2010 Kasım Anneleri

pöfff şu 37. hafta raporunu aldıktan sonra neler yapılıyor ya amann nefret ediyim şu prosedürlerden :S

ben 37. hafta raporunu alınca özlük işlerine vericem, 32. hafta raporunu aldığımda söylemişti arkadaşım. aslı sende kalacak, fotokopisini getir dedi.
sonra doğum raporunu vereceksin dedi.
ama paramı nasıl alıcam onu öğrenmedim. umarım maaşımı kesmezler ben sigortadan alıp veririm.
offf çok romantik :asigim:

çoooooooook

hadi ya öyleyse grip olduğuma sevinirim valla ben dün sordum bebeğe zararı olurmu dedim yok bişey olmaz dedi okadar

hoşbulduk canım girdim aslında ama genelde gece gırdım ve daha cok okudum yazdıklarınızı. eşimin kursu vardı 2 hafta rizede giderken benı de samsuna bırakmıstı aılemın yanına, dün geldık evımıze.. evde olmak guzel de bi sürü iş var yapılcak. yavaş yavaş onları yapıyorum. bide ben de grip oldum sanırım sesim falan değişti. bide el parmaklarım ağrıyor nedense:KK43:

valla evde olmak gibisi yok ailenin evide olsa insan kendi evinde olduğu gibi rahat edemiyor belirli bi günden sonra..birden bire bütün işleir yapmaya kalkma canım bak zaten sende hastaymışsın olduğu kadar artık işler boşver yorma kendini

hamileyken grip olmak bebeğe bağışıklık kazandırıyor demiş bi arkadaşıma doktoru nekadar doğru bilemicem tabi...yok kızlar artık tırnak falan uzatmak bitti yani hem sıyırır falan hemde hijyen açıısndan mecbur kısa tırnaklı olcaz artık

inşallah doğrudur bari çektiğimize değsin boshayallersmile

Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:

Doğuran falan yok dimi?

akça hoşgeldin

bende haftasonu kökünden kesicem tırnaklarımı bide kaş bıyık recep ivediğe döndüm iyce opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım. ben kaşımı kendım alıyorum acısına dayanamıyorum . ağdada bile daha az acıdı sankı canım malum onuda ilk defa yaptırmıştım 2 hafta önce samsunda. ilginç dimi:)) iple temzliyo ya offff canımı alıyo sankı:KK43:

Son düzenleme:
valla evde olmak gibisi yok ailenin evide olsa insan kendi evinde olduğu gibi rahat edemiyor belirli bi günden sonra..birden bire bütün işleir yapmaya kalkma canım bak zaten sende hastaymışsın olduğu kadar artık işler boşver yorma kendini

kesinlikle öyle kendi evim gibisi yok:) yavas yavas toparlıyorum evı cuma gunu de temızlıkcı gelcek. bayaa geniş bir zamana yaydım yani::))

Selam kızlar..Sabah doktora gittik,Nst ye girdim..Belim çok ağrıdı,zor durdum..Yaklaşık yarım saat sürdü sanırım..Sonuç iyiymiş çok şükür..
Bebeklerin kilosu da hemen hemen aynı çıkıyor artık,2500 gr civarı bişey söyledi doktor ;sağlıklı ölçülemiyor..Bakalım doğduklarında öğrenicez artık,zaten en önemlisi küveze girmemeleri,ki bu olasılık her geçen gün artıyor...
Haftaya tekrar gidicem,diğer doktora ..29 unda kendi doktorum gelecek yurtdışından..İnşallah dayanırım dedim,dayanırsın bu gidişle dedi,inşallah :Saruboceq:

Doğuran falan yok dimi?

Maşallah üçünüzede :asigim:
:nazar::nazar::nazar: kıçını kaşı dilemma :nazar::nazar::nazar: hatta bebeklerinde kıçını kaşı sempatiksalakcinni
oku üfle kendini boshayallersmile

Doğuran falan yok dimi?

sana dünyanın bütüüüüüüüün maşallahları:nazar::nazar::nazar:
Sen kasıma kdr bıle dayanırsın dilemma sende o potansıyel var allah nazardan saklasın..
Gobek resmı koy son bır tane mutlaka, sonra dogurucan bak goremıcez son halını :)

maşallah dilemma vallahi nazar değmesin süpersiniz:))
Sağol akçazemuszemus
sana dünyanın bütüüüüüüüün maşallahları:nazar::nazar::nazar:
Sen kasıma kdr bıle dayanırsın dilemma sende o potansıyel var allah nazardan saklasın..
Gobek resmı koy son bır tane mutlaka, sonra dogurucan bak goremıcez son halını :)
Ağzından bal damlıyo kızopuyorumnanaktan
Resim koyucam aklımda bu akşam ,olmadı yarın..

Sema da tarih almış..Biju,nalan ,sema aynı gün mü doğuracak ne..Valla artık sıra sıra doğuracaz hepimizeyvahedigeldismile

cumartesi acıbadem fulyada bedava semıner olcak emzırme bebek bakımı bebek saglıgı fln anlatılcak koca kıclarınızı kaldırıp gelebılırsenız sız de gelın bayanlar..

Son düzenleme:
dilemma maşallah size kocaman :nazar:
en son ben doğurucam galiba. sempatiksalakcinni

ben yine akşam fotoğraf çekilmeyi unuttum, şu hamilelik beni iyice unutkan yaptı. akannehir

selam kızlar,bugün hava ne kadar güzel ya sıcacık:) pastırma denen sıcaklar gün aşırı gelip gitcek herhalde:KK70:

altta duran semrasaban sen kimsin ne zaman görsem burdasın ama hiç tek kelimeni bile görmedim

X