selamlar arkadaşlar çok heyecanlıyız tüm aile.abimin eşi şuan doğuma alındı. o da sizler gibi kasım annesi olacaktı 16 kasımdı beklenen doğum tarihi.bebek 2400 görünüyormuş,açılma varmış,nst de ağrı görünüyormuş ama doğuştan epiduralli herhalde ağrıyı hissetmiyormuş.acaba sizlerin bebişlerinin ağırlığı ne kadar?ciğerleri gelişmiştir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin nolur:Saruboceq:
canım inanılmaz waffle istedi oyle boyle değil, salyalarım akıyo resmen, şişlide abbas olsa şu an gıyınıp cıkmıstım yemın ederım, bayılcam cok ıstedı cnm cokkkk
yemekteyiz mi açik sende de yoksa :))
Ben 3 aydan itibaren bitkisel yağ karışımı kullanmaya başladım.Bir aydır falan gün aşırıya düşüyor bazen kulanma sürem..Ama ikiz olmasına rağmen ,hiç çatlak oluşmadı..
aynen canım. içimdeki duygularımı okudun. adımı soranlara bile hamileyim diyesim geliyor :)) çok farklı bir duygu. siz benim yaşadıklarımı biliyorsunuz ama ben sizin yaşadıklarınızı bilmiyorum:bbo: bebeğimin oynamasını sabırsızlıkla bekliyorumkaydirigubbakcemile2 ben daha şimdiden mayıs ayını düşününce heyecanlanıyorum. Allah yardımcınız olsun. umarım bir nefeste kurtulursunuz. Sapa sağlam bebişleriniz olur hepimizin
Yok 37.haftada yine rapor alıcaksın çalışamaz raporu olacak....ben müdüre teslim ettim vedalaştım...doğumdan sonrada doğum sonrası izni için yine rapor alıcaksın....8+5=13 hafta rapora bunu eklettirmeyi unutma sakın müdürüm öyle söyledi. birde bebişimizin doğum kağıdınıda eklicekmişiz hayırlısı ile inşallah...
kaydirigubbakcemile3 filmlerdeki gibi:)maşallah bebişlerinede sanadabenimde eşimin tek yumurta ikizi var. hatta diğer ikizi ablamla evli. yani ablam eltim. kaynım eniştem :) karışık baya durumlar. sonuç olarak bizimde hayalimizdi ikiz bebek ama olmadı kısmet. Allah bebeğime sağlık versin. işin çok zor ama çok zevkli olumunekankayizsmile çok dikkat et kendine. ikiz bebekler sekizinci ayda doğuyormuş aklında bulunsun.
bu bitkisel yağ karışımını açabilir misin? nereden alıyorsun? markası felan var mıdır? içerik olarak ne olduğunu biliyor musun?
yarın canının istemesi geçer kesin:)benim canımda pizza çekiyor yarın akşama sipariş verecem bu akşam yemek var
benim canım kıymalı kaşarlı pide çekiyo ya doğuma kadar dana gibi olcam ben 9 ayda almadığım kiloyu bu son 3 haftada alcam galiba hani kilo alması duracaktı son haftalarda ben alıyorum hala
Ben hiç izlemedim ben de bi bakayım bari.çok acayip tesadüf olmuş bu :S ben burda nıp tuckta gordum mıllet de yemekteyızde gormus herkesın canı waffle ıstemıs am aabbas dışında kımse beceremez waffle ı..
ben bastan ızlıorum cnm dun asoya bısı soyluodum aklıma geldı sonra dedım vakıt gecer actım bırıncı sezondan..
çok acayip tesadüf olmuş bu :S ben burda nıp tuckta gordum mıllet de yemekteyızde gormus herkesın canı waffle ıstemıs am aabbas dışında kımse beceremez waffle ı..
ben bastan ızlıorum cnm dun asoya bısı soyluodum aklıma geldı sonra dedım vakıt gecer actım bırıncı sezondan..
benim canım kıymalı kaşarlı pide çekiyo ya doğuma kadar dana gibi olcam ben 9 ayda almadığım kiloyu bu son 3 haftada alcam galiba hani kilo alması duracaktı son haftalarda ben alıyorum hala