günaydın kızlar ve tatlı bebişler!
kopekop,düşünmemlazım ve zeyn bebişlerinize geçmiş olsun.
unuttuğum yoktur umarım.
benim oğluşunda öksürüğü geçmedi. burnu akmıyor ama öksürüyor. balgamı atamadı yavrum. dr. pedifen vermişti. 5 gün sonra bıraktım. çünkü üzerinde ağrı kesici ateş düşürücü diyor. peditus mu alayım acaba balgamı söksün diye.
kış geldi resmen ya sinir oldum. bütün kuzular hasta.
dün tulumun içine pijama giydirip yatırmıştım. ayağı olmadığından çorap giydirdim. sabah baktım çorabı çıkmış ayağı buz gibi. birde dün akşam uyumadan önce mamasını verdim 180 cc içti birde torba şeklinde uyku tulumuna koymuştum. uyumadı. sonra diğer ayaklı tulumunu giydirdim mama deyip durdu 90 cc verdim tekrar salladım uyumadı. sonra kaldırdık. annem bizdeydi akşamda kipaya gidecektik. tuğra yı babasına bırakıp çıktık. babası yatırmış tekrar biraz mama vermiş uyumamış ve çok ağlamış, ağladığı için kusmuş eşimde sususun diye tv yi açmış. öyle bakarken uyuyakalmış. ben gittim diye mi yaptı bilmiyorum ama patikli body ve çorap bakmaya gittik.
sabahta bir baktım çişi taşmış bodysi tulumu batmış. 2 defada kaka yaptı bütün bezi doldurdu. birde cırrrr diye ses geldi. dedim eyvah ishal olmasın.
karnı buz gibi olmuş. umarım üşümemiştir. sabahta kalın giydirdim.
kıştan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!