2010 Kasım Anneleri

çok teşekkür ederim yasemin.
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minikleri.
bizim tüp olduğu için biraz endişeliyim heralde.
senin normal gebelik mi

evet normal yolla ama bakma bende cok endişeliyim daha önce bir kaybım var cünkü . azıcık karnım ağrısın hemen herkese soruyorum sizede oluyo mu diye .. kızlar çok çekiyor benden yani.... çok pimpirikliyim çokkk.. ama yapmamak lazım hep olumlu düşünelim olumlu olsun... en azından elimizden geldiğince...
.:Saruboceq:

yaa kızlar bu kadar olur yani. bu bilgiden haberim yoktu ve bu akşam yemeğinde bir büyük LEVREK yedim.cokacimcoook bikereden bişey olmaz dimi

yok canım ne olacak siyanür mü yedin sankikaydirigubbakcemile3 ama sık sık tekrarlama bu dip balıklarını yemeği... benimde canım çok çekiyordu ama dün tibariyle sanırım aş erenlerin arasına girdim ve hiç bir şey yiyemiyom canım istemiyor.....kafamçokkarıştı

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

nasilsiniz ? bebisleriniz nasil ?

günaydın kızlar
valla ben de daha hiçbir belirti yok kasık ve karın ağrısı dışında.
zaten mümkün olduğu kadar geç olsun mümkünse bu bulantılar neyin.
bende zaten önceden de vardı kronik mide bulantıları.ne demek olduğunu iyi biliyorum yani.ama şu an çok iyiyim çok şükür

Bugün doktora gidecekler üç kişiyiz ben eren sezen canah.. hadi hayırlısııı. kimse uyanmadı mı yahu?ben bebek çantası alıyorum.

hadi hayirlisi canim insallah bebislerinizi gorursunuz :Saruboceq:
ne cantasi canim alisverisemi basladin yoksa bebis icin delikafadulden

meybie insallah bebislerinin kalp atislarini duyarsin canim hayirli haberlerini bekliyoruz
simdi sen kimbilir ne kadar heyecanlisindir zemuszemus
darisi basimiza insallah

Selam kızlar

hiç halim yok mafoldumben

annemlerde kalıyodum bugun eve gidicem 1 saatte nasıl gidicembilmiyorum :çok üzgünüm:

bulantılarım başlıyo gibi :bbo:

hepiniz iyisinizdir inşallah

bugun doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelsinler :Saruboceq:

hasta arkadaşlara çok geçmiş olsun.niye böyle oldunuz ki.direnciniz düştü heralde.ama doğal çaylardan fazla içmeyin derim yine de ben.ıhlamurdan bişey olmaz ama başka bişey içmeyin bence doktorunuza sormadan.

evet bitkisel çay tavsiye etmiyolar nedense
sudan başka bişey içmiyorum bi de ayrann içiyorum o kdar

günaydın kızlar
ben grip oldum boğaz ağrıyor

ah be canımm.sakın sakın dikkat et..çok geçmiş olsun .valla biran önce toparla kendini bebişin için..

meybie insallah bebislerinin kalp atislarini duyarsin canim hayirli haberlerini bekliyoruz
simdi sen kimbilir ne kadar heyecanlisindir zemuszemus
darisi basimiza insallah

sağol tatlım..valla işveren o heyecanı pek yaşatmıyor bana..başındayken ne kadar yapılacak desen varsa yaptırıyorlar..

meybie inşallah duyarsın kalp atışlarını

inş canım..allahım hepimize nasib etsin.hiç birimizin emeği boşa çıkmasın..

meybie sanada su cizelgelerden yapalımda kolay takip edelim hamileliğini ... inşallah herşey yolunda gider kalplerini duyarsın pıtırcıklarının

aay evet ya..daha sabah aklıma geldi..ama nasıl oluyor takip çizelgesi bilmiyorum ki..

inş canım pıtırcıklarımı görmeyi o kadar çok istiyorum ki.. o fasulye kadar halleri bile çok tatlı geliyor insana...1 haftada çok özedim miniklerimi...oooyy allahım bu kadarı bile çook güzell.rabbim inş bide kucağımıza almayı nasib eder..:Saruboceq:

sağol Rady; bitkisel çay içmedim. yasak olduğunu biliyorum
bu arada şunu öğrendim saç düzleştiricelerde sakıncalıymış bilginiz olsun kızlarrr

evet bitkisel çay tavsiye etmiyolar nedense
sudan başka bişey içmiyorum bi de ayrann içiyorum o kdar

ladyim neden bitkisel çay tavsiye etmiyorlar ki..valla ben gün içerisinde 5 fincan falan içiyorum..

yaa kızlar zaten bu böyle olmaz..inş bugün kalp atışlarını duyayım bebişlerimin hemen diyetisyene gidicez..insan yediği herşeyde tedirgin oluyor valla...CADIARZU

bafo cum hamiş kaldın bide topik açtın ohhhhh sefan olsun tatlım...
hayırlı uğurlu olsun canmm.

bütün hamileleri kutlarım....hayırlı doğumlar versin rabbim herkeze.
sağol azizecim... inş.. hayırlısı ile geçer hamileliğimiz

tatlım ıns duyarsın kalblerini ptıtı pıtıt :)

günaydın kızlar
ben grip oldum boğaz ağrıyor
eh,dunden belliydi. tatlım hep limonlu sıcak su iç, ıhlamur da ama en iyisi limon ve öğlende tavuk suyu corrbası ben oyle atlattım bılıyorsun

sağol Rady; bitkisel çay içmedim. yasak olduğunu biliyorum
bu arada şunu öğrendim saç düzleştiricelerde sakıncalıymış bilginiz olsun kızlarrr

haydaaa, saç boyama, duzleştirme, manikur yapma, vallahi ormana döndüm boshayallersmile

birisi, erencim, canah,meybie
inş güzel haberlerle dönüceksiniz :Saruboceq:alkisalkisalkis

darısı bizimde başımıza ben daha göremedim miniciğimi

tatlım dikkat et bitkisel çaylara. Fazla tüketmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…