2010 Kasım Anneleri

söylemem fınfık canın çeker.. oyle eve gıdınce hemen yaparım tarzı bısı de degıl şişer valla bı yerın :)

selam kizlar..
bebeklere maşallah..
taaaa haftaya çarşamba görücem ben.
az önce bi ark. aradi daha doğurmayi beceremedin mi kiz dedi :bbo:
geçende kuaförüm sen hala hamilemisin dedi sempatiksalakcinni

teşekkürler kızlar :)

bi de dün bizim evlilik yıldönümümüzdü ben bir sürü pasta börek yaptım çok güzel bir brownie tarifi buldum cafe fernando die bi siteden süper oldu üstüne sütlü çikolata eritiyorsun .. neyysee... kocam saolsun hepsini kendi yedi bi de bugün beni yemeğe götürecekti sözde yok şeker dietini aksattın cart curt diye diye diet bisküvi ve ayranla geri döndük :KK43:
dün kekten yedim şekerim 151 çıktı die bu kadar tafra da zaten :KK43:
çok sıkldım dietten ama :KK43:

canım ya ne güzel aslında fazla kilo almamışsındır,ben son 1 yadır iyice tatlıya düşkğn oldum hergün mutlaka yiyorum ve hafttada 1 kilo almaya başladım,doktorum yeme tatlı diyor ama dayanamıyorum,gözüm dönüyor resmen. Sonrada alıyorum kiloları işte.<keşke bende diyet yapmak zounda kalsaydım diyorum bazen yaa

bebeklerını görenlere maşallh....

yaaa tam işe başlamaya karar verdım, yemek yapacaktım... ama sular kesıkmiş ben gelene kadar... bu ne yaaaaa:KK43:((((((((((((

ben ne pişirsemki evde bişey kalmadı,sebze mebze,patates hiçbirşey yokbilmiyorumkismile sıkıldım valla hergün düşünmekten pooofff

canım ya ne güzel aslında fazla kilo almamışsındır,ben son 1 yadır iyice tatlıya düşkğn oldum hergün mutlaka yiyorum ve hafttada 1 kilo almaya başladım,doktorum yeme tatlı diyor ama dayanamıyorum,gözüm dönüyor resmen. Sonrada alıyorum kiloları işte.<keşke bende diyet yapmak zounda kalsaydım diyorum bazen yaa

9 kilo aldım yaow :S
diet yaptığım zaman almıyorum bebek alıyor ama son zamanlarda insanın gözü dönüyor resmen sürekli buzdolabının önünde buluyorum kendimi. sık sık az az otçul bir beslenmeyle yola devam artıkın.. beyaz ekmek ve unu kestim tam tahıllı un ve ekmek kullanıyorum tuzu azalttım ödemim yok şuan hamdolsun kızartma hamile kaldığımdan beri yapmadım patatesi bile fırında az yağda kızartma tarzı yapıyorumm.. inan çok sıklıldım sağlıksız beslenmeyi özledim..cipsi kolayı özledimmmmm bol yağlı börekleri özledim :gitme:
kayseride oturuyoruz kaç aydır sucuk bile almıyor kocam ben yerim diye haşlanmış yumurta yemekten bıktım :S
ayyhh çok dertliyim çok :KK70:

ben ne pişirsemki evde bişey kalmadı,sebze mebze,patates hiçbirşey yokbilmiyorumkismile sıkıldım valla hergün düşünmekten pooofff

domates salçasından çorba yap
yanına da yoğurtlu makarna üstüne de yağ yakarsan yalancı mantı olur :KK66:

9 kilo aldım yaow :S
diet yaptığım zaman almıyorum bebek alıyor ama son zamanlarda insanın gözü dönüyor resmen sürekli buzdolabının önünde buluyorum kendimi. sık sık az az otçul bir beslenmeyle yola devam artıkın.. beyaz ekmek ve unu kestim tam tahıllı un ve ekmek kullanıyorum tuzu azalttım ödemim yok şuan hamdolsun kızartma hamile kaldığımdan beri yapmadım patatesi bile fırında az yağda kızartma tarzı yapıyorumm.. inan çok sıklıldım sağlıksız beslenmeyi özledim..cipsi kolayı özledimmmmm bol yağlı börekleri özledim :gitme:
kayseride oturuyoruz kaç aydır sucuk bile almıyor kocam ben yerim diye haşlanmış yumurta yemekten bıktım :S
ayyhh çok dertliyim çok :KK70:

canım benim yaa,aslında çok güzel şeyler yiyosun bende senden çok farklı değilim aslında. Kızartma kesinlikle yemiyorum,beyaz ekmek haftada 1 yiyorum yersem,öyle sucuk sosis falanda yemiyorum,enson geçen hafta 3 dilimcik yemiştim sucuğu düşün.Kola cips falan normaldede yemem içmem ben,sevmem. Benim tek sorunum tatlıyı çok fazla tüketmek. Hergün tereyağlı ballı ekmek yiyorum,akşamada yaptığım veya aldığım tatlılardan yiyorum.Sırf onlar kilo yapıyo bende

bu haftayla birlikte 3 haftam var daha. ama belli olmaz daha erken başlatabililirim, ağırlaştım iyice :)
benimde aynı canım 5 kasımda nasipse.
ben son güne kadar kalıcam.
yani benimde çok isteiğim gibi geğil tabi,ama anladımkı öyle bişey zaten dünyada mevcut değilkaydirigubbakcemile3 yani 2 şehir gezdim ve bulamadım kafamdakini,demekki öyle bir gecelik yok.
Kırmızı,önden yarım düğmeli dirseğe kadar kollu,penye düz bir gecelik işte. Ama diğer aldıklarımdan daha çok sindi içime en azından

güle güle giy canım. benim pembe uzunkollu önünde minik çiçekleri var.
benimde hayalimeki gibi yok.
şöyle ayıcıklı filan güzel bir şey istedim bulamadım.,

selam kizlar..
bebeklere maşallah..
taaaa haftaya çarşamba görücem ben.
az önce bi ark. aradi daha doğurmayi beceremedin mi kiz dedi :bbo:
geçende kuaförüm sen hala hamilemisin dedi sempatiksalakcinni

bana da iş yerimdekiler izne çık burada doğuracaksın diyor. tövbe tövbeeeee!

bende bıktım ne pişiricem derdinden. anneme gidicem bu akşam.

bende kola içiyorum nedense dikkat ettim içmeye başladım mı 3 gün üst üste içiyorum.
eşim alıyor 2 gün içiyorum. annemle dışarda yemek yiyince içiyorum.
içim yanıyor buzlu buzlu iyi geliyor.
evde makarna pilav pek yemiyorum.
tatlı börek, kek falan pek yapmıyorum.
sabahları reçel yiyorum.
ben nasıl kilo alıyorum?

dışardan ne yenir ki propcum.
burda meşhur bir mezeci var. gidiyorum oraya canımın istediklerinden azar azar koyduruyorum.
hem temiz hem lezzetli.
baya karıştırıyorum ama şükür hiç dokunmadı.

Sonunda duş aldım bugün tam yayılma günümdü ya.Duşta nasıl güzel uykumu getirdi:)

dışardan ne yenir ki propcum.
burda meşhur bir mezeci var. gidiyorum oraya canımın istediklerinden azar azar koyduruyorum.
hem temiz hem lezzetli.
baya karıştırıyorum ama şükür hiç dokunmadı.

adana, çöp şiş, lahmacun, beyti, iskender, hamburger, pizza :))

X