- 3 Nisan 2009
- 3.793
- 1
Zeynep nasılsın
ne var ne yok
ömerin ne yapıyor
iyiyim tatlim sen nasilsin
ömerde bir yandan makarna yiyor biryandan ortalik karistiriyor
bizim sarkimizda birgün birgün bir cocuk ve kücük kurbaga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep nasılsın
ne var ne yok
ömerin ne yapıyor
ARKADAŞLAR KONU İLE ALAKASI YOK AMA YAĞLI BOYA RESİM VE KARAKALEM YAPIP SATIYORUM. FİYATLARIM YAĞLI BOYADA 250 TL VE 300TL ARASINDA KARA KALEM İSE 50 TL DİR.ALMAK İSTEYEN OLURSA resim_cim@hotmail.com a mail ATABİLİR YADA BURDAN İLETİŞİM KURABİLİRİZ.İSTEĞE GÖREDE RESİM YAPIYORUM BEĞENDİĞİNİZ RESMİ İSTER KARA KALEM YADA YAĞLI BOYA YAPIYORUMM.
iyiyim tatlim sen nasilsin
ömerde bir yandan makarna yiyor biryandan ortalik karistiriyor
bizim sarkimizda birgün birgün bir cocuk ve kücük kurbaga
günaydın millet,
günaydın bebişler,
bu sabah oğlum erken kalkmış,
kakasını yapmış,
bakmış anne uyanmıyor, ağzına emziğini alıp, yüzüstü dönmüş, popo havaya kalkmış öyle uyumuş tekrar,
sabah bi kalktım odası kaka kokuyor leşimin
uyandırıp altını temizledim sütünü verdim işe geldim,
oğlumu seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
off offf mutfaktan çıkamadım bir türlü yaaa...kızıma sulu köfte yaptım terbiyeli şahane oldu ...kızlarım akşam yiycekler afiyetle
sema demek beste yapıyon benim de eşim çok beste yapar ...bazen çok sıkılırım dinlemekten ama çaktırmam güzel olmuş derim sana da mı öyle desem acaba
yok kız valla güzel olmuş
zeyno benim kızım da ufak ufak yiyo makarna ama yoğurtla birlikte ...
ya ben eline bi şey veremiyorum zeynep, etrafı kirletecek,yağlı ellerini başına sürüp bitlenecek diye korkuyorum,
zaten mamayı ben yediriken bile türlü maymunluk yapıyor, ağzından çıkarıyor bana veriyor, tabağın içine elini atıyor,
ne hikmetse hemen ardından da başı kaşınıyor dananın
ay günaydın çok güldüm sabah sabah. benim kuzuda bazen sabaha karşı kaka yapıyor. bazen farketmiyorum sabaha kadar yatıyor yavrum.
sabah tabi oda kaka kokuyor. bazende uyandırmadan açıyorum bezini. babası bacağını tutuyor. hemen temizleyip bezliyorum.
sulu köfte tarifini rica edicem.
eline yağlı birşey verme ekmek verebilirsin.
benim masanın altına tavuk koysan doyar.
ama eline birşey vermek lazım ki yemeye alışsın. yağlansın hertarafı. al hemen duşa sok.
kirlenmek güzeldir
ama temizlenmek daha güzel