- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bızde arabayı ılk aldıgımızda aa şusu yok galıba fln yapmıştık tabı benım kocam bıraz garantıcı oldugu ıcın kutuyu once magazada bı doktuk tamamen butun parcaları kontrol ettık oyle getırdık eve :) neyse işte bu eksık fln demıstık bı baktık kı baska bısı dusunuomusuz bız gozumuzde baska bısı canlanmıs eksık sanmısız ama aslında varmıs ıcınde, o yuzde emın mısınız dedım..
nalan bu saatten snr hastane mı degıstırcen otur aşaaa..
ay ben dedigini anlamadim canim bilmiyorumkismile
Hayırdır inşalllah=)eren sezen gözün aydın allah analı babalı büyütüsün.bu gün rüyamda prophetic,asomsl sizinle doğumla ilgili konuşuyoruz endişeleniyoruz sabaha kadar siz vardınız rüyamda ama yüzünüzü görmüyorum hiç.
Nasıl ya senle benim aramda 4 gün var nasıl 26 bilmiyorumkismilebenım de 26 kalmış :)) yaşasınnnnn..
Ya bi şi sorcam kızlar, bu nst ye her girdiğimizde paramı vercez, dün nst için 280 tl istediler de baya bi şaşırdım yani..Gerçekten bu kadar pahalı mı...
Sağol canım benim.Size de şimdiden afiyet olsun o zaman=)afiyet olsun asocum. ne yapayım kocamın keyfini bekliyorum dışarı çıkmak içln. Akşama doğru gidecekmişiz yemeği dışarda yiyecekmişiz.
Hayırdır inşalllah=)
Nasıl ya senle benim aramda 4 gün var nasıl 26 bilmiyorumkismile
Ya bi şi sorcam kızlar, bu nst ye her girdiğimizde paramı vercez, dün nst için 280 tl istediler de baya bi şaşırdım yani..Gerçekten bu kadar pahalı mı...