2010 Kasım Anneleri

selam herkese yoğun bir haftasonuduydu dün misafirlerim vardı yemeğe kaldılar çok ayakta kaldım eşim yardımcı oldu ama genede çok yoruldumm

kızlar karnım bazen taş gibi oluyor dün öyleydi çok panik oldumm elleyemiyordum karnımı bugün biraz daha iyiyim geç kalktımm o kadar yorulmuşum dünn

geçmiş okuyayım benn herkes iyidir umarımm

gittim geldim sohbet bi sayfa ilerlememiş, hayırdır kızlar, neniz var :)

yasemin maşallah kızına..

Gripin o nasıl bir tickerdır yaaaaa.. resmen başımı döndürdüü cırtlak cırtlak :))

yasemin maşallah kızına

bende çok acıkıyorum . hep bişeyler yemek istiyorum .
gripincm yee boşwer can boğazdan gelirkaydirigubbakcemile3 bebeğine yarasınnn

bencede vereliniortak
bide nezaman evlenceksin ? evlendikten sonra bebek varmı ? bebek olur 2. ne zaman olcak falan diye sorarlar ya . gerçekten tuhaflar

aynen bu tarz şeyler küçük yerlerde daha çok oluyor banada daha doğurmadan eee ikinci çocuğu ne zaman yapacaksınız e düşünün hemen ikinciyi diyorlarr sinirrrrrrrrrrr oluyorumm

ay çok guzel kavuşuyorsun bebegıne... ne kadar heycanlı...

yasemincim maşallahhh bebişine :)

sağolun kızlar... çok ağırlaştığımı hissediyorum kemiklerim acıyııııı.... toplamda 14 kilo almısım 3 kiloyu son ayda bir anda aldım valla.. diyet yaparken süperdi

bende hıç doymuyorum.. şureklı dolapın başındayım.. artık tartıya çıkmıyorum..... :))))

slm canım....

selam kizlar

sabah sabah kustum ya bide acayip kasiklarim agrioo yururken iki buklum oluyorum bugun dogurursam sasirmicam cik aciyo cunku kasiklarim..

f,genkcim artık karnının sertleşmesi cok normal sadece saatte 4 ten fazla olup olmadığına dikkat et. bide kasılma gelip tüm gün tas gibi yapmaz. bebeğin hareketi falandır o bebek kasmıştır kendini

süper :lepi: hadi bakalım yolun sonuna geldin sende demek
Ne güzel büyümüş kızın öyle

yasemin maşallah kızına

bende çok acıkıyorum . hep bişeyler yemek istiyorum .
gripincm yee boşwer can boğazdan gelirkaydirigubbakcemile3 bebeğine yarasınnn

oofff keşke bebeğime yarasada dert etmesem,ama sanırım yalnızca bana yarıyor
bu perşembe görücem bakalım kızıma ne kadarı yaramış

Akşam kocam bşım mı ağrıyo dedi öyle bişi dedi, ben de kesin doğuruyorum o zaman bugün dedim :) ne saçmalıosun be dedi, biz dedım KKdaki karılar olarak artık otu boku doğuruyoruz diye yorumluyoruz da o bakımdan espri şettirdim dedim :roflol: tabi ben çok güldüm yarıldım flni o bön bön suratıma baktı :roflol::roflol:

Hazal sana yazmıştım bu arada onu soylememişim :roflol::roflol:

Son düzenleme:
gripin sol tarafına yatmak bebeği daha iyi besliyormus solum cürüdü valla.. bide yata yata karpuz da büyüdü:jeyyar:

prop bu stersle sen daha geç doguracakmışın gıbıme gelıyor. :)))) sakınleş bıraz yaaaaaaaa......

yalnız topiğin yarısı ekim anneliğine terfi etti,kasım anneleri azınlıkta kalıcaz bu gidişlekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…