2010 Kasım Anneleri

yapma yaa tüh girseydi tam süper olurdu ikna etmeye çalış yinede

valla şaka gıbı gelebılır sana ama belkı kayınvalıdem gırsın ısterım, hele bı o gun gelsın de :)) annem yetısemez yetişse doguma gıremez kesın bayılır, dişçiye bıle goturemıodu ne benı ne kardesımı :) kocam da kabul etmezse eger kayınvalıdem cok gaz verıo kızım sen dogurursun, cok zorlanırsan epidural yaptır artık herseyın kolayı var, sen becerırsın fln bayag gaz verıo telefonda bakalım :)) bı tane de arkadasım var gırmek ısteyen ama yazık kıza ya daha evlı fln da dııl psıkolojık olarak etkılenır cunku doguma ya esınız ya da daha once dogum yapmıs tecrubelı bırı gırsın denılıyo

Son düzenleme:
Sema benım kocam gırmez doguma gırmem dıyo :KK43:(

Aso benımkının gobek adı cevahır olcak ya, senınkının ne olcak :)) Kız gobek adını gectım adı ne olcak snın kızın, kuzum benım ısımsız kaldı, hala mı karar veremedınız..
Benimkinin göbek adı İstinye olcak ya da palladium:KK70::KK70: ya isimler şöyle =) Nehir Ela,Ela,Gökçe, kocam da bu ara durmadan Asya olsun diyor. karar veremiyorum asya diyince aklıma asiye geliyo :KK1:
aso sendedemi taşikardi oldu ya beni mahfetti kalbim güm güm özellikle yemekten sonra yemek yemeye korkar olmuştum ama şimdi biraz daha az

benimde doktorum ne zaman gitsem hadi hadi doğurur gezersin hergün denizden havuzdan çıkmazsın diyo ben çoğunlukla yatarak geçirdimya yazın millet gezdi deniz havuz ben seyrettim görümcem söz verdi kışın bol bol gideriz dedemanın kapalı havuzuna diye tabi sıpam durursa
evet canm bende de var ama benim bu son1,5 ayda fln başladı taşikardi.Yok valla ben yazın bayağı uzun tatil yaptım gezdim tozdum hiç oturmadım hatta yazın ayaklarımın şişi hiç inmedi:KK1: Neyse az kaldı işte çok az kaldı dayancaz biraz daha=)

hepsini beğendim aso :) gökçe biraz eski ama o da güzel.. ay bı karar verın artık.. asya cok guzel selvı boylum al yazmalım gelıo benım de aklıma asya dıyınce :))

taşikardi ne güzel bi kelime yaa, ferforje gibi.. taşikardiiii.... ferforjeeee... :roflol::roflol:

valla şaka gıbı gelebılır sana ama belkı kayınvalıdem gırsın ısterım, hele bı o gun gelsın de :)) annem yetısemez yetişse doguma gıremez kesın bayılır, dişçiye bıle goturemıodu ne benı ne kardesımı :) kocam da kabul etmezse eger kayınvalıdem cok gaz verıo kızım sen dogurursun, cok zorlanırsan epidural yaptır artık herseyın kolayı var, sen becerırsın fln bayag gaz verıo telefonda bakalım :)) bı tane de arkadasım var gırmek ısteyen ama yazık kıza ya daha evlı fln da dııl psıkolojık olarak etkılenır cunku doguma ya esınız ya da daha once dogum yapmıs tecrubelı bırı gırsın denılıyo

ben sadece biri girsin yanımda diye özel hastane istemiştim ama işler değişti

ama tek tavsiyem biri girsin mutlaka okadar ihtiyacın olucakki bir ele özellikle tecrübeli ve dayanıklıysa sırtın yere gelmez ben demiştimki tanımadığım birine bile razıyım elimi tutsun yeter ama şimdi düşünüyorum arkadaşımda girsin istemem çok özel bir an eşin olmadı kayınvalden girsin

hepsini beğendim aso :) gökçe biraz eski ama o da güzel.. ay bı karar verın artık.. asya cok guzel selvı boylum al yazmalım gelıo benım de aklıma asya dıyınce :))
Gökçe benim ikinci adım ya ondan diyoruz ikinci adımı da koyalım diye.=) Asya Gökçe olur olursa da asya ismine alışmak laızm Ela çok güzel geliyor bana Eloşum benim:KK70:
Taşikardi ferforje koyalım o zman:KK1:

selam kizlar, ne var ne yok bir iki gundur yoktum hersey yolunda mi..

prop kvalidenle aranizdaki baga hayranim, dogumda da yaninda olsun istiyorsun ya vereliniortak

benimde sonda fobim var ama hastaneye yattığımda sezeryan olan hatuna sordum acıdımı diye hiçbişey anlamadım dedi içim rahatladı sanırım takan ve çıkaran kişinin eliyle alaklı galiba

olabilir canım,başka bi arkadaşım çok hafif,sinek ısırığı gibi demişti.Ama ben yine çook korkuyorum,hadi bakalım nolcak

Gökçe benim ikinci adım ya ondan diyoruz ikinci adımı da koyalım diye.=) Asya Gökçe olur olursa da asya ismine alışmak laızm Ela çok güzel geliyor bana Eloşum benim:KK70:
Taşikardi ferforje koyalım o zman:KK1:

oyy güldüm :))

genelde kıncı ısmını kullanır ınsanlar cunku ılk ısım antıka olur şükufe asya fln gıbı :) tabı belkı bana oyle denk gelmiştir hep.. asya ela bır arada olmuo ama nedense.. ayyy ne zor ısım bulmak..

selam kizlar, ne var ne yok bir iki gundur yoktum hersey yolunda mi..

prop kvalidenle aranizdaki baga hayranim, dogumda da yaninda olsun istiyorsun ya vereliniortak

davulun sesi uzaktan hoş gelio canım benım cmts gelsın bırlıkte yaşamya başlayalım da görcez bakalım istio muyum istemio muyum :)) ama kocam da annem de sımdıden tembıhleme basladılar, kednısı cok alıngan da, kırma kadıncagızı dıye kafamı sısırıolar.. hayırlısı olsun :)

oyy güldüm :))

genelde kıncı ısmını kullanır ınsanlar cunku ılk ısım antıka olur şükufe asya fln gıbı :) tabı belkı bana oyle denk gelmiştir hep.. asya ela bır arada olmuo ama nedense.. ayyy ne zor ısım bulmak..
Zaten isim bulamazsam Şükufe ya da kehribar koycam ben :KK70: Bana kalsa Nehir ela işte de aman ne bilim bıktım isim mevzuundan böğghh geldi bana artıkkafamçokkarıştı

hmmm, o zaman alttan alman gerekecek,
dun ben biraz sert ciktim bizmikine bilmiyom hic alindimi alinmadimi

propcum gözün aydin oglusunu görmüssün hastane isinide halletmissin üzerinden yük kalkmistir senin oglanin kafasi önden gidiyor benimkide bir hafta geriden nolucak bizim bu oglanlarin kafalariCADIARZU

arkadaşım gelicem dedi oturmaya ortalıkta görünmüo anneme gidiyim oraya gelsin

bugünde cumartesi tv de ne varki off şimşek çakıyo uzaktan bugün hava bir garipti zaten 2 kere yağmur yağdı 3 kere güneş açtı şimdi yarısı kapalı yarısı açık bakalım bizide görücekmi yine yağmur

ben geldim..

doktorumla vedalaşmış oldum hızmet hastanesınde dogurmıcam kesınlıkle ıgrenccccctı odaları fln yenı dogan yogun bakımı kapalıymıs tadılat vardı, ay sonuna acılır dıo bırı bırı 25ınde acılır dıo bırı de onumuzdekı pazartesı acılır dıo.. herkes farklı bısı soyluo var mı oyle yagma.. ayrıca turkıyedeyız yanı soylenen gunde acıldıgı bıle ne zmn gorulmus kı.. en onemlı sey yogun bakım.. odalar ıyyyyy yanı o perdeler, babannemın evındekı sofa gıbı desenlı bı koltuk, hastaneyı zaten sevmemıstım o odaları gordum nefret ettım..

medıcal parkta dogurcam. ordakı suat beyı de sevmıstım zaten, gıttık odaları gezdık gorduk denız manzaralı temız gepgeniş odalar, en onemlısı yenı dogan yogun bakımı tabı kı ve bedava :) evet yenıdogan yogun bakımı bedava şaka gıbı dımı, her yerde gunlugu 300-500 tl ama burda bedava.. haftaya suat beye gıtmeye baslıcam artık hayırlısı olsun hakkımda..

Demir sıpası kafayı tamamen gömmüş içeri sağa sola bile ceviremıodu garıbım ultrasonda gorduk boynu tutulcak cocugun :)) 2700 gr olmuş ben tutturdum bu cocuk cok zayıf dıye ben sunu yıyım bunu yıyım dıye basladım doktor cok kızdı neresı zayıf bunun sısko cocuk dogurup napcan nası dogurcan delı mısın sakın yeme duzenını degıstırme fln dedı. zaten kafası yıne onden onden gıdıo 38+2 cıktı koca kafa nolcak :KK43: bu kdr galıba..

mothercarede bi bok yoktu valla.. erkek bebek cok az urun ındırımdeydı, bu ay erkek cocuga yuklenmısler cok guzel seyler ındırımdeydı ama 3-4 yaş kıyafetı almanın mantıgı yok tabı :) elım bos cıktım ordan..

bebek iyiymis daha ne..
kocamla konusuyoruz da, surda iki hafta once cok kilo aldim, bebegin boyu kac acaba, acaba kac kilo dogucak, acaba zayif mi olucak, senin gibi renkli gozlu mu olucak acaba kime benzicek, doguma kadar ne kadar kilo alirim, ayy ne zaman dogucak falan.... hep bunlari dusunur dert ederdim, simdi sadece sagligini dusunuyorum..
2 bucuk kilo da dogsa saglikli olsun nasilsa buyuyecek... o yuzden hic bunlari kafaya takmaya gerek yok,:eek:lmaz:

hmmm, o zaman alttan alman gerekecek,
dun ben biraz sert ciktim bizmikine bilmiyom hic alindimi alinmadimi
ayy boş yere sert cıktıysan yazık alınmıstır, hakettıyse ellerıne sağlık :)
propcum gözün aydin oglusunu görmüssün hastane isinide halletmissin üzerinden yük kalkmistir senin oglanin kafasi önden gidiyor benimkide bir hafta geriden nolucak bizim bu oglanlarin kafalariCADIARZU

yavrum senınkı kolaycacık cuk dıye cıkacak asıl benımkısı nolcak :ecrin_bebek:

bence de yok düşünmemlazım haklısın.. dogduklaırnda camış gıbı kılo aldırırz bız onlara zaten :)

kızlar kardesımın son bombasını anlatıyorum: demin CHP nın onunden gecerlerken ( bızım evın yolu ustunde ankarada) anne burda hangı gunler partı verılıyo hıc denk gelmıyoruz demiş :roflol:

prop bilmiyom haketti mi etmedimi.. soru sorup duruyo, aynisini kocama da sormustur yuzde yuz. biz de senin gibi bekliyoruz bilmiyorum sorma iste dedim. sustu

bence de yok düşünmemlazım haklısın.. dogduklaırnda camış gıbı kılo aldırırz bız onlara zaten :)

kızlar kardesımın son bombasını anlatıyorum: demin CHP nın onunden gecerlerken ( bızım evın yolu ustunde ankarada) anne burda hangı gunler partı verılıyo hıc denk gelmıyoruz demiş :roflol:

:) cocukluk iste

X