Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar,
hllyvz maşallah kızına..
bugün nst'ye bağlanmaya gidicem. hava yağmurlu ve karanlık..
ayy ne güzel ne güzel:) darısı bize olsun:)merhaba kızlar ugun dr kontrolum vardı dr 2 3 gun ıcınde dogum olabılır dedı
panık oldummmm-tatlicadiarzu-
Benimkiler de çok yavaş çıkıyor keşke hep yavaş çıksa:)aynen keske benimkide yavas ciksa ya 15 gunu bulmadan uzuyo sacta sorun yokta diger bolgeler biktirdi beni valla ozellikle kas biyik almak tam iskence yaa boshayallersmile
Evet bencede hadi başla ıkınmaya:) tarih de güzel vaktimiz de geldi zaten.benneyaptımki biz bugün de doğuramayız kaldık biz böyleAso bugün doğuralım mı 20102010 da dogmus olsunlar.. hadi bacım..
Aso bugün doğuralım mı 20102010 da dogmus olsunlar.. hadi bacım..
Evet bencede hadi başla ıkınmaya:) tarih de güzel vaktimiz de geldi zaten.benneyaptımki biz bugün de doğuramayız kaldık biz böyle
Aso bugün doğuralım mı 20102010 da dogmus olsunlar.. hadi bacım..
Evet bencede hadi başla ıkınmaya:) tarih de güzel vaktimiz de geldi zaten.benneyaptımki biz bugün de doğuramayız kaldık biz böyle
Ne o kıskandın mı??? Kıskanma şekerim gel başla ıkınmayakaydirigubbakcemile3hahahahahah:roflol::roflol::roflol:
oooo süper o zman yarın benim iş tamamdır Hadi kızım topla bohçanı çık içimden =))))bak bende cmts için:
Congratulations! Your pregnancy is officially full-term. Your baby can arrive any day now.
yazıo..
o zmn senın de persembe dolmuş oluo suren yanı yarın :))
kaydirigubbakcemile3 en son biz doğurmıcaz işte doğurmıcazkaydirigubbakcemilekizlar galiba en son siz dogurucaksiniz bu kadar cok istiyorsunuz ya hayirlisi olsun genedekaydirigubbakcemile5
günaydin hllyvz masallah canim kizina kendini neden üzüyorsunki ben kizimi normal dogurdum epiduralsiz hicte zorlanmadim allah onun kolayligini veriyor bukadar kafana takma tatlim ya sizin ilk dogumlariniz oldugu icin neyle karsilasacaginizi bilmeden bukadar korkuyorsunuz benim basimdan gectigi halde ben hic korkmuyorum rahat ol hayatim son anda kendini strese sokup üzme o sancilari cekmekte özel bir duygu benim kanaatim bu tabikide karar senin insallah hersey gönlünce oluropuyorumnanaktan
amin amin:) bak yarın 37 bitiyor 38 e giriyorum ben gelsin artık=))))
Günaydın kızlarrrr
hllyvz devlet hastanelerinde var diye biliyorum epidural maşallah bu arada bebişine
Bafoda doğuruyormuş yarebbim darısı burcunun ve asonun başınasempatiksalakcinni
Ben bir 15 gün daha doğurmayayım nolur Allahım izine ayrıldıktan sonra gezmek istiyim biraz dinlenmek istiyim:Saruboceq: