2010 Kasım Anneleri

hastayım geberiyorum 100 yılın gribini geçiriyorum :2: sabaha kadar uyumadık kızımla oda ben hapşurdukça göbek atıyorum sandı galiba hopluyup zıplıyodu :2: doktora nasıl gidicem bilmiyorum ama erteliyemem malesef neyse ite kaka kemiklerim sızlıyo bide bu halde çatıya bakarsa varya sağlam darbe olur bana böhöööö mafoldumben geçen nst de bi karı vardı doktor muayene etti alttan baktı dedi kanamam var belim kopuyo dedi üstelik 3. çocuğuymuş dayanıklıda bir tipe benziyodu ebede normal son haftalar alttan bakınca kanama ağrı olur dedi

:2:
Ah caaanımmm çok geçmiş olsun bol bol mandaline fln ye. ayy alttan bakınca kanama mı olcak :S kendimi geçtim de kocam korkar stres olur iyice doğuruyorum diyekaydirigubbakcemile3 az önce aradım bi markete gideyim akşama yemeklik bişiler alayım dedim.yok tek çıkma sonlara gelidk düşersin doğurursun fln aklıma kalır dedi.ne istiyosam sipariş vercekmişim. ben maksat dolanayım diye gitcektim:KK1: akşam götürürüm seni dedi tövbe yarabbim. sempatiksalakcinni

off bıraz evı topladım.. karnım acımaya başladı..süpürecektım.. bırde vıleda.. kapıcıyı çagıracagım artık.. yapamayacagım...

bu saat oldu güne başlayamamışım gibi hissediyorum biraz yatsam uyusam kalkınca güne yeni başlayacak gibi enerjik olsam :)
bakalım denemek de fayda var...

asenam hani senin kocan hergün kadın alacaktı yanlış mı hatırlıyorum? biraz erken başlayın almaya işte..

Ah caaanımmm çok geçmiş olsun bol bol mandaline fln ye. ayy alttan bakınca kanama mı olcak :S kendimi geçtim de kocam korkar stres olur iyice doğuruyorum diyekaydirigubbakcemile3 az önce aradım bi markete gideyim akşama yemeklik bişiler alayım dedim.yok tek çıkma sonlara gelidk düşersin doğurursun fln aklıma kalır dedi.ne istiyosam sipariş vercekmişim. ben maksat dolanayım diye gitcektim:KK1: akşam götürürüm seni dedi tövbe yarabbim. sempatiksalakcinni

sağol canım yiyorum bide taze kuşburnu içiyorum

aynı canım ben yanlız dışarı çıkalı aylaaar olmuştur hatırlamıyorum bile kocamla yapışık ikiz gibi geziyoruz bide benim dr gebeliğin başında yanlız dışarı çıkma dedi tam gaz oldu onada

kanamayı bilmiyorum canım ya benim dr demedi muayeneden sonra diye ama kadının kanaması vardı ve bel ağrım çok dedi ebede muayenemi etti dr dedi oda evet dedi ebede olabilir son haftalarda muayene olunca dedi tırssssstım bende eyvahedigeldismile

asenam hani senin kocan hergün kadın alacaktı yanlış mı hatırlıyorum? biraz erken başlayın almaya işte..

alacagız.. hatta denemeye bır kaç tane geldi begenmedık.. şimdi bakıyoruz hala.. duzgun bırını bulamadık... malesef...

off bıraz evı topladım.. karnım acımaya başladı..süpürecektım.. bırde vıleda.. kapıcıyı çagıracagım artık.. yapamayacagım...
Kocam hizmetçi tuttu bana demiştin ne oldu yalan mı oldu kız kandırdı mı kocan seni:)
prop ve aso yalnız değilsiniz ben de varım:))))) umarım istediğim gibi bir doğum olur
Hadi bakalım :KK70: hayırlısı bakalım ne olcak ne bitcek

Kocam hizmetçi tuttu bana demiştin ne oldu yalan mı oldu kız kandırdı mı kocan seni:)

Hadi bakalım :KK70: hayırlısı bakalım ne olcak ne bitcek

yok tuttu.. kadın geldı.. akşama gönderdım.. kadının her yerı oynuyordu.. begenmedım... konuşması falan iki saat sonra degıştı.. dedım ugraşamam senınle.. harıl harıl arıyoruz... ama yok hepsı aynı sankı... doguma kadar vakıt var daha...

asenam eve alacağınız kadını sözlü - yazılı mülakattan geçirmeden almayın sempatiksalakcinni

X