2010 Kasım Anneleri

Ay zaten acısız sucuk hiç bi şeye benzemiyo bence, illa ki acılı olmalı, ben namet sucuk alıyorum çok kaliteli oluyo, pastırması ve kavurması da aynı şekilde süper oluyo ama pınar da güzel tabii...

bız genelde pınar acılı alıyoruz tabı ama ben de cumhurıyet ın ustune tanımam :)) tabı her yerde her zmn bulunmuyo..

ii akşamlar kızlarr
sağ tarafımdaki ağrı geçmedi :KK43:((
doktoru arayıp söyledik. bu dönemde olabilir normal , ağrı kesici günde 3 taneye kadar yutabilirsin dedi . şimdi parol içtim. inşallah geçer çok kötü oluyor yaaa :gitme:
çokk yağmur yağıyooooorrr

geçmiş olsun canım..
doktor bana içme ağrikesici demişti..
garezimi war ki bana acabaaa ohaoldumsmile

kızlarr yaaa saçlarımı boyatayim diyorumm ,çok beyazlarım var bu konuda ne düşünüyorsunuz hiç doktorunuza sordunuz mu ?

canım doğuma ne kaldı şunun şurasında,bu kadar beklemişsin biraz daha sabret bence,sonuçta onların hepsi kimyasal şeyler. Bende doğum sonrası boyatıcam artık,kuaförümde aynı şeyi söyledi

canım doğuma ne kaldı şunun şurasında,bu kadar beklemişsin biraz daha sabret bence,sonuçta onların hepsi kimyasal şeyler. Bende doğum sonrası boyatıcam artık,kuaförümde aynı şeyi söyledi

sağol canımmm, çok kötü oldu saçlarımm beyaz çok bendee :KK43:

evet fairy evet :) topluca dua edelım dogum duasına cıkalım :) 35. haftayı bıtırmıs olanlar ekımın son haftası ya da kasımın ılk haftası dogursun allahımmmmm nolur nolurrrr :Saruboceq:
erken doğuracağım diye diye çok şükür 36+1 olduk.doktorum isterseniz 28 ekimde alabiliriz dedi.tam 38+0 da alabilirlermiş.salı kontrolüm var.sanırım tarih kesinleşecek artık

ben artık kızımın hareketlerini çok daha net hissediyorum ya,yani bacağını uzatıp,çekmesini minik ayağını göbeğime sürtmesini falan Şeniz Hatta bazen küçük yuvarlak bişey kayıp duruyo tam derimin altında,sanırım topuğu ooyyyyyyy,içim kaynıyo :1hug:

sağolun kızlar inşallah geçer bakalım .
iğne batıyormuş gibi oluyor . :KK43:((
Fairlike valla benım doktorum başından beri günde 3 tane içeblirsin, kendine eziyet etmene gerek yok dedi . başım ağrıdıkçada yuttum .
şimdi ağrı olunca korktum içmedim hiç. sorduktan sonra yuttum bitane bakalım inşallah faydası olur.

yanii figen durdun durdun şimdi saçını mı boyatcan . :eek:lmaz:
doğumdan sonra boyatırsın canım azz kaldı nasısaa :eek:

erken doğuracağım diye diye çok şükür 36+1 olduk.doktorum isterseniz 28 ekimde alabiliriz dedi.tam 38+0 da alabilirlermiş.salı kontrolüm var.sanırım tarih kesinleşecek artık

tam zamanı 38.hafta,bende 38.haftada istemiştim ama bayram haftasına denk geldiği için 1 hafta sonrasına attı doktorum 39.haftaya.inşallah ondan önce gelmeye kalkmaz miniğim. Yoksa bayramda doktorumu buulamam ve başkasının eline kalırım eyvahedigeldismile

bız genelde pınar acılı alıyoruz tabı ama ben de cumhurıyet ın ustune tanımam :)) tabı her yerde her zmn bulunmuyo..

Namet bulamadığımız zaman bizde pınar alıyoruz ama cunhuriyet diye bi marka hiç duymamıştım kız, ya da dikkatimi çekmedi şimdiye kadar, Almanyada da ege türk diye bi marka vardı onu yiyoduk o da süper oluyodu, hala var mı bilmim ama...

Ben severim salam, sucuk, sosis pastırma gibi et ürünlerini, hııımmmmm...

yanii figen durdun durdun şimdi saçını mı boyatcan . :eek:lmaz:
doğumdan sonra boyatırsın canım azz kaldı nasısaa :eek:

kısss çok çikin olduuu görsennn doğumada az kaldı yaa dedim acaba boyatsam mı :KK43: ama vazgeçtim doğumdan sonra dediğiniz gibi, bebeğim beni beğenmiycek mi dimi ama :):)

figencim saçlarini boyama bence şimdi..nasilsa az kaldi
ama foto filan çakilcem çok fena diosan hani böle firçali geçici boyalar var kozmetikçilerde
firçalari rimel firçasi gibi her rengi war onlarin.yikayinca çikio.
onlarla rötuş yapabilirsin..
bulamazsan saçin kahwerengi filansa direk rimel bile kullanabilirsin.
hafif hafif boyarsin beyaz yerlerini..

X