irmik tatlısını aksam yaptım ve de bıtırdım :)) yarım kılo sutle yaptım allahtan ıkı kase cıktı cok cıkmadı..
bınada da balık kızartıo bırı galıba hamsı hatta valla bızım balkondan ıcerı doluyo koku su anda :)
Bak canım yapamayacaksan neden bosuna belıne katater taktırıp bı de onun acısını cekesın kı ? sen kendını bılırsın sonucta yapabılırım dıosan spınal ya da epıdural yaptır..
annem kardesımı normal doguramayınca cok uzuldu epıdural yaptırcam dedı, daha kesmeye basladıkları an tansıyonu ınanılmaz yukselmıs snsınde genel anestezıye almışlar, bız uyanık zannedıoruz ıcerde bı cıkarttılar baygın, snr belı de agrıdı gobegı de agrıdı ıkısı bırde agrıdı bosu bosuna..
işte bütün bunları yaşamamak için doktorumla konuşucam pazartesi ne diycek bakalım anestezi doktoru önerdi bende ekim analarında biri link koymuş ordan baktım spinal daha kolay gibi geldi spinalde katater de takmıyorlar anestezi doktoruda ondan sipinali önermişti o gün.annenin yaşadığı şey geliyo gözümün iyi önüne o yüzden iyi düşünmek lazım.bide son dakika oldu benim bu kararım devlet hastaneleri yapmıyor sanıyordum yapsada asla diyordum ama işte ogün anestezist öyle anlatınca birde çok fazla iyi örnekleri duyunca kafam karıştı
doktoruma sorucam zaten hazırlarlarken ilaç veriyorlarmış sakinleştirici gibi doğruysa işim kolay olur
Bebişim aynen öyle. Bakma sen hamilelliin bu son ayları böyle oldu.Normalde pek evde olmam=) tansiyon taşikardi vs derken ev hapsindeydim=))))) Doğumdan sonra da inşallah kızımla gezcemAsocum iyi gezenti oldun sonunda, ben de seni hep ev kuşu zannediodum hamileyken tanıştığımız için, şaşırıodum oyle cıvıl cıvıl bı kız nası boyle 7x24 evde oturuyo dıye :))
Bebişim aynen öyle. Bakma sen hamilelliin bu son ayları böyle oldu.Normalde pek evde olmam=) tansiyon taşikardi vs derken ev hapsindeydim=))))) Doğumdan sonra da inşallah kızımla gezcemannem nasıl çıkcaksın zor çıkarsın diyo ama niye çıkamayım ya alışsın çocuk inşallah zırıl zırıl ağlayan bir çocuk olmaz tabi=))))
ya ben de sımdı epıdural normal ıstemye basladım zaten ama sonucta ıkısınde de bele bı mudahale yapılıo dıye bılıorum.. elbettekı uyanık olmak bebegı ılk gormek ve sut gelmesı acısından kesınlıkle daha ıyı ama herkes kaldıramıo ıste.. annemın yaş faktoru de vardı belkı o da etkılemıstır tansıyonu, ama sımdı bana epıduralsız normal yap dıyıp duruo onun belı agrıdı ya benımkı de agrıcak zannedıo :) olabılır de olmayabılır de yanı :) hayırlıs olsun.. artık dayanma sınırlarımı zorluyorum valla hem sabırsızlık hem bebekle ılgılı dogumla ılgılı endıseler cıdden artık yeter moduna gırdım içim sıkılıyo surelı dusunmekten.. allahım hakkımızda dogrusu neyse o olsun işalla
teşekür ederim canım.opuyorumnanaktanyabangülüm çok güzel olmuş patikler.
bende nerde o marifet ellerine sağlık.
bugün kimsecikler yok muuuuuuuu?
yabangülüm çok teşekkürler canım . özelden gönderiyorum istediğim modeli.
senin yaptıklarınıda görmüştüm gerçekten hepsi çok güzel. ellerine sağlık . bebeğin çok şanslı ne güsel .
karpuz dilimli patiğide sen anlatmıştın galıba ona bakarak bir tane bende ördüm kızıma :)
aynen öyle allahım inşallah uslu olurlar inşallahh. Sonra alırız arabaları yalllaaah alışveriş merkezlerine.zaten kışın anca kapalı yerler bizi paklar.bayanssulusmileya evet sokakta bangır bangır ağlayıp bizi rezil rüsva eden cinsten olurlarsa nah çıkarızbilmiyorumkismile
dün bi arkadaşım doğumundan bahsediyodu,epidural sezeryan olmuştu oda. Dediki o iğneden,doğumdan falan değilde sondadan çok çektim.Çok acıdı,ameliyat masasına yatıpta uyuşuncaya kadar ağladım acısından,doğumu falan gözüm görmedi.Ben zaten acayip panik ve sonda olayından korkan biri oloarak haliyle öyle kötü oldumki gece rüyamda sondayla uğraşıyodum taktırmamak için eyvahedigeldismile doktorumla doğum öncesi konuşucam taktırmamak için direnicem yada uyuştuktan sonra taksınlar,allahım yaa birde bu dert çıktı:sinifsinif:
Bebişim aynen öyle. Bakma sen hamilelliin bu son ayları böyle oldu.Normalde pek evde olmam=) tansiyon taşikardi vs derken ev hapsindeydim=))))) Doğumdan sonra da inşallah kızımla gezcemannem nasıl çıkcaksın zor çıkarsın diyo ama niye çıkamayım ya alışsın çocuk inşallah zırıl zırıl ağlayan bir çocuk olmaz tabi=))))
Sema benım kocam gırmez doguma gırmem dıyo(
Aso benımkının gobek adı cevahır olcak ya, senınkının ne olcak :)) Kız gobek adını gectım adı ne olcak snın kızın, kuzum benım ısımsız kaldı, hala mı karar veremedınız..