2010 Kasım Anneleri

gece sırt ustu yatıp sonra dönerken o kadar zorlanıyorum kı... ah vahhhh diye.. yuz ustu yatı uyuyacagım dogumdan sonra

gripin sol tarafına yatmak bebeği daha iyi besliyormus solum cürüdü valla.. bide yata yata karpuz da büyüdü:jeyyar:

bende sürekli sol tarafıma yatıyorum,dinlenirken bile sol tarafıma dönüyorum.Bi doğurayım çoook uzun süre sola yatıcağımı zannetmiyorum artık

ben kasımın ikinci haftası dogurmak istiyorum.... :)))) kurbandan önce dogsa iyi olur..

nasıl yağmur yağıyor burada anlatamam havada o kadar kapalı ki ışık açsam olur yani,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor oysaki işim var tv nin karşısında yatıyorum :S

selam kızlar nasılsınız. ben doktordan geldim. kızım 3300 gr olmus ve sanırım 27 ekim gibi sezeryanla doğum yapacağım. cuma günü kontrolum var anestesi icin kan falan alınacak. cocuk doktorumla görüşeceğim. ayy cok heyecanlandım allahın izni ile 10 gün kaldı boyuda 50 cm olmus... masalımın...sezen acayüp tatlı bebişin allah uzun sağlıklı ömür versin nazarlardan korusun maşallah
Maşallah ya tombişim benim boyu da uzamış yerim ben onu:) herkes tarihleri alıyor valla hakkınızda hayırlısı olsun. Biz de propla bekleyelim bakalım kim patlıcak diye:KK70:
asenam şimdi stres içeren hangi cümleyi kurdum da böyle bi telkinde bulunma ihtiyacı hissettin anlamadım ..
kaydirigubbakcemile3

Akşam kocam bşım mı ağrıyo dedi öyle bişi dedi, ben de kesin doğuruyorum o zaman bugün dedim :) ne saçmalıosun be dedi, biz dedım KKdaki karılar olarak artık otu boku doğuruyoruz diye yorumluyoruz da o bakımdan espri şettirdim dedim :roflol: tabi ben çok güldüm yarıldım flni o bön bön suratıma baktı :roflol::roflol:

Hazal sana yazmıştım bu arada onu soylememişim :roflol::roflol:

ay cnm ben kesin 1 hafta icinde dogururum agrim simdi biraz hafifledi ama ara ara gelio sancilar benimki ot bok deil herhalde doguruyomm eyvahedigeldismile

kısmetse senin doğum ne zaman hazal.. normal mi yapıcan

cnm benimki sat a gore 4 kasim ultrasona gore 8 kasim kismetse kasimi beklemicek oglum herhalde

Allah allah neden kustunki? hastamı oldun?

yok cnm hasta deilim halada icim bulaniyoo anlamadim valla usuttummiki bilmiyorumkismile

benim sağ tarafım hala ağrıyor :KK43:((((
sürekli o ağrı var. sanki yırtılıyormuş gibi bi acayip.
ya kızımın kafası yada poposu var galıba . napmak lazım ki yaa.sabah yoktu başladı gene püff :KK43:((

burası güneşliii hihoyyyt
ama akşama kadar nolur bılemem . kar bile yağabilir. Eskişehirin havası belli olmaz :)
o yuzden ne giyceğimi bilemedim . :CüvCüv:

Maşallah ya tombişim benim boyu da uzamış yerim ben onu:) herkes tarihleri alıyor valla hakkınızda hayırlısı olsun. Biz de propla bekleyelim bakalım kim patlıcak diye:KK70:

kaydirigubbakcemile3

delikafadulden daha çoooook bekleriz çoook :))

X