2010 Kasım Anneleri

Sudansa şu nişan denen kanlı sümüksü şey ne zaman gelicek acaba.O geldikten 1-2 gün sonra su geliyormuş.Bir de çoğu kişi demedi geldi o şey diye.Her wc ye girdiğimde bakıyorum geldi mi diye ne gelmezmiş CADIARZUmafoldumbensempatiksalakcinni

bende her wc ye gittiğimde bakiorum geldimi die :eek:

yabancılar kolay doguruyo bı de. kardashıan mıydı neydı dogumu gostermısler tv de bebegın kafası cıkınca kafasından tutup kendı cekıp cıkarmış bebeğini :S dr yardımıyla tabi ama yıne de :S:S:S:S:S

izlemiştim doğumunu.çatala filan yatmadi zaten.yatakta doğurdu..eşi annesi kardeşleri yanindaydi.tuttu çekti bebeğini hastanedelerdi tabiki.aldi bebeği kucağina hemencik.
epidural yapilmişti.eşimle izlemiştik e! kanalinda programlari war.

yok anam jilet yaparmıyım hiç aman epilasyon aleti yada ağda ama ağda morartuyo bacağımı filan göbeğime hiç denemedim korkuyorum ama makina bikaç kez denedim hem az acıdı hem çekiştirmedi hemde kabarma morarma olmadı ama bi problem olurmu kafama takıldı

sırtım ağrıdı kızlarrr çıkayım yatayım erken yaşta çöktük :KK70:D:KK70: iyi geceler güzel rüyalar herkeslereeeopuyorumnanaktan

bugün açılışı ben yapmışım. o ne yaa katılıyorum katılmıyorum butonu:)

Günaydın kızlar:)
Yeni bir şey eklemişler.Günaydın dememe katılıyorsanız lütfen tıklayın:p:p:p:pkaydirigubbakcemile3

Prop dün gece de doğuramadık.Haydi bakalım yeni bir gün yeni bir heyecan=)))))))

günaydın uleyynnnn.. aşağısı ne kdr kalabalık, katılıyorum hepinize kaydirigubbakcemile3
birazdan kadın gelir temizlik başlar ben de ütü yaparım offf işler bitmiyor bitmiyorrrr..
gece oğlumu gördüm rüyamda dünya tatlısıydı ama bize benzemiodu mümkün değil yani öyle olması, ama göğüslerimi süt basmış hemen :S ne ilginç çalışıo bu hormonlar yaa..

günaydın uleyynnnn.. aşağısı ne kdr kalabalık, katılıyorum hepinize kaydirigubbakcemile3
birazdan kadın gelir temizlik başlar ben de ütü yaparım offf işler bitmiyor bitmiyorrrr..
gece oğlumu gördüm rüyamda dünya tatlısıydı ama bize benzemiodu mümkün değil yani öyle olması, ama göğüslerimi süt basmış hemen :S ne ilginç çalışıo bu hormonlar yaa..

bende de temizlik var. ve bir sürü iş var...

güüüünaydın bacılar :hulya:

gece uyuyamadım , 20 kere tuvalete kalktım.Her kalktıgımda Allahım suyum gelmiş mi diye bakıyorum "tik" oldu bu bende :KK1:

Bulunduğunuz bölgede A101 veya BİM market varsa bebek battaniyeleri gelmiş 7.5 TL Bimde 6 küsürde A101 de Kaliteli olacağını sanmıyom ama merak işşte süprizzzzz .

Kadın yapsın ütüleri yetiştirsin yapsın boşver yorma kendini.Benim karı da pazartesi gelcek.:KK1:

X