırlısı...
selam güzel anneler,hava bugün çok güzel oğluşumu alıp kuaföre oradanda parka falan giderim,kopekop videoyu izledim maşallah kuzuya,nereden aldın yürüme arkadaşımı kaç kuruş.kızlar öpüldünüz ben kaçıyorum
selam millet
nabersiniz bıdıklar nasıl iyleştiler mi .bizimki şu an ablasıyla oynuyorçok yaramaz oldu çok.ablasını kıskanıyor .dün ablasının saçını tarıyordum banyo yaptırdım hiç istemiyo ona dokunmamı iyi mi hemen yanıma gelip beni çekiştiriyor ...geçen de ben mutfaktayken ablası uzanmış üstüne atlamış garibimin tırmalamış yüzünü .burnunun üstünde koca bir çizik vardı ...ayyy ne yapacağımı şaşırdım kime çektiyse bu
selam güzel anneler,hava bugün çok güzel oğluşumu alıp kuaföre oradanda parka falan giderim,kopekop videoyu izledim maşallah kuzuya,nereden aldın yürüme arkadaşımı kaç kuruş.kızlar öpüldünüz ben kaçıyorum
kahvemi içtim şimdi çekirdek çitliyom gelin beraber çitleyelim kızlar