2010 Kasım Anneleri

selam kizlar hasta yavrulara gecmis olsun, kiyamam hic birine. oglumda 10 gundur arka diseti sismis ama ortada dis mis yok. 1 haftadirda uyumak bilmiyor yaa gece 12 de yatiyo sonra her saat basi kalkiyo. sizin bebisler gece kac sefer kalkiyor? bide buyudukce uykusu duzene girer derlerdi :63:
gerci her cocugun durumu farklidir.
bu arada oglum yuruyor teyzeleri emeklerken nasil yaramazlik yapiyorsa simdide oyle, ayni heryeri karistiriyor hic bir oyuncak ilgisini cekmiyor ama mutfak esyalari vazgecilmezi :KK37: surekli dolabi acip icindekieri bosaltiyor.
dogum gunu hazirliklarinada baslasam iyi olacak az kaldi artik. :KK66:

masallah :nazar: erkenden yurumus ne guzel :)

selam kızlar ve tatlı bebişleri:)
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun ve annişlere de çok çok kolay gelsin
ben,m oğlum yürümüyo tek kelimeyle koşuyo:nazar::nazar::nazar:ama çok hasta:KK43:çünkü ne zaman koşturmaya başlasa terlemekten bi hal oluyo başlıyo öksürmeye:KK43:ishal de cabası:KK43:iştahsızlık:KK43:

off of ben hem okul hem ev hem muhammed ölüyorum kızlar ya:KK43:dua edin de yavrum ben yokken daha az hasta olsun bari:KK43:((
hepinizi çok özlüyorum ancak bi an bile boş vaktim olmuyo:KK43:((şaka gibi ya:KK43:bi zamanlar evde boşluktan sıkıntıdan patladığıma inanamaıyorum:S:KK53:
neyse çok şikayet ettim:KK43:
Rabbim hep,imizin evlatlarını bizlere bağışlasın acılarını göstermesin:KK43:

bu arada doğum günü pastası için pek çok yerle görüştüm burada 60-70 gibi bi fiyat biçtiler 12-15 kişilik bi pastaya 3-4 gün önce sipariş vermek yeterli dediler ama deneyip görücem bakalım.

aslinda erken degil 1 yasin agirecek 30 ekimde, seninki ne alemde cok yaramaz benim sipam valla su saat oldu halaayakta yatiramiyorum resmen ya:KK50:

canim hayirli olsun oglun yürüyormus

bende daha yeni uyuttum zor bela ne tükenmez enerjileri var bu veletlerin okadar ugrasmaya uyusa bari birazdan ortaligi inletir allah hepimize kolaylik versin yavrularada bol uykular

aslinda erken degil 1 yasin agirecek 30 ekimde, seninki ne alemde cok yaramaz benim sipam valla su saat oldu halaayakta yatiramiyorum resmen ya:KK50:

evet birii ekim sonu biri kasim sonu dogmustu :) bizim dogum gunumuze biraz daha vakit var.. ama 14 aylik yuruyen bbeklerin yaninda hic de fena sayilmaz, masallah .. imrancik yeni yeni koltuk hizasinda yer degistirmeyebasladi :) elhamdulillah.. ben de oto koltugu bakiyordum, maxi cosi de karar kildim. nihayet :)

günaydın kızlar

hasta olan bebeklerin hepsine çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bu mevsim geçişlerinde hep böyle oluyor zaten. Büyük küçük herkes nezle,grip olmuş durumda. Benimkide tam iyileşemedi burnu akmaya devam ediyor

Burcu sana ayrıca geçmiş olsun canım evinde hayırlı uğurlu olsun Huzurla, mutluluka,sağlıkla oturun inşallah
Radikal Demir nasılda kızamıkçık olmayı başarmış aşısınıda olmamıştır sanırım Allah kolaylık versin

En sonunda 2 gün önce bizimde dişimiz çıktı. Babası farketti parmağımızı koyunca hissediliyor

Günaydın arkadaşlar çok çok geçmiş olsun bebişlere bu havalar gerçekten mahfetti kuzuları allahım korusun onları prop demek kızamıkçık olmuş demir tez zamanda atlatır inşallah

canim hayirli olsun oglun yürüyormus

bende daha yeni uyuttum zor bela ne tükenmez enerjileri var bu veletlerin okadar ugrasmaya uyusa bari birazdan ortaligi inletir allah hepimize kolaylik versin yavrularada bol uykular
sagol cnm hduse kalka yuruyor artik,aynen vallabitmiyor enerjileri, oglumyineuyumadi gece noluyor bu cocuga anlamiyorum.cikmadi su arka disi ne zor cikiyormus ilk dis ciktiginda da kotuydu ama bu dahada beter valla uyumuyor surekli ciglikla uyaniyor:KK25:
evet birii ekim sonu biri kasim sonu dogmustu :) bizim dogum gunumuze biraz daha vakit var.. ama 14 aylik yuruyen bbeklerin yaninda hic de fena sayilmaz, masallah .. imrancik yeni yeni koltuk hizasinda yer degistirmeyebasladi :) elhamdulillah.. ben de oto koltugu bakiyordum, maxi cosi de karar kildim. nihayet :)
oyy yerimben onu oda yurur yakindaa annesi yusufta oyle tutuna tutuna ogrendi yurumeyi, biz oto koltugunu eltimden aldik, yeniydi bende yenisini almaya gerek duymadim.

kızlar bu ne ya bütün beişler hasta hepsinede geçöiş olsun benim bebişimde hasta kulak enfeksiyonu geçen hafta antibiyotik kullandık 2 gündür kulağından sarı iltihap geliyo bilmiyorum iltihabını dışarımı atıyo normalde doktor böyle olur iltihap gelir demişti ama antibiyotiği kullanalı baya oldu bende bugün kontrole götürcem prop sizede geçmiş olsun muhammed alide 2 aylıkken ablaları geçirdiği için su çiçeği çıkardı

asli disiniz cikmis gozunuz aydin..
dis cikarirken cok zorlaniyorlar, aynur imran da ayni dedigin gibiydi ciglik cigliga hep uyaniyordu :s
oto koltugunu eltinden alman mantikli, bizim oyle bir imkanimiz yok. almamiz lazim.
bu konu cok ciddi. gunlerdir arastiriyorum. 4 yasa kadar koltuga donuk olmasi en guvenlisiymis. ama bana uygulanabilirligi cok dusuk geliyor. imran simdiden sinir olup koltugu tekmeliyor, 4 yasina kadar mumkun degil, hic bir cocuk dayananmaz bence. ancak cocugun cok cok sakin, agzi var dili yok olmasi lazim ki otursun oylece.

Son düzenleme:
kızlar meraba :KK3::KK3:
naber nasılsınız .yürüyen bebişler varmış oh ne güzel maşallah:nazar:özgül muhammede de maşallah koşuyo demek :nazar::nazar:bizimki son sürat emekliyor tutunup kalkma çabaları var ama daha yapamıyor ...burnu hala akıyor gece huzursuz uykuları var ...ben de üç gündür temizlik temizlik canım çıktı :KK37:halılarım yıkamadan geldi.daha yeni toparlandım .bir tek ütülenecekler beni bekliyo oda kaç gün sürer bilmem bu iki sıpa ve dağınık kocayla :KK1:
bugün istanbulda ne yağmur vardı öyle ya :KK52:dün camları kırklamıştım bugün yağmur yağdı olsun ama iki aydır silmiyodum .diğer kızlar da pek girmemişler .herkesin bebişi hasta ..hepsine geçmişler olsun ...ben artık uyanır uyanmaz yün yelek giydiriyorum bizimkine .çünkü gün boyu yerlerde .hadi hepimize kolay gelsin .ben bir mutfağa gidip günün menüsünü oluşturayım :KK34:bebiglerinizi kocaman öpüyorum kollarından bacaklarından :KK54::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
asli disiniz cikmis gozunuz aydin..
dis cikarirken cok zorlaniyorlar, aynur imran da ayni dedigin gibiydi ciglik cigliga hep uyaniyordu :s
oto koltugunu eltinden alman mantikli, bizim oyle bir imkanimiz yok. almamiz lazim.
bu konu cok ciddi. gunlerdir arastiriyorum. 4 yasa kadar koltuga donuk olmasi en guvenlisiymis. ama bana uygulanabilirligi cok dusuk geliyor. imran simdiden sinir olup koltugu tekmeliyor, 4 yasina kadar mumkun degil, hic bir cocuk dayananmaz bence. ancak cocugun cok cok sakin, agzi var dili yok olmasi lazim ki otursun oylece.

yusuf seviyor valla otokoltugunu, bizimki kotuga donuk degil o yuzden keyifle oturuyor yusuf. hatta uyuyor bide. one donuk olmasina regmen bizimkiside guvenli.

herkese merhaba
ne çok hasta bebek var :KK43: biz de geçen hafta hastaydık hala da geçmedi burun tıkalı ama habire emmeye uğraşıyor kuzum nefes nefese kalıyor :KK43:
kış çabuk geçsin yaz gelsin hemen...

öyle böyle 1 yaşını dolduruyorlar az kaldı ne çabuk geçti zaman ama keşke tüm gün yanında olabilsem, resmen doyamıyorum ben. sizde de öyle mi bende mi bir gariplik var şu sıralar :S

yusuf seviyor valla otokoltugunu, bizimki kotuga donuk degil o yuzden keyifle oturuyor yusuf. hatta uyuyor bide. one donuk olmasina regmen bizimkiside guvenli.

valla bizimki hala 0-13 kg oto koltugu oldugu icin arabaya oturunca SIKINTI yasiyoruz. havalar da sogudu, biraz kalin giydirsem sigmiyor icine, boyu da uzadi koltuk ayagina degdigi icin sinir oluyor..
ben de koltuga donuk almicam zaten. mutlaka sizinki de guvenlidir :KK66:

ben de doyamiyorum kuzuma. gece biberona kalktiginda yanimiza aliyorum beraber uyuyoruz, sariliyorum :) babamiz gidince eskisi gibi uyuyamiyoruz. bi kere yataktan dustu benden once uyanip dolasmak istemis :emir_bebek: sonrasi malum..
boncuk ne yemek yapmaya gitti ben ne yapsam acaba :26: ne yemeginiz var aksama ?

Son düzenleme:
merhaba kızlar,oğlumda yoğun öksürüyor yarın kontrolü var,hayırlısıyla atlatsaydık.uykudan uyandı gece öksürürken kustu yavrum.Allah şifa versin hepsine beterinden korusun inşallah.biraz önce ishal olduğunuda farkettim ikinci kez yaptı.kaç kereye kadar normal.ilk defa ishal oluyor.3 gündür antibiyotik içiyor omu yaptı acaba pofff

selamun hello kızlar
nabersiniz
hersey yolunda inşallah
h sonu acaip yoğundum doya doya gezdik sabahtan geceye kadar
dün anneme geldik eve girer girmez birlikte uyuyakaldık kuzeyle gece bi uyandık uyumuşuz :)) sonra yatağına koydum öle uyudum
eşşek sıpası benle uyumayı seviyo
doğumgununde kardeşim yurt dışında olucak eşşoğleşşeğii
doğumgununden 5 gun sonra yapıcaz :S
tam doğumgununde eşim ve oğlumla birlikte olucaz
ne yapacağımız konusunda hiç fikrim yok kafa kalmadıı!!!!!

kızlar
NALAN
CINCIK
ATUSAPRENSES
ŞEKERPARE
BAFO uzun zamandır yok. haber alan varmı?
diğer arkadaşlara arada rastlıyorum. unuttuğum varsa kusura bakmasın.

birde bebişi 6 aylıkken hamile kalan bir arkadaşımız vardı. kimdi acaba adını hatırlayamadım.nasıl acaba merak ettim.

ben hatırlayamadım
nalanla en son ağustosta görüştük msn de
bafo ile görüşüyoruz faceden

selam annişler hasta bebelere geçmiş olsun.benim oğluşumda gece çok ağladı uyumadı,5 te acile götürdük.orta kulak iltihabı dedi.antibiyotik verdi.:KK59:
kıyamam ya çok zordur :KK43:
benim oğlum ilk lulak iltihabından ağladı ciyak ciyak
ağlamak ne bilmezdi

SELAM ANNİŞLER;
yoğun bir gün genelde cuma günleri hep böyle olur yaa

bizde durumlar iyi oğlu artık kendi kendine yürüyor:nazar: dengesini sağlayamayacaksa emekliyor.
gece 1,5 saat uyumadı uyanık kaldı sıpam :KK37:

hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirler inş.

bende güzel bir doğum günü düşünüyorum ama halen icraat yok girşimlerde bulunmam lazımmm
maşallah paşaya!!! yerin dötünü
kızlar bebişlerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz?
ben küvetinde filenin üzerinde yatırarak yıkıyorum. daha rahat oluyor. yazın banyoda yıkadık duşta ama kıpır kıpır her yeri elliyor. duşakabini her gün domestos yapamıyorum ki. o nedenle küvette yıkamaya devam ettim. kulaklarına su kaçmasın diye ne yapıyorsunuz? kulak iltihabı deyince korktum.
küvette yıkamayalı aylar oldu :))) küvete koyuyom kabini kapatıyom kendi kendine yıkanıyo nerdeyse :KK70:

bizde cok kötü bir gece gecirdik oglum atesler icinde yandi aksam yatirirken atesi38.5di surup verdim gece 3te uyandiki daha fena atesine baktim 39.1olmus tekrar surup verdim biraz düser gibi oldu sabah baktim yine 39.3 fitil verdim simdi biraz düstü birseyde yemek istemiyor aglayip duruyor ben dise bagliyorum gecen seferde böyle olmustu insallah cabuk gecer oglumda bende perisan olduk
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin :KK43:((

alarm alarm, Demir kızamıkçık geçiriyorrrrr!!!! bi de doktora götürmüyodum heee, ne salaklık

şakasın :S!!!
nası yaa
salgın var aşısını yapalım dedilerdi sağlık ocağında demek doğruymuş :KK43:(

selam kizlar
cok sükür dün oglum güzelce uyudu bir iki kere uyandi mamasini yiyip yatti tabi bende uyudum deliksiz uyumayi özlemisim insallah bütün bebekler cabucak iyilessinler

kızlar herkese slm..
bayagadır gıremıyodum melodıde sornus sagolsun bız ıyıyız Allah a sukur.sadece kızım laptopun ustune bı guzel kustugu ıcın tuslar bozulmustu bende tamıre yolladım anaca geldı...
sımdı kızım uyurken bende bı bakıyım dedım
hasta bebeıslere gecmıs olsun..kıyamıyorum hıc hasta olmasınlar ıstıyorum..
benım kızda yurume falan yok sımdılık ayakta duruyo...yemeyede gelınce hala puturlu yemıyo ya rondo yada tel suzgecten gecırıyorum cok yanlıs yaptıgımı bılıyorum ama ne yapıyım bıleemıyorum.ama mesela bız sofradayken bı parca et veye tavuk veya ekmek,pılav ,makarna yanı puturlu seyler hatta buyuk parcalar bıle versem yıyo.ama kasıkla verınce yemıyo:KK43:işte bole . bızden bukadar...

kızlar herkese slm..
bayagadır gıremıyodum melodıde sornus sagolsun bız ıyıyız Allah a sukur.sadece kızım laptopun ustune bı guzel kustugu ıcın tuslar bozulmustu bende tamıre yolladım anaca geldı...
sımdı kızım uyurken bende bı bakıyım dedım
hasta bebeıslere gecmıs olsun..kıyamıyorum hıc hasta olmasınlar ıstıyorum..
benım kızda yurume falan yok sımdılık ayakta duruyo...yemeyede gelınce hala puturlu yemıyo ya rondo yada tel suzgecten gecırıyorum cok yanlıs yaptıgımı bılıyorum ama ne yapıyım bıleemıyorum.ama mesela bız sofradayken bı parca et veye tavuk veya ekmek,pılav ,makarna yanı puturlu seyler hatta buyuk parcalar bıle versem yıyo.ama kasıkla verınce yemıyo:KK43:işte bole . bızden bukadar...

bizimkide kaşıkla almıyı bizim kullandığımız çatalla veriyorum öyle yiyor
plastikleri sevmiyo olabilir bide öyle dene

X