2010 Kasım Anneleri

avcılar florya ile beylikdüzü arası evet orası kilit olur bu saatlerde.. zincirlikuyu boğaz köprüsü girişine cok yakın ben öyle biliyom yerlerini değiştirmedilerse:dance:

Aman yasemin bebişinin kilosunda sorun yoksa çok takılma şekere, boşver Allah aşkına zaten hamileliğin sonuna geldik, tadını çıkart artık canım..

Arada fırlıyo arada düşüyo bende anlamamıştı ama artık takmıyorum, geçen gün son kalan striple ölçtün 109 çıktı tokluk hemide tatlı yediğim halde, stres yapmamak lazım demek ki...

Sen fazla yemiosun zaten dikkat ediosun arada birde fırlasın boşver, o kadarcık herkesin fırlıyordur...

avcılar florya ile beylikdüzü arası evet orası kilit olur bu saatlerde.. zincirlikuyu boğaz köprüsü girişine cok yakın ben öyle biliyom yerlerini değiştirmedilerse:dance:

Evet hep kilit orası bende merak ediom neresi diye, demek zincirlikuyu boğaz köprüsüne yakın o zaman mezarlık oradaydı..

Hey allahım kaç senedir istanbuldayım karşıyı hiç bilmiyorum ya, bi de cevizlibağ var orasıda hep kalabalık görünüyo trafik durumunda, ya karşısı genel olarak hep kilit görünüyo zaten, pek boş olduğunu görmedim ordaki trafiğin...

Burda da kozyatağ bostancının oralar öle, ordan başlıyo ta bizim buraya kadar nerdeyse, aksi yönde de bizim burdan başlıyo ta küçükyalıya kadar, akşam trafiği feci ya...

benm de geçenlerde 147 çıkmıştı inanamadık arkasından ölçtük 116 çıktı tabi bnm koca parmaklarımı delmeyi sevdiği için 5 dk sonra yine ölçtü 112 çıktı. doktoruma sordum 110lu olanlar normaldir bazen makina yanlış ölçebiliyor dediyasakkelime

Nalan çok basit 5 dklık iş. Sucukları çubuk çubuk dogra ya da kafana gore ıste kucuk olsunlar ama, sonra koy bı teflona guzelce karıstıra karıstıra kızart, kendı yaglarını saldıktan snr bıraz salça koy içine azıcık da öyle kavur, sonra makarnanın haşlama suyundan kat ıcıne işte goz kararı hepsı hıc olculu yapmadım, haslama suyuna tuz koydugum ıcın tekrar koymuorum sen haslama suyuna koymuosan ıcıne bıraz tuz bıraz kara bıber, 2 dk cevıre cevıre pışır, sonra suzdugun makarnaların ustune dok. Bu kdr :)

bencede yanlış ölcüyor benim su ana kadar 140 bile cıkmadı ve dün gayet güzel bir gün gecirmiştim stres falanda yoktu... bu bi kere daha oldu 5 dk ara ile ölçtüğüm iki ölcü arası 40 birim oynadı yaaaa:uhm:

hoooofff çok uğraştım ama sonunda becerdim :bbo:

arkadan görüntü

kapı süsümüz

buda horoz şekerimiz
kümesimizin ilk horozu geliyo ya o bakımdan :roflol:

şekerleri bütün gece ve bugün uğraşarak kendi ellerimle yaptım boshayallersmile

Süper basitmiş ya, haftaya menüme koydum bunuda hafta sonu sucuk alim haftaya ilk işim bunuda denemek olacak, saol tatlım...

İloşum ellerine emeğine sağlık, hepsi birbirinden güzel valla, insan kendi yapınca daha bi hoş oluyo ya...

yap nalan, acılı sucuk alırsan çok daha şükela oluyo :)

iloş hiç sallamasyon fln dııl, cıdden begendım aferın leyyynnnn

ilona süper olmus ellerine sağlık

İloşum ellerine emeğine sağlık, hepsi birbirinden güzel valla, insan kendi yapınca daha bi hoş oluyo ya...

ay ilona süper hepsini çok beğendim..ellerine sağlik walla

ayy çok teşekkürleropuyorumnanaktan
pek içime sinmedi
biraz daha vaktim olsaydı daha doğrusu daha önceden yapsaydım daha yaratıcı olabilirdim sempatiksalakcinni

selam kızlar
bugün nst ye girdim sancım çıkmadı, bebişte iyiydi çok şükür haftaya cuma randevu alıcam...
göbişimi ölçtüm 106 cm e düşmüş benimki de indi demekki aşağıya doğru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…