Maşallah güzel bebeğineeee=)))))))selam arkadaşlar
off fazla giremiyorum şimdi de eksik almaya çıkacaz
dün dr kontr. vardır
herşey yolunda nstye de ilk kez girdim güzel geçti
sonuçlarımız iyi
sıpam 3000 gr olmuş
artık haftalık kontrole gidecem
bugün biraz temizlik yaptım
akşam tekrar uğramaya çalışırım
Offf kocam hala gelmedi fuara gezmeye:mymeka: gitmişti.Nefret ediyorum fuarlardan hem de çok nefret ediyorum.mayıs ayında yine fuar vardı hem de bizimkilerin de standı vardı.Dedim hostesleriniz nasıl nasıl giyiniyolar diye sordum çok usturuplu normal tipler dedi.Fuarın son günü bir bastım fuarı ki ne göreyim biri sarışın biri esmer saçlar uzun süslü püslü mini etekleri giymiş iki hatun. Fuarda kocamın burnundan getirdim hemen benle çıkmak zorunda kaldı ordanBu seneki mayıs ayındaki fuarda ne olcak bakalım allah bilir.
Ahududu yaprağı ve çayı (Rubus idaeus) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır. Doğumu kolaylaştırmak için kullanılabilir.
yaprağıda aynı işe yarıyomuş duyan duymayana sölesin
yaprağını bulmuştum ben ama çay die tutturmuştum =)
Offf kocam hala gelmedi fuara gezmeye:mymeka: gitmişti.Nefret ediyorum fuarlardan hem de çok nefret ediyorum.mayıs ayında yine fuar vardı hem de bizimkilerin de standı vardı.Dedim hostesleriniz nasıl nasıl giyiniyolar diye sordum çok usturuplu normal tipler dedi.Fuarın son günü bir bastım fuarı ki ne göreyim biri sarışın biri esmer saçlar uzun süslü püslü mini etekleri giymiş iki hatun. Fuarda kocamın burnundan getirdim hemen benle çıkmak zorunda kaldı ordanBu seneki mayıs ayındaki fuarda ne olcak bakalım allah bilir.
Ben de çalışırken biizm de standımız vardı 3 gün gittim durdum.Nişanlıydım parmağımda yüzük olmasına rağmen bir sürü asılan ayı oldu! Kartvizitler vermeler asılmalar vs. ortamı gayet iyi gördüm ve yaşadım nasıl diye.Ben stand mankenliği de yapmadığım halde oldu bunlar canım.evlenmeden önce çalıştığım yerde ben de fualarda görevli oluyordum. kocana biraz anlayış göster bence gerçekten çok zor oluyor ayak tabanlarımız acırdı bizim yorgunluktan zate o sırada kızları gözü de görmüyordur gelenden gidenden :)
ahhh ahh eski günlerim geldi aklımamayısta anne bebek fuarı da olması lazım ..
bende çayı diye aradım dün eşimde aynı şekilde ama kimsede ahududu çayı yok yaprağının çayı var demedi birde ahududu yaprağı diye arayalım bakalım saol canım :))
Zaten çay ahududu yaprağından olur diye biliyorum ben
:))) çok hoşsun,biz giysek o usturuplu mini etekleri çok kısa değil mi derler benimki der şansen...
prop hoşgeldin. bebişine maşşallah!
kilosu iyi bence doğuma kadar daha kilo alır.
hastaneni seçmene sevindim için rahatlamıtır artık.
doktora alkolü soracaktın, unuttun mu?
Senin yerinde olmayı istemezdim herhalde yoksa çıldırır koca katili olurdumbarays maşallah bebişine.
asocum ben evde yolardım adamı!
eşimde güzellik yarışmasına gitmişti.
kızların saçını yapıyor, yanında patroniyenin oğlu, patroniye hn ve eşim.
20 kadar kızın içinde.
yaptığı saçların fotoğrafını çekecek ama hepsiye yanyana eli belinde.
diyorki yanında durdum sadece, ama benden kaçar mı?
fotoğraf çekindikleri odada ayna var. aynadan da benim kocamın eli kızın belinde olduğu kabak gibi görünüyor.
tabi ben sinir oldum bir güzel cimdikledim kolları morardı garibimin.
yarışma bitince de belediye başkanı bunları yemeğe götürmüş, benimkide 2 kızla dans etmiş.
içlerinden biri türk diğerleri yabancı.
allah kıyamet koptu tabi.
aşkım ben bişey yapmadım diyor.
dinleyen kim.klava:
Ahdım var seneye mayıstaki fuarı da bascam hemde benim meşhur minileri giyerek=)))))))) Usturuplu hayatım ne kızıyosun dicem=)bende çayı diye aradım dün eşimde aynı şekilde ama kimsede ahududu çayı yok yaprağının çayı var demedi birde ahududu yaprağı diye arayalım bakalım saol canım :))
:))) çok hoşsun,biz giysek o usturuplu mini etekleri çok kısa değil mi derler benimki der şansen...
Eeee dikkat çeksin fuar ilgi toplasın ki yoğun olsun şekerim ondan=)))niye furdaki hostes kızlara illa mini etek giydiririler?
millet furaa kızları seyretmeye gidiyor.