2010 Kasım Anneleri

ay mutlaka bakmam lazım, ufkumu genişletecem :))

bı de kolay dogurmak ııcn sex onerıo ya doktor tmm ıste şıp dıye doguruyodur onlar :roflol:
Bak bak değişik şeyler çıkıyor aradakaydirigubbakcemile3 ufku genişletmek lazım tabi.malum yakında yeni bir dönem başlıcak:KK1: onlar kesin kolay doğuruyodur hem genişler hem bol oksitosinli:KK70:

evim temiz ama gene bi temizlik yapılıcak cuma cumartesi halılar serilicek o.odası temizlenicek sonra ben pazar kendimi jiletliycem sempatiksalakcinni aslında tertemizim ama üstünden geçerim tek kaşım bıyığım recep ivedik kıvamında şu an heran doğurursam hastanede kaş bıyık aldırmak zorunda kalıcam fotolardan önce cumada nst ye gidicem tanınmaz haldeyim korkmaz inşallah kimse benden bide erkek diye içeri almazlarmış hehehe süprizzzzz

fekat lakin size bişey sorucam şincik benim göbeğimde tüy pardon kıl var ve hamilelikte iyce coştu ufak bir belgrat oldu yani birazı döküldü ama birazı sadece şimdi sezeryan olursam göbeği almam lazım yoksa orda traş ettiricekler yada edicekler jilet değdirmek istemiyorum almasamda olmaz çünkü baya baya var dikişte bile aralara sıkışır alıcam ama neyle ağda çok çekiştirir karnımı epilasyon aletiyle alsam bişi olurmu sakıncası varmıki kulağınıza bişey çalındımı napmalıyım sizce

Yuhhh artık ... neyse bılmıyoduk ogrendık:)
:) bilmek lazım
kocam spartaküs izliyo. bana da bilgisayar kaldı..

yaa yasemin için en iyisi olur inşallah. çok heyecanlı.
Spartaküse başlamak kısmet olmadı.kocam çok sevdi yeni sezon bekliyor ama çekilirse tabi adam kanser mi ne olmuş. zaten ben propcumun tavsiyesi üzerine nip tuck a başladım:KK70:

Viskisini içti ayak ucumda uyuyakaldı koltukta. Gıcıklığım tuttu ona zaten.fisfisfis
Benim saatlerdir sol kasığımda ağrı var.delikafadulden

vay alçak viski haa :dilcikar:
benimde geçen ağrıdıydı baya solum sağım sırayla ama bişeycik olmadı neden ağrıdıydıki acaba CADIARZU

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

slm akça satlarımız yakın birbirine bebeğinin kilosunu soracaktım sana dr bebeğimin kilosunu az gördü bu hafta canım sıkkın 2100 gr kızım bilmiyorumkismile

valla benım 2 hafta once 1950 ıdı bugun baska bı dr a gıttım 2500 dedı ama 2 haftada o kadar nasıl alır anlamadım.:? meyve ve sut urunlerı bol bol ye dedı dr . sen de öyle yap .

:KK1: O da iyi canım! imece usulü yapılan kötü bir şeyler gelmesin de aklına.
:) aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
vay alçak viski haa :dilcikar:
benimde geçen ağrıdıydı baya solum sağım sırayla ama bişeycik olmadı neden ağrıdıydıki acaba CADIARZU
Doktor olur dedi baskı yapıyolarmış bizim minikler:KK70:

aso ben bugun camış gıbı uyuyunca seyredemedım hıc, 1. sezon bıttı ıste daha :)

sema gobegınde dıkısıetkılıcek kdr nasıl kıl var anlamadım :S agdayla aldır ayrıca bıyıgına surduklerı sir agdayla..

sema gobegınde dıkısıetkılıcek kdr nasıl kıl var anlamadım :S agdayla aldır ayrıca bıyıgına surduklerı sir agdayla..
Oh maşallah ben daha 8.bölümdeyim.:KK1:

offf tansiyonum çıkacak diye yemek yemeye korkuyorum nasıl beslenecek tabii bu bebek

gideyim de yatayım bari iki büklüm yattı uyudu burda benimki.ben olmadan da gitmiyor.Hepinize iyi geceler güzeller.Bakalaım sabaha doğum haberi alcaz mıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi iyi geceler aso, gıt ruya gör, anca ruyanda gorursun :KK1:
Rüyamda görmediğim şey kalmadı zatenaklinialirimsmileboshayallersmileboshayallersmile hadi şekerim iyi geceler sana da sen biraz ufkunu genişlet de bak bakalım nasılmış kocagöbboshayallersmilekler :KK70::KK70: öptüm çok güzel rüyalar:KK70:aklinialirimsmile

hahahahah şimdi genısletemem ufkumu baska zmn bakacam geniş bi zamanımda :)) ben de yaatrım bırazdan uyumasam da yatmalıyım yrna enerjı lazım.. belkı yrn dogururz aso hadı bugun gectı artık ama yrn yenı bı gun olacak :KK1:

çoook kıl var zaten vardı azdılar gebeşlikte tam olların kesiceği yerde ağdamı yapam yani evde var sir yüz için olanı bakıyım deniyim

X