2010 Kasım Anneleri

onların çatıları geniştir tabi yalama olmuştur:KK70: ben bile rahatça girer çıkarım onların deliklerdendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

acaba doguran var mı onlardan ??? çocuk yapıyorlar mı???

ay şu hurmayı yeme zevkine varamıycamya neyyysee

doktorum sezeryana 2 gün kala kes dedi sancı kesici ilacı şimdi hem ilaç içip hem hurma yesem saçma olur dimi cokacimcoook

vaaaayyy bütün kızlar toplandık hihoyyyt
kocalar yataktanmı attı sizi sığamadınızmı tontişler :jeyyar:

yasemine bakıyım dedim hadi bakalım sağlıkla alsın bebişini inşallah kucağına opuyorumnanaktan

benimde ağrım var 1-2 saattir ama şimdilik tınlamıyorum akşam eşime dedimki maşallah 2 gündür tolasan 3 kere kasıldım dedim demez olaydım arka arkaya giriyo şimdi ama kasılma hariç çoook hafifte sancı var demedim eşime bişey belki gazdır
Viskisini içti ayak ucumda uyuyakaldı koltukta. Gıcıklığım tuttu ona zaten.fisfisfis
Benim saatlerdir sol kasığımda ağrı var.delikafadulden

off tam hayvanatsın asocum valla :roflol::roflol: feci koptum burda..
:) ay şekerim yalan mı:KK70: sokmadıkları kalmıyor:KK70::KK70::KK70: bi kafayı sokup çıkarmak laızm ne var ne yok diye böğğğğghhhhhkaydirigubbakcemile3
asenam bıze laf edıosun da sen daha 33 haftalıksın dogumuna en az bır ay var senın acelen ne :))
hakkaten haaakaydirigubbakcemile3
acaba doguran var mı onlardan ??? çocuk yapıyorlar mı???
e onlar da insan onlar da doğuruyodur :KK70: pregnant videoları izle de gör:KK70:

Sudansa şu nişan denen kanlı sümüksü şey ne zaman gelicek acaba.O geldikten 1-2 gün sonra su geliyormuş.Bir de çoğu kişi demedi geldi o şey diye.Her wc ye girdiğimde bakıyorum geldi mi diye ne gelmezmiş CADIARZUmafoldumbensempatiksalakcinni

aynen wc ye girdikçe bakıyorum bende. -tatlicadiarzu-
benım doğurmama 2 hafta falan var ama yakınlarda doğurmam ben . öyle hissediyorum. :)) pzartesi doktor ne dicek bakalım

onların çatıları geniştir tabi yalama olmuştur:KK70: ben bile rahatça girer çıkarım onların deliklerdendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

akannehirakannehirakannehir :roflol: töbeeeeeee şakkıdı

aynen wc ye girdikçe bakıyorum bende. -tatlicadiarzu-
benım doğurmama 2 hafta falan var ama yakınlarda doğurmam ben . öyle hissediyorum. :)) pzartesi doktor ne dicek bakalım

akannehirakannehirakannehir :roflol: töbeeeeeee şakkıdı
kaydirigubbakcemile3 giren çıkan belli değil ne diyim şimdisempatiksalakcinnizemuszemus

napıyorsunuz gecenin bu vakti herkes toplanmış. bugün dizi filan yok mu. :KK1:

ben çıkıyorum kıslar muhabbet iiydi amaa :)))))))))
maç bitmek üzere. eşim gelir şimdi ... anca süt falan içip yatarım
iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

ay ben bugun 5 saat uyudum nasıl uyucam gece :) yrn sbh da erkenden kalkmam lazım kadın gelcek :S peffff

Var şekerim:) paris vakitlerinde bakıyodum nasıl ne şekil ne ediyolar diyekaydirigubbakcemile3 oha diyodum varya resmen doğurmak üzereler ama kaç kişi birden yani:KK1:

ay mutlaka bakmam lazım, ufkumu genişletecem :))

bı de kolay dogurmak ııcn sex onerıo ya doktor tmm ıste şıp dıye doguruyodur onlar :roflol:

Maç bitti ve tabiiikkiii kaybettik, kocamda uyuyakaldı koltukta, uyandırim da uyumaya gidelim artık, bende yorgun hissediyom kendimi ve hala terliyorum, burnumda şarıl şarıl akıyo, hooofffffffff....

Yarın yoğun bi gün olacak kızlar, akşam gelişmeleri yazarım...

Aman yat propcum yatakta rahat rahat.Çok rahat yatabiliyoruz ya sanki:) ben de yatcam birazdan uykum geldi iyice.Benimki zaten sızdı burda

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Amin canım:nazar: Biz de isteyerek yaptık bebeğimizi güzel hayallerımız var onunla daha farklı güzellikler mutluluklar yaşıycaz inşallah. sağlıklı bir şekilde dogsunlar da en önemlisi o. evdeki huzurumuz daha da artsın bebişlerimizle:Saruboceq:

slm akça satlarımız yakın birbirine bebeğinin kilosunu soracaktım sana dr bebeğimin kilosunu az gördü bu hafta canım sıkkın 2100 gr kızım bilmiyorumkismile

X