Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prop bu stersle sen daha geç doguracakmışın gıbıme gelıyor. :)))) sakınleş bıraz yaaaaaaaa......
gripin sol tarafına yatmak bebeği daha iyi besliyormus solum cürüdü valla.. bide yata yata karpuz da büyüdü:jeyyar:
asenam şimdi stres içeren hangi cümleyi kurdum da böyle bi telkinde bulunma ihtiyacı hissettin anlamadım ..
ben kasımın ikinci haftası dogurmak istiyorum.... :)))) kurbandan önce dogsa iyi olur..
Maşallah ya tombişim benim boyu da uzamış yerim ben onu:) herkes tarihleri alıyor valla hakkınızda hayırlısı olsun. Biz de propla bekleyelim bakalım kim patlıcak diyeselam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
kaydirigubbakcemile3asenam şimdi stres içeren hangi cümleyi kurdum da böyle bi telkinde bulunma ihtiyacı hissettin anlamadım ..
canım her şeyı dogum başlıyor dıye yorumluyorsun.. :))))
gece sırt ustu yatıp sonra dönerken o kadar zorlanıyorum kı... ah vahhhh diye.. yuz ustu yatı uyuyacagım dogumdan sonra
sen kaç haftalıksın asenam,SATın ne?
selamlaaaaar, iyiyiz bakalım çok şükür sizler nasılsınız efenimSelam kızlar... Umarım sizde bebişlerinizde çok iyidir..
Akşam kocam bşım mı ağrıyo dedi öyle bişi dedi, ben de kesin doğuruyorum o zaman bugün dedim :) ne saçmalıosun be dedi, biz dedım KKdaki karılar olarak artık otu boku doğuruyoruz diye yorumluyoruz da o bakımdan espri şettirdim dedim :roflol: tabi ben çok güldüm yarıldım flni o bön bön suratıma baktı :roflol::roflol:
Hazal sana yazmıştım bu arada onu soylememişim :roflol::roflol:
kısmetse senin doğum ne zaman hazal.. normal mi yapıcan
Allah allah neden kustunki? hastamı oldun?
Maşallah ya tombişim benim boyu da uzamış yerim ben onu:) herkes tarihleri alıyor valla hakkınızda hayırlısı olsun. Biz de propla bekleyelim bakalım kim patlıcak diye
kaydirigubbakcemile3
33+4 ...... daha çok var....
zaten biz böyle bekliyoruz diye bak gör en son biz doğurcaz ben büyük konuşmayım da 42 haftaya kdr beklemem maksimum40 hafta gelmiyosaa yallah sezoyadelikafadulden daha çoooook bekleriz çoook :))