bencede vereliniortak
bide nezaman evlenceksin ? evlendikten sonra bebek varmı ? bebek olur 2. ne zaman olcak falan diye sorarlar ya . gerçekten tuhaflar
selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
Gripin o nasıl bir tickerdır yaaaaa.. resmen başımı döndürdüü cırtlak cırtlak :))
öff yine acıktım,ya ben niye doymuyorum :bbo: bu gidişle doğuma kadar 5-6 kilo alcam,nasıl bastırcam şu iştahımı?? Eşim bile sabah sabah "bu aralar kilo aldın sen,yanakların bile tombikleşti" dedimafoldumben
selam herkese yoğun bir haftasonuduydu dün misafirlerim vardı yemeğe kaldılar çok ayakta kaldım eşim yardımcı oldu ama genede çok yoruldumm
kızlar karnım bazen taş gibi oluyor dün öyleydi çok panik oldumm elleyemiyordum karnımı bugün biraz daha iyiyim geç kalktımm o kadar yorulmuşum dünn
geçmiş okuyayım benn herkes iyidir umarımm
yasemin maşallah kızına
bende çok acıkıyorum . hep bişeyler yemek istiyorum .
gripincm yee boşwer can boğazdan gelirkaydirigubbakcemile3 bebeğine yarasınnn
selam kizlar
sabah sabah kustum ya bide acayip kasiklarim agrioo yururken iki buklum oluyorum bugun dogurursam sasirmicam cik aciyo cunku kasiklarim..
selam kizlar
sabah sabah kustum ya bide acayip kasiklarim agrioo yururken iki buklum oluyorum bugun dogurursam sasirmicam cik aciyo cunku kasiklarim..