2010 Kasım Anneleri

merhaba,gözünüz aydın,sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebek olsun inşallah.Merak etmeyin canım,ciğerleri falan gelişmiştir artık,sanırım 36 haftalık falan doğuyor.Kilosu az
biraz ama çok sorun değil iyi bir bakımla hemen toparlanır.Benim arkadaşım 2500gr doğurdu,şuan 2 aylık ve 5 kilo oldu bile bebişi,gayette sağlıklı.

hooofffff..ağdaya gittim canım çikti resmen..ama piril piril oldum nihayet şükürler olsun.artik doğurabilirim :))
kuaför de dedi göbeğin düşmüş iyice doğumun yakin senin.ayy dedim ağzindan bal damlio.hemen yarin doğursam ne güzel olur :))

Miracle izledim dün saol :)

Yemekteyızde waffle mı yapıolar :S hayır Nip Tuck seyredıorum orda gördümmmm

benim canım kıymalı kaşarlı pide çekiyo ya doğuma kadar dana gibi olcam ben 9 ayda almadığım kiloyu bu son 3 haftada alcam galiba hani kilo alması duracaktı son haftalarda ben alıyorum hala

Ben 3 aydan itibaren bitkisel yağ karışımı kullanmaya başladım.Bir aydır falan gün aşırıya düşüyor bazen kulanma sürem..Ama ikiz olmasına rağmen ,hiç çatlak oluşmadı..

maşallah bebişlerinede sanada benimde eşimin tek yumurta ikizi var. hatta diğer ikizi ablamla evli. yani ablam eltim. kaynım eniştem :) karışık baya durumlar. sonuç olarak bizimde hayalimizdi ikiz bebek ama olmadı kısmet. Allah bebeğime sağlık versin. işin çok zor ama çok zevkli olumunekankayizsmile çok dikkat et kendine. ikiz bebekler sekizinci ayda doğuyormuş aklında bulunsun.

bu bitkisel yağ karışımını açabilir misin? nereden alıyorsun? markası felan var mıdır? içerik olarak ne olduğunu biliyor musun?

gözünaydın canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aahh ah hele hareketlerini bi hissetmeye başlada bak bakalım o nasıl bir heyecan,nasıl bir mutluluk oluyor boshayallersmileçok güzel bir duygu içinde kıpıdayıp durması.Ben 17.haftamda hissetmeye başlamıştım ilk pıtpıtlarını

aa yinemi gidip rapor alıcaz?kafamçokkarıştı benbu cuma ayrılıyorum ve başka rapor mapor almadım,ilk raporumu vermiştim idareye o kadar. Yarın bi sorayım

kaydirigubbakcemile3 filmlerdeki gibi:)

e2 de sezon finalini verdiler geçen perşembe nip tuck un ama izleyemedim..
yemekteyizde waffle yapti kadin ama azcik fazla kavruldu sanki :)
canim istedi benimde..çok şişkoyum zaten yememem lazim.

benim canım kıymalı kaşarlı pide çekiyo ya doğuma kadar dana gibi olcam ben 9 ayda almadığım kiloyu bu son 3 haftada alcam galiba hani kilo alması duracaktı son haftalarda ben alıyorum hala

olumunekankayizsmile aynen,kilolar aldı başını gidiyo,tutamıyorum artık:2:

yengemin bugün tam 36. haftası oluyor sanırım.16 kasım beklenen doğum tarihi.şuan ilçedeler almışlar doğuma işte ondan endişe ediyorum eğer küvez gerekirse yok çünküama dr %90 saağlıklı ciğerler artık gelişmiştir demiş ama ben endişeleniyorum işte.Allah'ıma emanetler ikiside.geçen hafta yine bi erken doğum riski olmuştu 2400 gr demişlerdiciğerler gelii,geçtiğimizz haftasonu yani.şimdi kaç gr olmuştur bilmiyorum.

çok acayip tesadüf olmuş bu :S ben burda nıp tuckta gordum mıllet de yemekteyızde gormus herkesın canı waffle ıstemıs am aabbas dışında kımse beceremez waffle ı..

ben bastan ızlıorum cnm dun asoya bısı soyluodum aklıma geldı sonra dedım vakıt gecer actım bırıncı sezondan..

Ben hiç izlemedim ben de bi bakayım bari.

abbas kim bekafamçokkarıştı

bende aliyorum yaa..hersabah ağlayarak iniorum tartidan
ama endokrin doktoru takma kafana şişeceksin çünkü son haftalarda dedi
ellerim yüzüm şişik oluyo özellikle sabahlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…