2010 Kasım Anneleri

selam kızlar
ya ben de karın ağrısından çok muzdaribim.arada bi tutuyo.terletiyo resmen.
bugün 14. gün ve kan değerim 297 çıkmış normal mi acaba.sanki biraz düşük mü?
12.gün 121 çıkmıştı

rady bence gayet normal anladığım kadarıyla yumurtlamadan sonra 14. gun yani 4 haftalıksın deil mi... gun asırı 2 katı super daha ne olsun.. benim de cok karnım agrıyor yer acıyor kendine diyorlar.. bu arada hayırlı olsun umarım cok guzel bir hamilelik gecirirsin saglıkla al bebisini kucagına

Son düzenleme:
slm kızlar yarın doktora gidicem bakalım ne olucak dua edin bana ne olurr

Eren Sezen ben de yarın doktora gideceğim ilk defa. Kesenin görüneceğinden çok ümidim yok ama yine de doktora gitmek bile çok heyecanlı :)
hadı kızlar ıns bebısler gorursunuz

selam kızlar
ya ben de karın ağrısından çok muzdaribim.arada bi tutuyo.terletiyo resmen.
bugün 14. gün ve kan değerim 297 çıkmış normal mi acaba.sanki biraz düşük mü?
12.gün 121 çıkmıştı
canım hayırlı olsun

rady bence gayet normal anladığım kadarıyla yumurtlamadan sonra 14. gun yani 4 haftalıksın deil mi... gun asırı 2 katı super daha ne olsun.. benim de cok karnım agrıyor yer acıyor kendine diyorlar.. bu arada hayırlı olsun umarım cok guzel bir hamilelik gecirirsin saglıkla al bebisini kucagına

çok teşekkür ederim yasemin.
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minikleri.
bizim tüp olduğu için biraz endişeliyim heralde.
senin normal gebelik mi

kızlar bu arada cetveli tickerfaktory den başka siteden yapamıyo muyuz.ben yaptım ama linkini bi türlü kabul etmedi burası.

günaydın kızlar..
ilk önce dünya kadınlar gününüzü kutluyorum...hepinizi çook öpüyorum.
c.tesi günü tahlihsiz bi kaza yaşadım biliyorsunuz.moralim çok bozuldu.hemen abar topar doktora gittim ..allahıma bin kere şükürler olsun ki bebişlerime bişey olmadı...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz..
bebişleriniz hayırlı olsun..umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.
vestacım seninde ikizmiş..hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin..
bafo barays dalia sizler nasılsınız?nasıl gidiyoor..özlemişim sizleri:)

çok geçmiş olsun, allah nazarlardan korusun.
Senin de ikizmiş, şaşkınlığını atlatmışssındır ama. Ben dünden bu yana hala inanamıyorum.Allah sağlık sıhhat versin ikizlerimize de bütün arkadaşların bebişlerine de.

bafo cum hamiş kaldın bide topik açtın ohhhhh sefan olsun tatlım...
hayırlı uğurlu olsun canmm.

bütün hamileleri kutlarım....hayırlı doğumlar versin rabbim herkeze.

ya bende daha 1 kere ymurta ve balık yıyebildim. dün bir kitaba başladık sağlık hamilelik diye. balık sezonu bitmeden balık yiyim dedim meger levrek sakıncalıymıs çinko açısından

pof sezon bitiyor hala balık yiyemedim:çok üzgünüm:

yaa kızlar bu kadar olur yani. bu bilgiden haberim yoktu ve bu akşam yemeğinde bir büyük LEVREK yedim.cokacimcoook bikereden bişey olmaz dimi:KK43:

bu arada yarın ilk doktor kontrolüm var akşam 5:30 da. inşallah herşey yolundadır:Saruboceq: dönünce yazarım....

Bugün doktora gidecekler üç kişiyiz ben eren sezen canah.. hadi hayırlısııı. kimse uyanmadı mı yahu?ben bebek çantası alıyorum.

ben dayanamadım isten erken cıktım... kızlar kasıklarınıza birsey batıyormus gibi hissediyormusunuz. benim 1 kac dakika sürüyor. acil cvp litfen icimin rahatlaması lazım helpppp

merak etme canım .bendede aynısı oluyor.yerleşmeye çalışıyorlar.

çok geçmiş olsun, allah nazarlardan korusun.
Senin de ikizmiş, şaşkınlığını atlatmışssındır ama. Ben dünden bu yana hala inanamıyorum.Allah sağlık sıhhat versin ikizlerimize de bütün arkadaşların bebişlerine de.

evet canım..bana üç tane emriyo transfer edildi.üçüz olacağına o kadar inandık ki.geçen hafta iki keseyi görünce sevinçten uçtuk...seninde hayırlısı olsun canım.inş sağlıkla sıhate kucağımıza alırız..

Bugün doktora gidecekler üç kişiyiz ben eren sezen canah.. hadi hayırlısııı. kimse uyanmadı mı yahu?ben bebek çantası alıyorum.

ee bende bugün 17,15 te doktora gidicem.kısmet olursa bebişlerimin kalp atışlarını duyucaz.inş bir aksilik çıkmaz ..allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

kızlar günaydın nasıl geciyor hamilelik benim bulantılar başladı ... artık süt içemiyecem sanırım adı bile midemi bulandırıyor.. sigaradan tiksindiğime çok seviniyom vallaaa..

meybie sanada su cizelgelerden yapalımda kolay takip edelim hamileliğini ... inşallah herşey yolunda gider kalplerini duyarsın pıtırcıklarının

X