2010 Kasım Anneleri

figencim dogum tarihin belli olmus hayirli olsun bebeginede masallah kocaman olmus
finfik ve nalan sizlerede gecmis olsun dikkat edin kendinize

Saol Fairy..

Gripin pirinç konuyo dağılmalarını onluo o, pısırme suyuna da tuz koy demeyı unutmusum patatesler tuzu emıolar hep ne kdr koyarsan koy pıstıkten snr tekrar koymak gerekıo valla :S

Sema sezeryanlardan once dogurmaya heç niyetim yok helesız bı cıkın aradan da ondan snr gelır sıra bana :)

Off kkarnım cok agrıo cokkkk

biz doktordan aldığımız kağıdın fotokopisini okula verdik sende büyük ihtimalle iş yerine verceksin orjinali sende kalcak raporun doğum da onu işlicek hastane yine

pazartesi gidecem hastaneye doktor da bilir herhalde :S hiç bilmiyim hiiiçç:S

figencim dogum tarihin belli olmus hayirli olsun bebeginede masallah kocaman olmus
finfik ve nalan sizlerede gecmis olsun dikkat edin kendinize

sağol zeyncimbilmiyorumkismile

slm kızlar geçmişi okudum ancak. evimdeyim 10 gün sonra samsuna gıdıp dogumu beklıycem :))
bu arada dogum hıkayesı cok guzeldı okudum ağladım tabi(

pazartesi gidecem hastaneye doktor da bilir herhalde :S hiç bilmiyim hiiiçç:S

sağol zeyncimbilmiyorumkismile

fınfık bacım sanada geçmiş olsun noliy bize yaw kafamçokkarıştı bu grip denen illet dalga geçer gibi hep son haftalardamı dadanır millete :2:

kendimi bakıma aldım bugün artık önce parol sonra taze kuşburnu çayı sonra ballı süt sonra 1 kg mandalina bide bol limonlu çorba e daha napam ben

kış mikrop kış :mymeka: git artık birsürü işim var senlemi uğraşıcam tatlı geldi dimi kanım sana hııı göstericem ben sana alsanaalsanasmile

-tatlicadiarzu-

fınfık bacım sanada geçmiş olsun noliy bize yaw kafamçokkarıştı bu grip denen illet dalga geçer gibi hep son haftalardamı dadanır millete :2:

sağol semacım ama ben kendi kendime ettim kocam hastaydı ve ben yatakları ayırmadım hayır birde adam söyledi bana ayrı yatalım diye ama dinlemedim bilmiyorumkismile

sağol semacım ama ben kendi kendime ettim kocam hastaydı ve ben yatakları ayırmadım hayır birde adam söyledi bana ayrı yatalım diye ama dinlemedim bilmiyorumkismile

ah ne diyim sana ben neyse olan olmuş ama bakıma al kendini bak heran bebiş gelirse hapşura hapşura doğurursun artıkın

benimde kocam totomdan ayrılmıyo hey allahım diyorum git mikrop kapma birimiz sağlam olsun lmaz: dinlemiyo

ayyy şimdi tırnaklarıma baktımda ne güzel uzun uzunsempatiksalakcinni bebişler gelince uzatamayacağızda.

yorulduuum,pilavımı yaptım,lavabo ve klozeti temizledim,altı üstü ama hemencecik yoruluyorum ben artık be kafamçokkarıştı daha kıçımı koltuğa koyar koymaz kızım tepinmeye başladı,fena vuruyor ya yaramaz bıdık,ne oturuyon kalk dolaş diyo heralde,gezenti olcak canım bu belli:1hug:

hoşgeldin akça yoktun bayadır

hoşbulduk canım girdim aslında ama genelde gece gırdım ve daha cok okudum yazdıklarınızı. eşimin kursu vardı 2 hafta rizede giderken benı de samsuna bırakmıstı aılemın yanına, dün geldık evımıze.. evde olmak guzel de bi sürü iş var yapılcak. yavaş yavaş onları yapıyorum. bide ben de grip oldum sanırım sesim falan değişti. bide el parmaklarım ağrıyor nedense

akça hoşgeldin

bende haftasonu kökünden kesicem tırnaklarımı bide kaş bıyık recep ivediğe döndüm iyce opuyorumnanaktan

bebeklerle ilgilenirken eldiven taksak olmaz mı kesmesek ya sempatiksalakcinni

ince eldiven de olmaz kalın bulasık eldıvenlerınden almak lazımkaydirigubbakcemile3 anneme söyleyım bu fıkrımı yüz ifadesini merak ettm bakDD

hamileyken grip olmak bebeğe bağışıklık kazandırıyor demiş bi arkadaşıma doktoru nekadar doğru bilemicem tabi...yok kızlar artık tırnak falan uzatmak bitti yani hem sıyırır falan hemde hijyen açıısndan mecbur kısa tırnaklı olcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…