2010 Kasım Anneleri

2 saat uyumuşum,acayip iyi geldi ,keşke hergün böyle öğle uykusuna yatabilsem

dün sözde bebek kıyafetlerini ütüleyecektim.
eşim tüm halıları kaldırdı, yerleri kapıları sildi bir güzel.
bende ufak tefek temzilik yaptım.

oyuncak kolimi bir açtım hepsi rutubet kokmuş.
eski oturduğum ev rutubetliydi.
bazılarını elimde yıkadım, bazılarını makineye atıyorum.
bu hafta biter inşallah.
eşim diyor bunları çocuk esirgeme kurumuna ver. akannehir
dedim seni verelim çocuk esirgeme kurumuna daha eğlenceli olur. :roflol:

selam kızlar
bugün doktor kontrolümüzz vardı 2100 gr olmuş oğluşum (maşaAllah diin :) )
kaç aydır renkli ultrason açıyordu bizim velet göstermiyordu yüzünü bugün ilk defa gördük. ince dudak yayık koca burunluyu :)
ilk defa ntsye girdim bi cıncık çıkmadı :)
şeker için kan tahlili verdim 106 çıktı doktorum gayet iyi dedi.
ama saolsun bnm koca beni şikayet etti doktora dietini saldı die.. sinir oldum yaaa.. o herşeyi yiyo tabe ne anlar çaın halnden. gittik bugün birsürü sebze aldık otlanmaya devam ediyoruz yine :KK43:

fınfıkçım bende aldım sonunda. çok fazla içime sinmedi. istediğim gibi desenli bulamadım. beğendiklerim düğmesiz.
koskaca çarşıda sevimli birşey yok.
bir tane pijama aldım ayıcıklı.
bir tane daha gecelik alacağım, birde eşofman takımı.

iyi hadi almayan kalmadı,olsun boşver zaten geceliği ne kadar giycezki en fazla 3 gün,zaten kışın gecelik giymek olmuyo.
Gülegüle giy hepsini

bebişlerini görenler maşallah :nazar: hepsi artık kocaman olmuşlar :)

ben de çalışıyorum :KK43:

ne zaman ayrılıyorsun canım izne?
melodi bu haftasonuna kadar bende çalışıyorum.

oh az kalmış fınfıkçım. su gibi geçsin bu haftan sağlıkla çık iznine.

2 saat uyumuşum,acayip iyi geldi ,keşke hergün böyle öğle uykusuna yatabilsem

oh ne güzel dinlenmişsin. geceliklerini almışsın, istediğin gibi bulabildin mi?

Günaydın günaydın:)

günydın tatlım

selam kızlar
kaç aydır renkli ultrason açıyordu bizim velet göstermiyordu yüzünü bugün ilk defa gördük. ince dudak yayık koca burunluyu :)
ama saolsun bnm koca beni şikayet etti doktora dietini saldı die.. sinir oldum yaaa.. o herşeyi yiyo tabe ne anlar çaın halnden. gittik bugün birsürü sebze aldık otlanmaya devam ediyoruz yine :KK43:

maşallah bebeğine:nazar: Benim eşimde her gidişimizde beni şikayet ediyo, yemiyo diye ama. Oysaki öyle bi yiyorumki artık haftada 1 kilo almaya başladım o derece,ama yetmiyo beyfendiye,neymiş hergün et yencekmiş,günde yarım litre süt içilcekmiş :umursamaz: Çok biliyo bu kocalar çook

selam kızlar
:nazar: maşallah oğluna.

ne zaman ayrılıyorsun canım izne?

oh az kalmış fınfıkçım. su gibi geçsin bu haftan sağlıkla çık iznine.

oh ne güzel dinlenmişsin. geceliklerini almışsın, istediğin gibi bulabildin mi?

yani benimde çok isteiğim gibi geğil tabi,ama anladımkı öyle bişey zaten dünyada mevcut değilkaydirigubbakcemile3 yani 2 şehir gezdim ve bulamadım kafamdakini,demekki öyle bir gecelik yok.
Kırmızı,önden yarım düğmeli dirseğe kadar kollu,penye düz bir gecelik işte. Ama diğer aldıklarımdan daha çok sindi içime en azından

Maşallalh yazarkasa:nazar:

Bu kocalar da hep aynı mı yaaa..Benimki de su içtinmi,süt içtin mi,yere basma,karnını ört ..Öffffff sağolsun da bazen bunaltıyor

bu haftayla birlikte 3 haftam var daha. ama belli olmaz daha erken başlatabililirim, ağırlaştım iyice :)
İyi dayanıyosun yaa.Öğrenciler yormuyor mu?
yani benimde çok isteiğim gibi geğil tabi,ama anladımkı öyle bişey zaten dünyada mevcut değilkaydirigubbakcemile3 yani 2 şehir gezdim ve bulamadım kafamdakini,demekki öyle bir gecelik yok.
Kırmızı,önden yarım düğmeli dirseğe kadar kollu,penye düz bir gecelik işte. Ama diğer aldıklarımdan daha çok sindi içime en azından

Tarif ettiğin geceliğin modelinden aldım ben de,eflatun renk

teşekkürler kızlar :)

bi de dün bizim evlilik yıldönümümüzdü ben bir sürü pasta börek yaptım çok güzel bir brownie tarifi buldum cafe fernando die bi siteden süper oldu üstüne sütlü çikolata eritiyorsun .. neyysee... kocam saolsun hepsini kendi yedi bi de bugün beni yemeğe götürecekti sözde yok şeker dietini aksattın cart curt diye diye diet bisküvi ve ayranla geri döndük :KK43:
dün kekten yedim şekerim 151 çıktı die bu kadar tafra da zaten :KK43:
çok sıkldım dietten ama :KK43:

Maşallalh yazarkasa:nazar:

Bu kocalar da hep aynı mı yaaa..Benimki de su içtinmi,süt içtin mi,yere basma,karnını ört ..Öffffff sağolsun da bazen bunaltıyor

evde öyle zulümlrivar zaten de bi de doktora şikayet etmeseydi.. geçenlerde de ani hareket ediyo yatakta hızlı dönüyo falan die şikayet etmişti :)
sabrımı deniyor sanırım sempatiksalakcinni

Yok doktora şikayet etmez canım.O sadece benim başımın etini yer sağolsun:asigim:

X