2010 Kasım Anneleri

kısalr ben bgun bebegımın kalp atıslarını duydum mınıcık yaaa ay ordan oraya cok tatlıydııı ınsallah rabbım butun ısteyenlere nasıp eder kıslar

aaay çook sevindim mervam.hayırlı olsun.rabbim kucağınada almayı nasib etsin inş..bende inş bugün duyucam bebişlerimin kalp atışını..:Saruboceq:

hoşgeldin tatlım..öncelikle hayırlı olsun bebişlerin.allah tamamına erdirsin..bende ikiz bekliyorum.:lepi:

canım tebriklerrr
ayy bende artık bebişimi görmek istiyorum
çok merak ediyorum bebişimi :))))))))))

saol cnm ne zaman kontrolün ne kadarlık oldunuz

5+4 olduk ama dr a gittik geçen hafta erken olduğunu söyledi
gelecek hafta sonu cumartesi gidecez inş.

kızlar doktora gidecek olanlar haberlerinizi bekliyorum çook merak ediyorum allah yardımcınız olsun herşey yolunda gitsin inşallah.. bende kısmetse perşembe gidicem

kızlar doktora gidecek olanlar haberlerinizi bekliyorum çook merak ediyorum allah yardımcınız olsun herşey yolunda gitsin inşallah.. bende kısmetse perşembe gidicem

bende onlardan haber bekliyorumm
gidenlerden haber gelmedi

çooook çok geçmiş olsun canım,
ne kadar dikkat etsek o kadar gelir bulur bu hastalıklar klava:

evet yaa sağol canım atlatmaya çalışıyorum

kısalr ben bgun bebegımın kalp atıslarını duydum mınıcık yaaa ay ordan oraya cok tatlıydııı ınsallah rabbım butun ısteyenlere nasıp eder kıslar

ayyyy tebrikler, ne hoş yaaa.Hayırlı olsun.hihoyyytZaman çabuk geçsin sıra bize de gelsin artık.olumunekankayizsmile ben iki kalp atışı duyucam inşallah.

tebriklerrr, en azından keseleri görmüşsün.Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın.Benim de tüp bebekle ikiz, 4.hafta olacak 2 gün sonra.

hihoyyyt
esracım hoşgeldin hihoyyyt bak burda da bulustuk...simdi ekliyorum listeye kaydirigubbakcemile2

ılk mesaj benden geliyor, keseyi gördüük. Ama daha çook küçük teyzeleri, yarım cm miş. Çok kısa bir muayene idi, folik asit verdi. Fotoğrafımızı da çekti ama vermeyi unuttu doktor hanım ama ben geri döndüm teyzeleri merak eder dedim aldım.

Eklentiler

• $IMG_2790.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 34

yaheyaaaa :teytey:

hadi pıt pıtları da duyalım inşallahkaydirigubbakcemile5

aah canım çok şükür...pekte şeker şey mşlh:)))

yemiş onu annesi yutmuş mercimek kadar kalmış :))

çok güzell maşalllah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

tebrikler canım, bi dahaki buluşmanıza kadar fotoğrafına bakar durursun artık.İnşallah kalp atışlarını da duyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…