kızlar sızın bebıslerın kakaları nasıl benımkı camur gıbı ama koyu renk yapıyo ama yenı degıl uzun zamandır boyle gecen bı arkadas gordu aa bunun kakası nıye boyle dedı.benımkındemı sorun var yoksa sızınkılerde boylemı
Geçmiş olsun aymes,
çok iyi anlıyorum aynı durumdayız çünkü, benimki babasına ağlıyor,kimseye gitmiyor,
aymes sen ne iş yapıyosun,
ben senin çalıştığını kaçırmışım,
günaydın kızlar!
AYMES kızına geçmiş olsun. kıyamam kuzulara.
benimkinin öksürüğü geçmedi hala yatarken öksürüyor. ıhlamur veremiyorum akşam ve gelince uykusu oluyor hemen yatırıyorum. kreşte uyku düzeni iyice bozuldu. saat 3-3,5 gibi kalkıyormuş öğleden sonra. yolda eve gidene kadar mızırdanıp duruyor. dün durmamyınca kulağına şarkı söyledim. dinlerken uyudu kaldı yavrum.
LİNDEN cim merhaba canım. senin uyku tulumun çift fermuarlı sanırım. benimki tek ve yukarı doğru kapanıyor. ayaklarını açık bırakma şansım yok. ayaklı olan daha rahat oldu. ayakları buz gibi olsun demiş doktorun olur mu hiç öyle. ayaktan üşütür bebekler. hele kızlar için çok sakıncalı. benimki ayaksız tulum olduğundan çorap giydiriyorum.
CINCIK benimkinin kakası yediği şeye göre değişiyor. sarı ve daha koyu olabiliyor. diş çıkartırken koyu kahve ve çok katıydı. düzeldi şimdi. istersen bir tahlil yaptır için rahat etsin.
KOPEKOP benim kuzumda iyileşmedi dahao öksürdükçe babasıyla ay yavrum kıyamam diye içimiz acıdı annesi napsın bütün gün seni görmüyor hasta olunca senin kokunu ve sıcaklığını arıyor. kıyamam yavruma.
sağol canım anlamana sevindim arkadaşlara söylüyorumda çok bencilsin diyolar bencillikle ne alakası var bunun annemle büyüyo onu tabiki çok sevicek ama bende annesiyim ayrıcalık bekliyorum biraz çok üzüldüm ağlarken bana değilde anneme gitmesine nasıl sarılırıp ağlıyodu kuzum çalıştığıma lanet ettim resmen ama çalışmak zorundayım işte. Ben özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum genel muhasebe.
aymes bende anlıyorum seni. benimkide kreşte biliyorsun. benimkide babasına sarılıyor öpüyor bende üzülüyorum. mesela babasının kucağında ben çağırınca gelmiyor. tam kollarını açıp gelecek gibi yapıyor sonra arkasını dönüveriyor. babası diyor oyun yapıyor sana. ne bileyim benimde gücüme gidiyor.
maalesef çalıştığımız için kim bakıyorsa onu benimsiyor. bencillik değil kesinlikle. bende lanet ediyorum çalıştığıma. kuzumu sabah soğukta çıkarıp akşam eve getiriyorum. servise bile veremedim. kendimden nefret ediyorum bazen.
eşime dedim bugün dr. ara sor. dün kopekop şurup ismi vermişti. dedim sor verelim. balgamı göğsünde tıkandı kaldı. evde olsa hasta olmayacaktı belki. içim nasıl acıyor anlatamam. moralim bozuk ağlamamk için zor duruyorum.
bu ay sok moktan bir ay oldu. ödemeler var. para yok. allahım sabır ver birde kocama iyi maaşlı bir iş nasip et.
aymes bende anlıyorum seni. benimkide kreşte biliyorsun. benimkide babasına sarılıyor öpüyor bende üzülüyorum. mesela babasının kucağında ben çağırınca gelmiyor. tam kollarını açıp gelecek gibi yapıyor sonra arkasını dönüveriyor. babası diyor oyun yapıyor sana. ne bileyim benimde gücüme gidiyor.
maalesef çalıştığımız için kim bakıyorsa onu benimsiyor. bencillik değil kesinlikle. bende lanet ediyorum çalıştığıma. kuzumu sabah soğukta çıkarıp akşam eve getiriyorum. servise bile veremedim. kendimden nefret ediyorum bazen.
eşime dedim bugün dr. ara sor. dün kopekop şurup ismi vermişti. dedim sor verelim. balgamı göğsünde tıkandı kaldı. evde olsa hasta olmayacaktı belki. içim nasıl acıyor anlatamam. moralim bozuk ağlamamk için zor duruyorum.
bu ay sok moktan bir ay oldu. ödemeler var. para yok. allahım sabır ver birde kocama iyi maaşlı bir iş nasip et.
maşallah size!!oğluna maşallahh bizim mavi göz gitti ela mı ne oldulady canım ıhlamurdere caddesi dedi eşim. evleri 3 katlı eski tip evlerden. dik bir yokuş vardı hatırladığım kadarıyla, sol taraftada bir sokak var. bildiğim kadarıyla böyle tarif edebildim. belkide görmüşsündür eşimi bilemiyorum. evde net olsa resmini göstericem eşime. albüme bir baksana eşimle benim fotom var.
.
selamlarrrr
yahu cocuklar 1 yasına gırdı gırıyor. hedıye cekılısı yapmıcaz mı?
seni çok iyi anlıyorum ama birde şöyle düşün.çocuğuna bakan ya bir yabancı olsaydı,sana değilde ona sarılsaydıbenim eşimde beni teselli ediyo sen annesisin o senin kokundan tanır seni bütün gün görmüyoya naz yapıyo sana diyo üzülmemem için ama çocuk resmen annem için ağlıyo işte farkında değilmiyim sanki ama elden bişey gelmiyo işte ne kadar özeniyorum çocuğunu kendi büyütenlere ne kadar şanslılar bir bilseler ben herşeyine hasretim kuzumun beni anlamanıza çok sevindim bu arada gerçekten bencil olduğumu düşüneye başlıycaktım. Bende senin koşturmacana üzülüyorum bakıcıydı kreşti derken mahfoldun çocuğun için en iyisi olsun istiyosun ama eldeki imkanlar sınırlı işte. Kendinden nefret etme emin olki hepimize oluyo bu. Bede hep eşimim iyi bi işi olsada bende evimde olsam diye dua ediyorum ama bu şartlarda çok zor allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
seni çok iyi anlıyorum ama birde şöyle düşün.çocuğuna bakan ya bir yabancı olsaydı,sana değilde ona sarılsaydıhiç üzülme en azından annen çocuğuna gerçek sevgi veriyorki benimsiyor onu,aklı erince seni dahada farkına varır,daha bebek kime alışırsa ona gider sonuçta senden çok anneni görüyor.öpüyorum seni karamsar olma
melodicim,aymescim yazdiklarinizi okuyunca gercekten üzüldüm ama sizin fedakarliginizda bebekleriniz icin
hersey gönlünüzce olsun
Zeyneeep ben de varım teselli bekleyen, beni de teselli eeeeeeeeet :2: