2010 Kasım Anneleri

KIzlar selam oğlum hala hasta..dün sadece kahvaltı etti ve beni emdi, bufün de yumurta yedi kahvaltida,sabah ondu..biraz evvel türlü yedirmeyi denedim,kustu;(
Yoldayiz simdi doktora götürüyoruz okadar fena bir trafik var ki...calismayi bu zamanlarda hic sevmiyorum iste.yarin is var diye! Bugün acile götürüyorum,bir de ilaçları bittiği halde neden iyilesmedi hala:KK43:
Cok uzgunum...

geçmiş olsunn..mevsim kış olunca hastalıklar da başladı malesef..biz yeni atlattık mesela..
bugün hava berbat,bi market ,bikaç alışveriş yaptık geldik

selam kızlar
kopekop tekrardan çok geçmiş olsun canım
ne oldu ne dedi doktor uğramamışsın topice umarım ciddi bişey yoktur
Allah bütün hastalara acil şifalar versin

kayra bebek topiğimizin ilk bebeği...
iyi ki geldin yavrucak...
Nasılda bekledik seni burada anneciğinle...ilk kıyafetlerini birlikte aldık, tekmelerini berabar hissettik, santim santim büyüyüşünü izledik...Güzel yavrum bahtın açık, ömrün uzun, şansın bol olsun bu hayatta...
sezencim ve tabi böyle arslan parçası doğurdugun için ayrıca seni tebrik ederim arkadaşım:13:

bafoo cnmmm benim okuyunca nasıl duygulandımm çok büyük jest oldu bana yazdıkların :KK16:
senide zeynep alya'yıda çook öpüyorummm:KK19:

semacim cok gecmis olsun canim ugramamissin merak ettim insallah ahmet iyidir

günaydın kızlar ve tatlı bebişler!
kopekop,düşünmemlazım ve zeyn bebişlerinize geçmiş olsun.
unuttuğum yoktur umarım.
benim oğluşunda öksürüğü geçmedi. burnu akmıyor ama öksürüyor. balgamı atamadı yavrum. dr. pedifen vermişti. 5 gün sonra bıraktım. çünkü üzerinde ağrı kesici ateş düşürücü diyor. peditus mu alayım acaba balgamı söksün diye.
kış geldi resmen ya sinir oldum. bütün kuzular hasta.
dün tulumun içine pijama giydirip yatırmıştım. ayağı olmadığından çorap giydirdim. sabah baktım çorabı çıkmış ayağı buz gibi. birde dün akşam uyumadan önce mamasını verdim 180 cc içti birde torba şeklinde uyku tulumuna koymuştum. uyumadı. sonra diğer ayaklı tulumunu giydirdim mama deyip durdu 90 cc verdim tekrar salladım uyumadı. sonra kaldırdık. annem bizdeydi akşamda kipaya gidecektik. tuğra yı babasına bırakıp çıktık. babası yatırmış tekrar biraz mama vermiş uyumamış ve çok ağlamış, ağladığı için kusmuş eşimde sususun diye tv yi açmış. öyle bakarken uyuyakalmış. ben gittim diye mi yaptı bilmiyorum ama patikli body ve çorap bakmaya gittik.
sabahta bir baktım çişi taşmış bodysi tulumu batmış. 2 defada kaka yaptı bütün bezi doldurdu. birde cırrrr diye ses geldi. dedim eyvah ishal olmasın.
karnı buz gibi olmuş. umarım üşümemiştir. sabahta kalın giydirdim.
kıştan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!:KK47:

bu arada torba şeklinde uyku tulumunu kullanamayacağız sanırım. paşam ayaklarını açıp yatmaya alıştığı için bunda rahat hareket edemedi ve mızırdandı.
bu nedenle pek tavsiye edemiyorum.

kayra bebek topiğimizin ilk bebeği...
iyi ki geldin yavrucak...
Nasılda bekledik seni burada anneciğinle...ilk kıyafetlerini birlikte aldık, tekmelerini berabar hissettik, santim santim büyüyüşünü izledik...Güzel yavrum bahtın açık, ömrün uzun, şansın bol olsun bu hayatta...
sezencim ve tabi böyle arslan parçası doğurdugun için ayrıca seni tebrik ederim arkadaşım:13:
listede ben yokum:KK53:

günaydın kızlar ve tatlı bebişler!
kopekop,düşünmemlazım ve zeyn bebişlerinize geçmiş olsun.
unuttuğum yoktur umarım.
benim oğluşunda öksürüğü geçmedi. burnu akmıyor ama öksürüyor. balgamı atamadı yavrum. dr. pedifen vermişti. 5 gün sonra bıraktım. çünkü üzerinde ağrı kesici ateş düşürücü diyor. peditus mu alayım acaba balgamı söksün diye.
kış geldi resmen ya sinir oldum. bütün kuzular hasta.
dün tulumun içine pijama giydirip yatırmıştım. ayağı olmadığından çorap giydirdim. sabah baktım çorabı çıkmış ayağı buz gibi. birde dün akşam uyumadan önce mamasını verdim 180 cc içti birde torba şeklinde uyku tulumuna koymuştum. uyumadı. sonra diğer ayaklı tulumunu giydirdim mama deyip durdu 90 cc verdim tekrar salladım uyumadı. sonra kaldırdık. annem bizdeydi akşamda kipaya gidecektik. tuğra yı babasına bırakıp çıktık. babası yatırmış tekrar biraz mama vermiş uyumamış ve çok ağlamış, ağladığı için kusmuş eşimde sususun diye tv yi açmış. öyle bakarken uyuyakalmış. ben gittim diye mi yaptı bilmiyorum ama patikli body ve çorap bakmaya gittik.
sabahta bir baktım çişi taşmış bodysi tulumu batmış. 2 defada kaka yaptı bütün bezi doldurdu. birde cırrrr diye ses geldi. dedim eyvah ishal olmasın.
karnı buz gibi olmuş. umarım üşümemiştir. sabahta kalın giydirdim.
kıştan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!:KK47:
melodi bricanyl öksürüğü kesiyor.melisa öksürmeye başladığı zaman 1 çay kaşığı veriyorum kesiyor.arada pekmezde veriyorum.

bu arada torba şeklinde uyku tulumunu kullanamayacağız sanırım. paşam ayaklarını açıp yatmaya alıştığı için bunda rahat hareket edemedi ve mızırdandı.

merhaba. tüm bebişlere gecmiş olsun. torba seklinde uyku tulumu bende aldim ama kizimi cok terletti ve kullanmamaya karar verdim.

kızlar selam dün telefondan bağlanıp yolda yazmıştım akşam bi daha giremedim, şimdi evdeyim bugün süt izni malum, sabahtan beri kuzum kötüydü, hep uyumak ve kucakta durmak istiyor, doktor enfeksiyonları iyileşmiş dedi,
burnu ve boğazı dolu sadece, balgam söktürücüye devam dedi..melodi balgam söktürücü, SEKROL kullanabilirsin ( bebek için olanı tabii) akşamları da öksürmesini gece rahat uyumasını sağlamak için, bir çay kaşığı peditus veriyorum ben, dün doktora sordum iyi yapıyorsun dedi..,
neden hala iyi değil o zaman çok mızmız dedim, hastalığını fırsat bilip naz yapıyor annesi sana dedi..
iyileşmeye başlamış çok şükür, bir kaç günü var dedi, tamamen geçmesi için..geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim kızlar,
hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun ..
geçmişi pek okuyamadım da..

kızlar selam dün telefondan bağlanıp yolda yazmıştım akşam bi daha giremedim, şimdi evdeyim bugün süt izni malum, sabahtan beri kuzum kötüydü, hep uyumak ve kucakta durmak istiyor, doktor enfeksiyonları iyileşmiş dedi,
burnu ve boğazı dolu sadece, balgam söktürücüye devam dedi..melodi balgam söktürücü, SEKROL kullanabilirsin ( bebek için olanı tabii) akşamları da öksürmesini gece rahat uyumasını sağlamak için, bir çay kaşığı peditus veriyorum ben, dün doktora sordum iyi yapıyorsun dedi..,
neden hala iyi değil o zaman çok mızmız dedim, hastalığını fırsat bilip naz yapıyor annesi sana dedi..
iyileşmeye başlamış çok şükür, bir kaç günü var dedi, tamamen geçmesi için..geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim kızlar,
hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun ..
geçmişi pek okuyamadım da..
cnmm çok geçmiş olsun havalar soğudu yandık artık :18:

aa bende almayı düşünüyordum bu 2. duyuşum bebekler içinde durmuyor diye bizimkide durmaz deli gibi dönüyo kıçı ayrı başı ayrı oynuyo geceleri:KK1:
inş.. hasta olmaz tuğra paşa geçmiş olsun cnmm

Son düzenleme:
cnmm çok geçmiş olsun havalar soğudu yandık artık :18:

aa bende almayı düşünüyordum bu 2. duyuşum bebekler içinde durmuyor diye bizimkide durmaz deli gibi dönüyo kıçı ayrı başı ayrı oynuyo geceleri:KK1:
inş.. hasta olmaz tuğra paşa geçmiş olsun cnmm

alma bencede ayaklı olan tulum şeklinde olan rahat oluyor. benimkide ayaklarını açıp uyuyor. bunun içinde rahat edemedi. halbuki ilk bunu giydirmiştim. o zaman 4-5 aylık bişeydi.
sağol teyzesi. şu öksürüğü de geçse.

KOPEKOP inşallah çabuk toparlanır kuzucuk.
balgam söktürücü şurubu kendin mi aldın eczaneye mi sordun?
ayyyyy benim dr. neden yazmadı sinir oldum.
gece yatınca sürekli öksürüyor ancak iyice dalınca geçiyor.
ıhlamura bal katıp versem mi acaba?

canım ilacı doktor verdi, ıhlamura da bal değil pekmez kat, pekmez de balgamı söktürüyor, balgam söktürücü öksürük yapıyor , balgamı atabilsin diye, bir kusturuyor, korkma sakın, sabah akşam bir ölçek ver, öksürük çok rahatsız etmesin diye gece yatırmadan hemen önce bir çay kaşığı peditıus ver..
balgamın mutlaka atılması gerekiyormuş, yoksa ciğere dolarmış, hemen al ilacı bence..kendi kendine geçmiyor yoksa, benimki kaç aydır balgamlı :KK43:

canım ilacı doktor verdi, ıhlamura da bal değil pekmez kat, pekmez de balgamı söktürüyor, balgam söktürücü öksürük yapıyor , balgamı atabilsin diye, bir kusturuyor, korkma sakın, sabah akşam bir ölçek ver, öksürük çok rahatsız etmesin diye gece yatırmadan hemen önce bir çay kaşığı peditıus ver..
balgamın mutlaka atılması gerekiyormuş, yoksa ciğere dolarmış, hemen al ilacı bence..kendi kendine geçmiyor yoksa, benimki kaç aydır balgamlı :KK43:

ayyyy telefonum bozuk kaç gündür yapılmıyor. iş telim. dr. arayıp sorayım dedim.
kussun sorun değil kreşte zaten. yeter ki rahat etsin kuzum.
patikli bodylerden buldum dün akşam kipaya gittik annemle ordan aldım. ama annem çok büyük aldırdı. kuzum giydi ayakları büyük geldi. ama sabahın soğuğunda çıkartmadım. aldığımız 18-24 ay yazıyor 92 cm. :KK53:
12-18 aylık olanı alacağım 86 cm.
kipada güzel şeyler oluyor.
dün önlük ve uzun çorap buldum.
gece eve geldiğimde 10,30 du.

herkese cok gecmis olsun.. imran biraz daha iyi gibi. dun sabah acile gittik gece hic uyumamisti. bu gece sadece 2 defa uyandi. yani yavas yavas duzeliyr insallah.. ama hamla tikanik ve oksuruyor.
ben turkiyeye geldigimde balgam sokucu, oksuruk surubu alip buraya getireyim diyorum. malum recetesiz ilac alamiyoruz burda. doktorlar da sagolsunlar hic ilac falan vermiyorlar. agri kesici-ates dusurucu bir surup var, tek bildikleri o. balgami icin agri kesici yeter mi yani! sinir oluyorum. cocuk oksure oksure bi hâl oluyor bunlar agri kesici veriyorlar! serum fizyolojik sIKIyorum burnuna. gunde 5 tüp bitiriyorum ortalama. ama hâla oksuruyo tikanikligi gecmiyor. burdaki drlarin hic birseyden anladigi yok. tek bildikleri agri kesici surup. onu zaten dr vermese de ben iciriyorum cocuguma kirginlik vardir, etleri agariyordur biraz rahatlar diye. sanki agri kesici icirmek icin drun soylemesine kaldim!

of oof kendime vakit ayıramıyorum.saç bakımı,cilt bakımı,vücut bakımı,alışveriş nerdeeee..eskiden orama burama ayrı kremler sürer,her hafta alış veriş kuaför.oof bu sıralar vücudum kuruyor inanın tek bir nemlendiriciyi bile süremiyorum.yorgunum,uyumak istiyorum.bu hayatta beni düşünen kimse yokmu yaa...:KK19:

herkese cok gecmis olsun.. imran biraz daha iyi gibi. dun sabah acile gittik gece hic uyumamisti. bu gece sadece 2 defa uyandi. yani yavas yavas duzeliyr insallah.. ama hamla tikanik ve oksuruyor.
ben turkiyeye geldigimde balgam sokucu, oksuruk surubu alip buraya getireyim diyorum. malum recetesiz ilac alamiyoruz burda. doktorlar da sagolsunlar hic ilac falan vermiyorlar. agri kesici-ates dusurucu bir surup var, tek bildikleri o. balgami icin agri kesici yeter mi yani! sinir oluyorum. cocuk oksure oksure bi hâl oluyor bunlar agri kesici veriyorlar! serum fizyolojik sIKIyorum burnuna. gunde 5 tüp bitiriyorum ortalama. ama hâla oksuruyo tikanikligi gecmiyor. burdaki drlarin hic birseyden anladigi yok. tek bildikleri agri kesici surup. onu zaten dr vermese de ben iciriyorum cocuguma kirginlik vardir, etleri agariyordur biraz rahatlar diye. sanki agri kesici icirmek icin drun soylemesine kaldim!
geçmiş olsun canım,öksürüğü kesmeyi düşünme öksüremezse balgam çıkaramaz..rahat ol rahat nefes almasını sağla yeterli.burnunu temizle yastığını yükselt.birde burun tıkanıklığı hemen iyileşmiyor,hastalık geçsede o geçmiyor.damlaya devam et.tecrübe konuşuyor:KK16:

X