2010 Kasım Anneleri

eski derken bnm muhabbetim olanlardan bahsediyorum =)
ben zaten epeydir girmiyorum buraya bana göre yeni olanlar bile çoktan eski olmuşlar bile topikte :KK60:

ay açlıktan bayılazaaaammm

ben herkesle muhabbet ediyorum nolcek.

Slm kızlar nasılsınız?

bende kaç aydır gıremıyorum valla

koşuşturma ıcındeyım iş ev derken cok yoruluyorum

Asena prenses nasıl op benım ıcın olurmu

havalar sogmadan bıgun goruselım canım yaaa burcuylada konusalım

kızlar bu arada benım kızımın dısı cıkmadı daha offfffff dişbuğdayı yapmaya okadar heveslendımkı

6 aylık oldugundan berı pastalara bakıyorum mekan bakıyorum ama nerdeee diş yok ortada

hepinizi opuyorum bebişleride

Slm kızlar nasılsınız?

kızlar bu arada benım kızımın dısı cıkmadı daha offfffff dişbuğdayı yapmaya okadar heveslendımkı

6 aylık oldugundan berı pastalara bakıyorum mekan bakıyorum ama nerdeee diş yok ortada

Selam sedacım.İyi nasıl olsun senin prenses nasıl?Canım havalar bozmadan görüşmeyi isterdim tabiki.Fakat ben Ankarada yaşıyorum artık.Ankaraya yolun düşerse beklerim:)

kusuruma bakma dilemma merak ettim işte :KK43:
fazla merak kedinin başına iş açarmış ama , bu zararsız heralde hı:KK1:
nasıl bebişler, birbirlerinin varlığının farkına vardıla dimi, anlaşıyorlar mı, oyuncaklarını filan paylaşmaya başladılar mı
nasıl araları
sen nasıl yetişiyosun ikisine birden,zordur çok..

oooo 5. aydan beri birbirlrinin farkındalar.. Her ikiz kardeş gbi birlikte büyüyorlar ,kavga ediyolar,saç çekiyolar,gülüşüyolar,emekleme yarışı yapıyolar ,oyuncakları birbirlerinden saklıyolar,vs..... Çok güzel bi duydu ikiz annesi olmak zor elbet ama güzelliği yanında zorluğu hiç kalır.. bikaç yıl sonra daha güzel olacak inşallah ,bi ohh çekecem ben de

oooo 5. aydan beri birbirlrinin farkındalar.. Her ikiz kardeş gbi birlikte büyüyorlar ,kavga ediyolar,saç çekiyolar,gülüşüyolar,emekleme yarışı yapıyolar ,oyuncakları birbirlerinden saklıyolar,vs..... Çok güzel bi duydu ikiz annesi olmak zor elbet ama güzelliği yanında zorluğu hiç kalır.. bikaç yıl sonra daha güzel olacak inşallah ,bi ohh çekecem ben de

Maşallah bebişlere,
ne güzel sana da maşallah başediyorsun ve seviyorsun, kolay değil çünkü benim ikiz annesi olan bütün arkadaşlarım sürekli söyleniyorlar, hatta onlara bakarak çocuk yapmaktan çekinmiştim epey süre..
senin bir şansın daha hem kızın hem oğlun var, ikisini tatmayı nasip etmiş rabbim, benim oğlum var ama ikinci çocuğu yapmaya cesaretim yok açıkçası, bi taneyle idare etmeyi öğrenmem lazım
:KK53:

Selam sedacım.İyi nasıl olsun senin prenses nasıl?Canım havalar bozmadan görüşmeyi isterdim tabiki.Fakat ben Ankarada yaşıyorum artık.Ankaraya yolun düşerse beklerim:)

:)))))) miray iyi ablası buyumeye calısıyor yıne cok mınık mınık kusumm bı kılo aldıramadım

demek artık Ankaradasın bılmıyordum

alışabıldınmı nekadar oldu gıdelı ?

Dün donduk ya resmen donduk yani.Çok serindi.Akşam dönerken arabanın klimaısnı açtık ısınmak için o derece:KK70:
hadi canım o kadar !!
bi kış gelmiştim Ankaraya en berbat tatildi
kıçım donduydu :))

eski derken bnm muhabbetim olanlardan bahsediyorum =)
ben zaten epeydir girmiyorum buraya bana göre yeni olanlar bile çoktan eski olmuşlar bile topikte :KK60:
siz msn de görüşüyosunuz zaten burda ne arıyosun msn de gördüklerini len :)))

Slm kızlar nasılsınız?

ay ben yaseminle karıstırdım seni :KK25:
şimdi hatırladım
bizimkide çok gec cıktı 10,5 ayında
sizinki yakında gelir inşallah

ayy çok güzel yaaa :KK69: bende ikiz anası olmak istim nan :KK37:
maşallah maşallahhh

vay be :KK59: 11 ayı bitirdik 12. aydayız yasına giricek
şaka gibi ya çok hızlı geciyo zaman

gercekten öyle zaman nasil geciyor anlamiyoruz valla kizim boyumu gecti hangi ara büyüdü sasiriyorum yakinda oglumda elimden tutup anne parka gidelim diye tutturacak canim benim allahim her isteyene yasatsin evlat mutlulugunu

bence de çok çabuk geçiyor zaman .geçen sene bu zamanlar ne zaman doğacak bu çocuk diye stres yapıyoduk ...benim kızım da ayın birinde 11 ayını dolduruyor .aso senin elan ayın kaçına doğdu ?
dilemma ikizlerini çok güzel anlatmışsın.ben de imrendim diyemiycem ama çünkü bende de araları fazla değil iki cadı var ...bazen bakıyorum çok güzel oynuyolar bazen de bakıyorum birbirini yiyolar resmen ...
prop sen nie yazmıyon gı ? demir neydiyo ...
kızımla oynadık yemeğini yedi şimdi yatırdım ...bu aralar biraz daha fazla yiyor .yani emeklemeye başlayalı öyle .daha fazla kalori tüketiyor ve çabuk acıkıyor gibi ...

bence de çok çabuk geçiyor zaman .geçen sene bu zamanlar ne zaman doğacak bu çocuk diye stres yapıyoduk ...benim kızım da ayın birinde 11 ayını dolduruyor .aso senin elan ayın kaçına doğdu ?
dilemma ikizlerini çok güzel anlatmışsın.ben de imrendim diyemiycem ama çünkü bende de araları fazla değil iki cadı var ...bazen bakıyorum çok güzel oynuyolar bazen de bakıyorum birbirini yiyolar resmen ...
kızımla oynadık yemeğini yedi şimdi yatırdım ...bu aralar biraz daha fazla yiyor .yani emeklemeye başlayalı öyle .daha fazla kalori tüketiyor ve çabuk acıkıyor gibi ...

oy y maşallah de boncuk,
benim oğluş da bu aralar az yiyor ve eliyle ağzındaki çıkarmaya başladı dana,
nasıl vazgeçiricem çok da tepki vermek istemiyorum , davranışı yerleşmesin diye ama, yağlı yağlı elini de mutlaka başına götürüp kaşınıyor, bitlenecek diye korkuyorum :KK53:
ay yalnız bitlenirse ne komik olur bu kadarcık bebek, temizlenmez de bit, saçlarını kazıtmak zorunda kalırız ay Allah korusun:KK1:

gercekten öyle zaman nasil geciyor anlamiyoruz valla kizim boyumu gecti hangi ara büyüdü sasiriyorum yakinda oglumda elimden tutup anne parka gidelim diye tutturacak canim benim allahim her isteyene yasatsin evlat mutlulugunu
maşallah ya :nazar: aminnn

ne kadar var aralarında canım

kopekop o kadar fazla yemiyor eskiden çok az yerdi şimdi normale bindi ..ağzından eliyle çıkarma huyu benim kızımda da var ne kötü oluyor bişi de yapamıyosun pek .ben bazen kızıyorum iyce inat yapıyo .
kendini zıplatıyo mama sandalyesinde ...eda çok çok az değil yaş farkı ama( 3 yaş var )çok yorucu oluyor ...ev sürekli dağınık onlar uyuyunca işim başlıyor ...ikisi de öğlen aynı anda uyursa bana gün doğuyor azcık uzanıyorum ya da hemen mutfağa koşuyorum .ama genelde küçük uyuyunca büyük atakta oluyo .büyük uyuyunca da küçük uyanıyo..bir koşturmaca gidiyo .allah eksikliklerini vermesin.eşim de işten gelince onunla fazla ilgilenemiyorum tek orun bu :KK43:
yine buna şükür ya ilk doğdukları aylar aklıma geliyo da çıldırmadığıma şükrediyom ..bizimki gazlı bir bebekti üç ay uyku nedir bilmeden yaşadım yaşamaksa tabi :))

ilona çok unutkansın bacım :KK53:

kopekop yazın benimkide bir ara ağzını kilitliyordu. oyunla yemek yedireceğim diye boynunun altı eli kolu saçı başı yemek içinde kalıyordu. her yemekten sonra banyo yaptırıyordum. 3 öğün duş alıyordu anlayacağın. her banyoda şampuan ve köpük sürmek zorunda kalıyordum bitlenmesin diye. bazen benimkide alini ağzına atıp çıkartıyor. parmağımı sallayıp hayır diyorum.

X