2010 Kasım Anneleri

Propcum hoşgeldin sende yüzünü göremedin demek.Artık doğduğunda görcez gibi.Benimki de gömmüştü kendini çirkin ördek:) Maşallah Demir'e iyi bari hadi hastane işini de çözdün ne güzel darısı fınfıka.

asocum yıllardır alıştım ama bazen çıldırıyorum böyle.
ama aşkım iş yapıyorum diyor.
evet iş yaptığı doğru ama sadece yanyana durabilirdi foto çekilirken.
dans etmek de ne oluyor? dedim giderim bende elin herifiyle dans ederim.
nişanlı olduğumuz dönem kampımızın balosunda hoş bir çocuk beni dansa kaldırmak istemişti.
bende yüzüğümü gösterip çocuğu bozmuştum.
salak işte sen dans etme kocan elin gavurlarıyla dans etsin. klava:

prop fiyatlar iyiymiş hadi gözün aydın!

yok yavrum nerde yüzüne bakmaya uğraşmadık bıle arkası donuk bı de, sırtı benım karnıma dayalı yanı, yuzunu gorebılmek ıcın benım kıcımdan bakmak gereıo heralde ultrasonlakaydirigubbakcemile3

valla ıcım rahatladı artık karar verdıgım ıcın ama sımdı de doktorla fln konusmadım ya bu hafta dogurmaya kalkarsam nolcak dıye dusunuyorum :) haftaya cumartesı valla coooooooooook rahatlamıs olcam, hem doktorla konuscam benı sen dogurttur dıcem, hem de kayınvalıdem gelıo artık rahata ercem işalla :)

Ne fiyatı iyimiş melodi kaçırdım orayı ?

bu fuar mevzuu nedır yahu.. tabı kı guzel kızları koycaklar baska turlu nası musterı cekcekler be bıle kız halımle guzel kızların oldugu standlara gıdıorum, sısko cırkın kız koysalar gıtmem yanı :))

:roflol: allah iyiliğini versin prop :roflol:
valla 40 ı geçti diye diye zorla doğum yapıcan. rahat ol biraz!
bak ben ne kadanda rahatım. daha hastane çantam hazır değil.
bebek kıyafetlerimiz yıkandı, ütüsü bekliyor.
hastaneye gidince arkamdan gelir artık. :roflol:

burada fiatı yazmışsın ya diğerlerinden daha uygun diye söyledim.
fuar konusunda güzel kızları koysunlar ama mini etek giymesinler.
kocanın yanında mini etekli kızlar olsa ne tepki verirsin?
hele benimki gibi kızlarla dans etse.

ama Melodi hayatım boyunca o kdr rahat olmadı ki hep boyleyımdır yanı. Sımdı ben duzenımı oturtmazsam işler benım ıstedıgım gıbı baskalarının ıstedıgı gıbı olur ve ben bebegımle ve benım dogumumla ılgılı herseyı kontrol altında tutmak ıstıyorum, tabı tutabıleceklerımı :) Ben herseyımı kendı ıstedıgım gıbı hazırladım sımdı kafam rahat..

hmm evet ama o sezeryan fıyatı ben zaten allah ızın verırse normal ıstedıgımde pek de farketmıo..

o kızlar mını eteksız ve makyajsız bır hıcler, tabı kı mını etek gıycekler :))

bızım sıtenın senelık partısı vardı kocam da site sahıbı olarak herkesle ılgılenıodu bı ara baktım bı kızla dans edıo, slow dans degıl temas yok, arkama bıle bakmadan taksıye atladım eve döndüm :) tabı 15 dk snr benımkı evı bastı geceın 2sınde, bır kavga bır kıyamet, annemın eşi aldı bunu goturdu sakınleselım dıye, butun bınaya rezıl olduk :)) oyle yaparım yanı arkama bakmadan cıkar gıderım, tıpış tıpış da peşimden gelır :asigim:

propcum aslında bende herşeyim tam hazır olsun isterim. bana kalsa herşeyim çoktan hazırdı,oturup gün bekliyor olurdum. ama imkanlar buna müsade ediyor. başlarda kafama çok takıyordum. şimdi tek duam bebişim sağlıklı olsun, gerisi hallolur diyorum.

Asocum iyi gezenti oldun sonunda, ben de seni hep ev kuşu zannediodum hamileyken tanıştığımız için, şaşırıodum oyle cıvıl cıvıl bı kız nası boyle 7x24 evde oturuyo dıye :))

tabi ki tabi ki orası muhakkak, sağlıkları yerınde olsun gerı kalan herşey boş..

bravo sen çekip gitmişsin. ben harhalde ya kocamı alıp çekerdim.
yada kızın saçını başını yolardım.
aslında en güzeli aynısını yapmak.

kaydirigubbakcemile3 allahım ya nolcak bizim şu gecelik olayı,nasıl sonlanack çok merak ediyorum.Bi 2miz kaldık heralde. Eşim sen bu gidişle sancın tutacak doğurmaya giderken eline ne geçerse onu alıp gideceksin,o olcak diyo :) bende bugün çıkıp bir daha dolaşayım diyordum çarşıyı ama malesef yağmur izin vermiyor

ne güzel ya 3000 gr,baya iyi hadi iyi gezmeler sana

:roflol: iyi yapmışsın canım

maşallah Demir bebeğe doktorun doğru demiş,daha kilolu olursa doğumun zor olur.
Hastaneye karar verebildiğine sevindim,hadi bakalım artık herşey hazır,gelsin demir bebek

saol Gripin, herşey hazır değil haftaya pazara kdr beklesin :)) persmebe temızlıge kadınım gelcek, cuma agda manıkur pedıkur kas bıyık ohooo cok ısım var, cmts de kayınvalıdem gelıo, pazar tamamdır :))

ay annem de sbh dıo kı cok korkuom 28ınden once gelcek dıye, hayırdır dedım sana noluyo, 28ınde genel kurulum var dıyo :)) dedim çüşşş anne ya çüşş, bı senın sıpariş etmedıgın kalmıstı sen de oldun tam olduk heueheu

hahahah kaydirigubbakcemile3 efferin kız,haketmiş yani,ne o öyle başka kızlarla dans falan,temas olsun olmasın acayip sinirlenirim bende gerçi bazen kıskandığım şeyler oluyo ama önemsemiyo gibi davranıyorum,içimden kıskanıyorum.Ama dans mans bize terssengözlerimebaksanab

gripin biz kaldık hakkaten. annemin komşuları yüzünden kalcam yine.
anneme dicem ben gidip bakayım. misafirin gidince beni ara bulunduğum yere gel.
başka türlü olmayacak.

prop annenin allah iyiliğini versin.:roflol:

analı kızlı pek bi siparişçi gördüm sizikaydirigubbakcemile3 ben olsam Demirin yerinde sizmisiniz benim işime karışan,alın işte geleyimde görün der çıkıverirdimdelikafadulden

dün eşim diyor oğlumun adını spartaküs koyucam.
dedim yok ben vazgeçtim oğlumun adı Eros olacak.
sonuna eklerim bende diyor.
durduk yerde kaşınıyor valla!

vereliniortak saç baş yolmayı da cok ıyı bılırım de bazen sessızlık daha etkılı oluyo tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…