Propcum hoşgeldin sende yüzünü göremedin demek.Artık doğduğunda görcez gibi.Benimki de gömmüştü kendini çirkin ördek:) Maşallah Demir'e iyi bari hadi hastane işini de çözdün ne güzel darısı fınfıka.
yok yavrum nerde yüzüne bakmaya uğraşmadık bıle arkası donuk bı de, sırtı benım karnıma dayalı yanı, yuzunu gorebılmek ıcın benım kıcımdan bakmak gereıo heralde ultrasonlakaydirigubbakcemile3
valla ıcım rahatladı artık karar verdıgım ıcın ama sımdı de doktorla fln konusmadım ya bu hafta dogurmaya kalkarsam nolcak dıye dusunuyorum :) haftaya cumartesı valla coooooooooook rahatlamıs olcam, hem doktorla konuscam benı sen dogurttur dıcem, hem de kayınvalıdem gelıo artık rahata ercem işalla :)
valla ustumden yuk kalktı kızlar, hastane ıcıme sındı, haftaya da doktora alışırsam ıyıdır... hastanenın en usper yanı zorunlu sezeryandan sadece 200 tl mı ne fazladan ucret alıolar, keyfı sezeryan dırek 700 tl gıbı farkedıo.. normalcı bı hastane gıbı gorunuo..
doktor %100 3000ı gecer zaten dedı normal dogum ıcın cok ıdeal dedı evet, ben de laf olsun dıye tutturdum zayıf da zayıf :) hey allam.. saolun kızlar
:roflol: allah iyiliğini versin prop :roflol:
valla 40 ı geçti diye diye zorla doğum yapıcan. rahat ol biraz!
bak ben ne kadanda rahatım. daha hastane çantam hazır değil.
bebek kıyafetlerimiz yıkandı, ütüsü bekliyor.
hastaneye gidince arkamdan gelir artık. :roflol:
burada fiatı yazmışsın ya diğerlerinden daha uygun diye söyledim.
fuar konusunda güzel kızları koysunlar ama mini etek giymesinler.
kocanın yanında mini etekli kızlar olsa ne tepki verirsin?
hele benimki gibi kızlarla dans etse.
propcum aslında bende herşeyim tam hazır olsun isterim. bana kalsa herşeyim çoktan hazırdı,oturup gün bekliyor olurdum. ama imkanlar buna müsade ediyor. başlarda kafama çok takıyordum. şimdi tek duam bebişim sağlıklı olsun, gerisi hallolur diyorum.
hmm evet ama o sezeryan fıyatı ben zaten allah ızın verırse normal ıstedıgımde pek de farketmıo..
o kızlar mını eteksız ve makyajsız bır hıcler, tabı kı mını etek gıycekler :))
bızım sıtenın senelık partısı vardı kocam da site sahıbı olarak herkesle ılgılenıodu bı ara baktım bı kızla dans edıo, slow dans degıl temas yok, arkama bıle bakmadan taksıye atladım eve döndüm :) tabı 15 dk snr benımkı evı bastı geceın 2sınde, bır kavga bır kıyamet, annemın eşi aldı bunu goturdu sakınleselım dıye, butun bınaya rezıl olduk :)) oyle yaparım yanı arkama bakmadan cıkar gıderım, tıpış tıpış da peşimden gelır :asigim:
of çekmecelerimi düzenledim, klasörümü toparladım.
yoruldum valla. sanki çok iş yapmışım gibi.
üfffffff anneme komuşular geliyormuş.
çarşı işi iptal olabilir, erken kalkarlarsa gidicez.
dedim niye kabul ettin kaç zamandır gelmek istiyorlarmış bu sefer kıramamış,
geceliksiz gidicem ben bu gidişle hastaneye.
omuz çantamı alıp çıkıcam arkamdan getirirler artık. :roflol:
selam arkadaşlar
off fazla giremiyorum şimdi de eksik almaya çıkacaz
dün dr kontr. vardır
herşey yolunda nstye de ilk kez girdim güzel geçti
sonuçlarımız iyi
sıpam 3000 gr olmuş
artık haftalık kontrole gidecem
bugün biraz temizlik yaptım
akşam tekrar uğramaya çalışırım
Offf kocam hala gelmedi fuara gezmeye:mymeka: gitmişti.Nefret ediyorum fuarlardan hem de çok nefret ediyorum.mayıs ayında yine fuar vardı hem de bizimkilerin de standı vardı.Dedim hostesleriniz nasıl nasıl giyiniyolar diye sordum çok usturuplu normal tipler dedi.Fuarın son günü bir bastım fuarı ki ne göreyim biri sarışın biri esmer saçlar uzun süslü püslü mini etekleri giymiş iki hatun. Fuarda kocamın burnundan getirdim hemen benle çıkmak zorunda kaldı ordanBu seneki mayıs ayındaki fuarda ne olcak bakalım allah bilir.
ben geldim..
doktorumla vedalaşmış oldum hızmet hastanesınde dogurmıcam kesınlıkle ıgrenccccctı odaları fln yenı dogan yogun bakımı kapalıymıs tadılat vardı, ay sonuna acılır dıo bırı bırı 25ınde acılır dıo bırı de onumuzdekı pazartesı acılır dıo.. herkes farklı bısı soyluo var mı oyle yagma.. ayrıca turkıyedeyız yanı soylenen gunde acıldıgı bıle ne zmn gorulmus kı.. en onemlı sey yogun bakım.. odalar ıyyyyy yanı o perdeler, babannemın evındekı sofa gıbı desenlı bı koltuk, hastaneyı zaten sevmemıstım o odaları gordum nefret ettım..
medıcal parkta dogurcam. ordakı suat beyı de sevmıstım zaten, gıttık odaları gezdık gorduk denız manzaralı temız gepgeniş odalar, en onemlısı yenı dogan yogun bakımı tabı kı ve bedava :) evet yenıdogan yogun bakımı bedava şaka gıbı dımı, her yerde gunlugu 300-500 tl ama burda bedava.. haftaya suat beye gıtmeye baslıcam artık hayırlısı olsun hakkımda..
Demir sıpası kafayı tamamen gömmüş içeri sağa sola bile ceviremıodu garıbım ultrasonda gorduk boynu tutulcak cocugun :)) 2700 gr olmuş ben tutturdum bu cocuk cok zayıf dıye ben sunu yıyım bunu yıyım dıye basladım doktor cok kızdı neresı zayıf bunun sısko cocuk dogurup napcan nası dogurcan delı mısın sakın yeme duzenını degıstırme fln dedı. zaten kafası yıne onden onden gıdıo 38+2 cıktı koca kafa nolcakbu kdr galıba..
mothercarede bi bok yoktu valla.. erkek bebek cok az urun ındırımdeydı, bu ay erkek cocuga yuklenmısler cok guzel seyler ındırımdeydı ama 3-4 yaş kıyafetı almanın mantıgı yok tabı :) elım bos cıktım ordan..
hmm evet ama o sezeryan fıyatı ben zaten allah ızın verırse normal ıstedıgımde pek de farketmıo..
o kızlar mını eteksız ve makyajsız bır hıcler, tabı kı mını etek gıycekler :))
bızım sıtenın senelık partısı vardı kocam da site sahıbı olarak herkesle ılgılenıodu bı ara baktım bı kızla dans edıo, slow dans degıl temas yok, arkama bıle bakmadan taksıye atladım eve döndüm :) tabı 15 dk snr benımkı evı bastı geceın 2sınde, bır kavga bır kıyamet, annemın eşi aldı bunu goturdu sakınleselım dıye, butun bınaya rezıl olduk :)) oyle yaparım yanı arkama bakmadan cıkar gıderım, tıpış tıpış da peşimden gelır :asigim:
saol Gripin, herşey hazır değil haftaya pazara kdr beklesin :)) persmebe temızlıge kadınım gelcek, cuma agda manıkur pedıkur kas bıyık ohooo cok ısım var, cmts de kayınvalıdem gelıo, pazar tamamdır :))
ay annem de sbh dıo kı cok korkuom 28ınden once gelcek dıye, hayırdır dedım sana noluyo, 28ınde genel kurulum var dıyo :)) dedim çüşşş anne ya çüşş, bı senın sıpariş etmedıgın kalmıstı sen de oldun tam olduk heueheu
hahahah kaydirigubbakcemile3 efferin kız,haketmiş yani,ne o öyle başka kızlarla dans falan,temas olsun olmasın acayip sinirlenirim bendegerçi bazen kıskandığım şeyler oluyo ama önemsemiyo gibi davranıyorum,içimden kıskanıyorum.Ama dans mans bize terssengözlerimebaksanab