2010 Kasım Anneleri

analı kızlı pek bi siparişçi gördüm sizikaydirigubbakcemile3 ben olsam Demirin yerinde sizmisiniz benim işime karışan,alın işte geleyimde görün der çıkıverirdimdelikafadulden
anasına bak kızını al dıye boşuna dememişler galıba :))
dün eşim diyor oğlumun adını spartaküs koyucam.
dedim yok ben vazgeçtim oğlumun adı Eros olacak.
sonuna eklerim bende diyor.
durduk yerde kaşınıyor valla!
bi bebiş var bloglardan bırınde adı Demir Ares :) savaş tanrısı yani :)

prop maşallah bebeğine bencede kilosu normal
hastanende hayırlı olsun sonunda karar vermek rahatlatmıştır baya seni

barays maşallah bebeğinin kilosu çok iyi haftan neydi senin

dün eşim diyor oğlumun adını spartaküs koyucam.
dedim yok ben vazgeçtim oğlumun adı Eros olacak.
sonuna eklerim bende diyor.
durduk yerde kaşınıyor valla!

benim eşim de o diziyi izleyip oğlumun ismini spartaküs koycam diye yazmıştı face ine .
zaten doğru dürüst bir isim tutturamadık yavrucağıza sempatiksalakcinni

yarın 38 e giriyorum en yakın arkadaşım biraz önce seslendi balkondan bana bak pazartesi istanbula gidip gelicem pazartesi sakın doğurma tembihle kızına diyo lülülülülülü çatlak şey öldüm gülmekten kızıda duyu napıyo duyu diyo allahım 2,5 yaşında kızımın şimdiden en yakın arkadaşı hergün geliyo karnımı öpüyo duyu nasıl diyo (duru ya duyu diyor) bak benimde karnımda duyu var diyo istanbuldayken annesinin başının etini yemiş beni sormuş durmuş hastanedeyken telefon etti çemaaaa diye bağırdı duyuya iyi baaak diyo yerim ben onu yerim Şeniz

anasına bak kızını al dıye boşuna dememişler galıba :))

bi bebiş var bloglardan bırınde adı Demir Ares :) savaş tanrısı yani :)

Demir ares güzelmiş.

Bende Tuğra Eros mu koysam acaba?
severim böyle isimleri.
kızım olsaydı Eftelya Leyla olacaktı.
bir ara oğluma Artesmis adı koyucam dedim o da kız ismi çıktı. kaydirigubbakcemile3

benim eşim de o diziyi izleyip oğlumun ismini spartaküs koycam diye yazmıştı face ine .
zaten doğru dürüst bir isim tutturamadık yavrucağıza sempatiksalakcinni

bizimki çoktan karar verilmişti.
evlendiğimizde konuşuyorduk ne isim olsun diye ben aklımdakileri söyledim onayladı.
hiç değiştirmedik bu güne kadar.
eşim tek ismi olsun diyor.

bu arada benimde pazartesi randevum inşallah netleşir herşey çarşambaydı pazartesiye çektim spinalde karar kıldım gibi zaten o esnada otomatik olarak ben bayılırım kafamçokkarıştı

bu arada karnım acayyip kaşınıyo ve felaket çatladı :gitme:

ablam pişi getirmiş çay demledim kocişle tıkınam biraz

şükür bir nöbetin daha sonuna geldim.
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler!
ben gideyim çarşıyı talan edeyim bakalım neler var!
herkese iyi akşamlar, iyi hafta sonları!
opuyorumnanaktan

Bak canım yapamayacaksan neden bosuna belıne katater taktırıp bı de onun acısını cekesın kı ? sen kendını bılırsın sonucta yapabılırım dıosan spınal ya da epıdural yaptır..

annem kardesımı normal doguramayınca cok uzuldu epıdural yaptırcam dedı, daha kesmeye basladıkları an tansıyonu ınanılmaz yukselmıs snsınde genel anestezıye almışlar, bız uyanık zannedıoruz ıcerde bı cıkarttılar baygın, snr belı de agrıdı gobegı de agrıdı ıkısı bırde agrıdı bosu bosuna..

prop maşallahh oğluna
hastaneyede karar vermişsin ohh rahatlamışsındır artık .

yinee yağmurrrr
hava karardııı . içim zaten sıkılıyodu alsanaalsanasmile

off uydurmasyon bır tavuk sote yaptım ne bulduysam koydum ıcıne cok super oldu :) bu uydurmasyon yemeklere bayılıom hee

Son düzenleme:
bizdede balık ızgara ve bol salata var,üstünede çikolata soslu irmik tatlısı cokacimcoook

irmik tatlısını aksam yaptım ve de bıtırdım :)) yarım kılo sutle yaptım allahtan ıkı kase cıktı cok cıkmadı..

bınada da balık kızartıo bırı galıba hamsı hatta valla bızım balkondan ıcerı doluyo koku su anda :)

ben de acıktım hatta su an tıkınıyorum bısıler :) benım bu oglanın dogcagı yok anacım baksana bendekı iştah aynen devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…