ben geldim..
doktorumla vedalaşmış oldum hızmet hastanesınde dogurmıcam kesınlıkle ıgrenccccctı odaları fln yenı dogan yogun bakımı kapalıymıs tadılat vardı, ay sonuna acılır dıo bırı bırı 25ınde acılır dıo bırı de onumuzdekı pazartesı acılır dıo.. herkes farklı bısı soyluo var mı oyle yagma.. ayrıca turkıyedeyız yanı soylenen gunde acıldıgı bıle ne zmn gorulmus kı.. en onemlı sey yogun bakım.. odalar ıyyyyy yanı o perdeler, babannemın evındekı sofa gıbı desenlı bı koltuk, hastaneyı zaten sevmemıstım o odaları gordum nefret ettım..
medıcal parkta dogurcam. ordakı suat beyı de sevmıstım zaten, gıttık odaları gezdık gorduk denız manzaralı temız gepgeniş odalar, en onemlısı yenı dogan yogun bakımı tabı kı ve bedava :) evet yenıdogan yogun bakımı bedava şaka gıbı dımı, her yerde gunlugu 300-500 tl ama burda bedava.. haftaya suat beye gıtmeye baslıcam artık hayırlısı olsun hakkımda..
Demir sıpası kafayı tamamen gömmüş içeri sağa sola bile ceviremıodu garıbım ultrasonda gorduk boynu tutulcak cocugun :)) 2700 gr olmuş ben tutturdum bu cocuk cok zayıf dıye ben sunu yıyım bunu yıyım dıye basladım doktor cok kızdı neresı zayıf bunun sısko cocuk dogurup napcan nası dogurcan delı mısın sakın yeme duzenını degıstırme fln dedı. zaten kafası yıne onden onden gıdıo 38+2 cıktı koca kafa nolcak
bu kdr galıba..
mothercarede bi bok yoktu valla.. erkek bebek cok az urun ındırımdeydı, bu ay erkek cocuga yuklenmısler cok guzel seyler ındırımdeydı ama 3-4 yaş kıyafetı almanın mantıgı yok tabı :) elım bos cıktım ordan..