2010 Kasım Anneleri

Haftaya perşembe cuma gibi ağda, manikür, pedikür ve kaş işlerimi halletmem lazım, son defa evi bi siler süpürürüm...

Yarın börek ve poğacayı da halledip atim buzluğa...

Çamaşırları bugünden mi yıkasam acaba...

selam güzel anneler
nasılsınız?
ben gece uyuyamadım keyifsizim başım ağrıyor
arada kasılmalarım oluyor
günler ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor
nalanım bende birşeyler yapıp buzluğa atayım diyorum ama hiç takatım yok
sezende gelmiş çok sevindim

ya bızde arabayı ılk aldıgımızda aa şusu yok galıba fln yapmıştık tabı benım kocam bıraz garantıcı oldugu ıcın kutuyu once magazada bı doktuk tamamen butun parcaları kontrol ettık oyle getırdık eve :) neyse işte bu eksık fln demıstık bı baktık kı baska bısı dusunuomusuz bız gozumuzde baska bısı canlanmıs eksık sanmısız ama aslında varmıs ıcınde, o yuzde emın mısınız dedım..

nalan bu saatten snr hastane mı degıstırcen otur aşaaa..

Yok biz gözümüzle gördük parçayı böle mandala benzer bi şi tekerleği arabaya sabitlemen için gerekiyo, sonra o mandalın önüne takılan bi parça var onu koymuşlar ama sabitleme mandalı yok, salaklar işte ya, aman kocamında suçu var ben ona demiştim açalım bakalım diye, öle yüklükte duruyo iki aydır, şimdi kendi uğraşsın bakalım...

Ya kocam izin vermioyo verse anında değiştircem gıcık oldum onlara, doğurayım gitmeyecem zaten bi daha, sinir insanlar ya...

Bak bu konuda da dinlemiyo beni, yicez hastaneden de okkalı bi kazık rahatlayacaz ondan sonra..

nalan işalla dusundugun kdr kotu olmaz :KK43: hayırlısı olsun... hepımız bı kazık yıcez de mumkun oldugunca az olur umuyorum kı

Selam kızlar oh geldik deniz havası güzel bir kahvaltı ve boğaz manzarası iyi geldi.Uyku bastırdı beni fena halde:))

eren sezen gözün aydın allah analı babalı büyütüsün.bu gün rüyamda prophetic,asomsl sizinle doğumla ilgili konuşuyoruz endişeleniyoruz sabaha kadar siz vardınız rüyamda ama yüzünüzü görmüyorum hiç.
Hayırdır inşalllah=)
benım de 26 kalmış :)) yaşasınnnnn..
Nasıl ya senle benim aramda 4 gün var nasıl 26 bilmiyorumkismile

nst için ayrı para ödenmiyor benim gittiğim hastanede. çok şaşırdım duyunca. Hatta haftaya randevu almadan geliyorsun hemşire hanıma nstye bağlanacağını söylüyorsun dedi doktor. Sonraki haftada ultrasona giricem.

afiyet olsun asocum. ne yapayım kocamın keyfini bekliyorum dışarı çıkmak içln. Akşama doğru gidecekmişiz yemeği dışarda yiyecekmişiz.

Evet bizimhastanede de nst için ayrı ödeme yapılmıyor
sanırım hastanelerin ssk anlaşmasına göre değişiyor

sezencim gözün aydin sagsalim almissin oglunu kucagina rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü eylesin fotosunuda merak ediyorum biran önce eklede bakalim benim icinde koklayarak öp kayrayi

Hayırdır inşalllah=)

Nasıl ya senle benim aramda 4 gün var nasıl 26 bilmiyorumkismile

yumurtlama gunume gore hesaplıyorum artık kesın bıldıgım ıcın, ultrasonda da o gune gore cıkıyo, yanı beklenen dogum tarıhı 12 kasım oluyo bebişim :)

Red'i seyrettik.. Bi yere kdr çok güzel film diosun, bi yere kdr güzel.. sonra bi yerdne sonra vasat bi film diosun, sona dogru da eh fena değil.. hiç boyle bi sürü yorumu aynı anda yaptıgım fılm olmamıstı ılgınççç..

selam kızlar
çok fena bir gece geçirdim midem felaketti boğazıma asit kaçtı midemden gece 4 de kalktım soda içtim ve sabah kalktığımda boğazım şişmiiş ve grip başlamıştı :2: fenayım çok fena

bu halimle vücut temizliğimide yaptım tabi jiletle yarın çatıya bakarsa diye inşallah daha beter olmam yaa :2:

X