Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay zaten acısız sucuk hiç bi şeye benzemiyo bence, illa ki acılı olmalı, ben namet sucuk alıyorum çok kaliteli oluyo, pastırması ve kavurması da aynı şekilde süper oluyo ama pınar da güzel tabii...
ii akşamlar kızlarr
sağ tarafımdaki ağrı geçmedi ((
doktoru arayıp söyledik. bu dönemde olabilir normal , ağrı kesici günde 3 taneye kadar yutabilirsin dedi . şimdi parol içtim. inşallah geçer çok kötü oluyor yaaa :gitme:
çokk yağmur yağıyooooorrr
kızlarr yaaa saçlarımı boyatayim diyorumm ,çok beyazlarım var bu konuda ne düşünüyorsunuz hiç doktorunuza sordunuz mu ?
istanbulun yağmurların bile özledim :) ah ah
canım doğuma ne kaldı şunun şurasında,bu kadar beklemişsin biraz daha sabret bence,sonuçta onların hepsi kimyasal şeyler. Bende doğum sonrası boyatıcam artık,kuaförümde aynı şeyi söyledi
erken doğuracağım diye diye çok şükür 36+1 olduk.doktorum isterseniz 28 ekimde alabiliriz dedi.tam 38+0 da alabilirlermiş.salı kontrolüm var.sanırım tarih kesinleşecek artıkevet fairy evet :) topluca dua edelım dogum duasına cıkalım :) 35. haftayı bıtırmıs olanlar ekımın son haftası ya da kasımın ılk haftası dogursun allahımmmmm nolur nolurrrr :Saruboceq:
erken doğuracağım diye diye çok şükür 36+1 olduk.doktorum isterseniz 28 ekimde alabiliriz dedi.tam 38+0 da alabilirlermiş.salı kontrolüm var.sanırım tarih kesinleşecek artık
sağol canımmm, çok kötü oldu saçlarımm beyaz çok bendee
olsun güzelim ya,dayan bence biraz daha nolcakki görünüverse beyazların,riske atma derim ben
erken doğuracağım diye diye çok şükür 36+1 olduk.doktorum isterseniz 28 ekimde alabiliriz dedi.tam 38+0 da alabilirlermiş.salı kontrolüm var.sanırım tarih kesinleşecek artık
bız genelde pınar acılı alıyoruz tabı ama ben de cumhurıyet ın ustune tanımam :)) tabı her yerde her zmn bulunmuyo..
yanii figen durdun durdun şimdi saçını mı boyatcan . lmaz:
doğumdan sonra boyatırsın canım azz kaldı nasısaa