Beni süt yoğurt ayran kısaca süt ürünleri çok kötü yapıyor bana hiç iyi gelmedi süt maalesef. Bir kere burdan biri demişti iç diye içtim de ölüyodum valla yanmam 3 katına çıkmıştı :S bana ters tepti yani:Shmm anladim sagolun kizlar, soguk sut iç falan diyen oldu ama ay ne bilim ya
o gün gittim evet bi cesaret çünkü gece bunu düşünmekten uyuyamıyordum çok istiyordum cunku . bi gidip deneyeyım en azından dedım. acıdı tabiki acımaz mı ama bazı yerler daha az bazı yerler daha fazla acıyo derken bitiyo işte yapan kadında ıyıydı korktu dogurcam dıyesakınlestırdı benı sureklı bide kucuk kucuk alanlara yaptı. sonuc pozitif:))
Ayna yardımıyla canım...Ben de gidemem ki,utanırım,alışmamışım,kendimi biliyorum,şu durumda gidemediysem bundan sonra da hiç gitmem
alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 hakkaten yaa ben orda olsam kesin tutamazdım kendimi çok fena gülme krizine girerdimo akşam ok meydanında bı kadın acili birbirine kattı kadın doktor ıstıyorum dedı, adam acıle gelıosun utanmıo musun boyle bı talepte bulunmaya dedı, kadın dedı kı koca acılde bı doktor mu olur, adam ıkı tane daha var ama su an ıkısı de dogumda dedı, kadın sızı sıkayet edıcem gorursunuz dedı, adam da benım okudugum okulun senın yasından buyuk geçmişi var gıt ne dıye sıkayet etceksen et, erkek doktor vardı açmadım şikayetcıyım mı dıceksın dedı, cok ıyı cevaptı ya cok eglendım cok guldum orda :)) aklıma geldı sımdı yıne eglendım..
bende göremedıgımden ağdaya başladım düşün:)) ağdacıya gıttım mecbur.
alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 hakkaten yaa ben orda olsam kesin tutamazdım kendimi çok fena gülme krizine girerdimşaka gibi ya
İyiyim canım,ben de doğurmak istiyorum artık boshayallersmileSağol canım benim nasılsın?
o akşam ok meydanında bı kadın acili birbirine kattı kadın doktor ıstıyorum dedı, adam acıle gelıosun utanmıo musun boyle bı talepte bulunmaya dedı, kadın dedı kı koca acılde bı doktor mu olur, adam ıkı tane daha var ama su an ıkısı de dogumda dedı, kadın sızı sıkayet edıcem gorursunuz dedı, adam da benım okudugum okulun senın yasından buyuk geçmişi var gıt ne dıye sıkayet etceksen et, erkek doktor vardı açmadım şikayetcıyım mı dıceksın dedı, cok ıyı cevaptı ya cok eglendım cok guldum orda :)) aklıma geldı sımdı yıne eglendım..
o akşam ok meydanında bı kadın acili birbirine kattı kadın doktor ıstıyorum dedı, adam acıle gelıosun utanmıo musun boyle bı talepte bulunmaya dedı, kadın dedı kı koca acılde bı doktor mu olur, adam ıkı tane daha var ama su an ıkısı de dogumda dedı, kadın sızı sıkayet edıcem gorursunuz dedı, adam da benım okudugum okulun senın yasından buyuk geçmişi var gıt ne dıye sıkayet etceksen et, erkek doktor vardı açmadım şikayetcıyım mı dıceksın dedı, cok ıyı cevaptı ya cok eglendım cok guldum orda :)) aklıma geldı sımdı yıne eglendım..
Aso bence normal olan senin miden :S Laktoz mideyi yakan bişi sonuçta bılmıom kı ben de süt içsem kesın benmkı de iyice beter olur.. akannehir
ohhh ne güzell . bundan sonra hep gidersin ozaman . ayyy o cesaret banada gelsin yaa...
kendin yapabiliyosan ne gerek var gitmene zaten .
ne güzel keşke bende yapabilsem offf yaaa
ben kendim yapıyordum ağdamı ama son 1 aydır göbeğimden göremediğim için vurdum jileti
ağdayla alınacak kadar da uzamadı, yarın yine alıcam ancak doğumdan sonra ağdaya tekrar başlayabilirim.. çok zor oluyor böyle de ya..
Her gün gülsek kahkahalarla kesin erken doğururuz.Aslında elimize hurmaları alıp orda millete gülmeye gitmemiz lazımkaydirigubbakcemile3 ben de güzel hurma bulamadım haftasonu o yüzden de başlayamadım yemeye.Çok kötüydü bulduklarım.Yarın akşam kadıköye gitcez bkaydirigubbakcemile3i arkadaşlara ordan denk gelirsem alırım artıkGüldüm bebeğim adama da helal olsun süper cevaptı dedim, hergün bunlarla uğraşıyorum düşün halimi dedi, üzüldüm adamcağıza :)
ilk defa yapcaksan kendın yapamazsın bence. deneme bile bence...
Her gün gülsek kahkahalarla kesin erken doğururuz.Aslında elimize hurmaları alıp orda millete gülmeye gitmemiz lazımkaydirigubbakcemile3 ben de güzel hurma bulamadım haftasonu o yüzden de başlayamadım yemeye.Çok kötüydü bulduklarım.Yarın akşam kadıköye gitcez bkaydirigubbakcemile3i arkadaşlara ordan denk gelirsem alırım artık