- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
çok teşekkür ederim yasemin.
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minikleri.
bizim tüp olduğu için biraz endişeliyim heralde.
senin normal gebelik mi
yaa kızlar bu kadar olur yani. bu bilgiden haberim yoktu ve bu akşam yemeğinde bir büyük LEVREK yedim.cokacimcoook bikereden bişey olmaz dimi
Bugün doktora gidecekler üç kişiyiz ben eren sezen canah.. hadi hayırlısııı. kimse uyanmadı mı yahu?ben bebek çantası alıyorum.
günaydın kızlar
ben grip oldum boğaz ağrıyor
gecmis olsun canim ihlamur ic bogazini yumusatir
birde portakal suyuyla kivi
günaydın kızlar
meybie insallah bebislerinin kalp atislarini duyarsin canim hayirli haberlerini bekliyoruz
simdi sen kimbilir ne kadar heyecanlisindir zemuszemus
darisi basimiza insallah
meybie inşallah duyarsın kalp atışlarını
meybie sanada su cizelgelerden yapalımda kolay takip edelim hamileliğini ... inşallah herşey yolunda gider kalplerini duyarsın pıtırcıklarının
evet bitkisel çay tavsiye etmiyolar nedense
sudan başka bişey içmiyorum bi de ayrann içiyorum o kdar
sağol azizecim... inş.. hayırlısı ile geçer hamileliğimizbafo cum hamiş kaldın bide topik açtın ohhhhh sefan olsun tatlım...
hayırlı uğurlu olsun canmm.
bütün hamileleri kutlarım....hayırlı doğumlar versin rabbim herkeze.
tatlım ıns duyarsın kalblerini ptıtı pıtıt :)merak etme canım .bendede aynısı oluyor.yerleşmeye çalışıyorlar.
evet canım..bana üç tane emriyo transfer edildi.üçüz olacağına o kadar inandık ki.geçen hafta iki keseyi görünce sevinçten uçtuk...seninde hayırlısı olsun canım.inş sağlıkla sıhate kucağımıza alırız..
ee bende bugün 17,15 te doktora gidicem.kısmet olursa bebişlerimin kalp atışlarını duyucaz.inş bir aksilik çıkmaz ..allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:
eh,dunden belliydi. tatlım hep limonlu sıcak su iç, ıhlamur da ama en iyisi limon ve öğlende tavuk suyu corrbası ben oyle atlattım bılıyorsungünaydın kızlar
sağol Rady; bitkisel çay içmedim. yasak olduğunu biliyorum
bu arada şunu öğrendim saç düzleştiricelerde sakıncalıymış bilginiz olsun kızlarrr
ah be canımm.sakın sakın dikkat et..çok geçmiş olsun .valla biran önce toparla kendini bebişin için..
evet toparlamaya çalışıyorum ama çalışırken de zor oluyor maalesef
sağol tatlım..valla işveren o heyecanı pek yaşatmıyor bana..başındayken ne kadar yapılacak desen varsa yaptırıyorlar..
aynen öyle haklısın katılıyorum sana
inş canım..allahım hepimize nasib etsin.hiç birimizin emeği boşa çıkmasın..
aminnn hepimiz kasım da bebişlerimizin resimlerini koyarız inş.
aay evet ya..daha sabah aklıma geldi..ama nasıl oluyor takip çizelgesi bilmiyorum ki..
inş canım pıtırcıklarımı görmeyi o kadar çok istiyorum ki.. o fasulye kadar halleri bile çok tatlı geliyor insana...1 haftada çok özedim miniklerimi...oooyy allahım bu kadarı bile çook güzell.rabbim inş bide kucağımıza almayı nasib eder..:Saruboceq:
ladyim neden bitkisel çay tavsiye etmiyorlar ki..valla ben gün içerisinde 5 fincan falan içiyorum..
yaa kızlar zaten bu böyle olmaz..inş bugün kalp atışlarını duyayım bebişlerimin hemen diyetisyene gidicez..insan yediği herşeyde tedirgin oluyor valla...CADIARZU