- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
Ay şu avcılar parseller diye bi yer var orası neresi acaba, bide zincirlikuyu bana tanıdık gelio, mezarlık var mı orda acaba, eğer varsa orası babaannemle anneannemin yattığı yer...
Eskiden giderdik hep, ama uzun zamandır gitmiyorum ben...
deme yaaa.. oturtmayacakmısınız beni bugün.. Sahikaya benzedim öküzz gibi yiyorum...
Saol nalanın dün aksam annemde kanımı ölctüm cihaza biraz az kan geldi ama yinde ölçtü. sonuc 191 di. ödüm pokuma karıştı kızım sonra eve geldik eşim tekrar ölçtü. 114 ben neye inanacağımı sasırdım kızım. dün cihazda 191 i görünce rengim kireç gibi oldu....
umarım herşey yolundadır sabahta tokluğum 104 cıktı şaşkınımsempatiksalakcinni
seninde ellerine sağlık hüplettim bile süperdi 2. ide istiyom ama bu bile benim için büyük kaçamak
avcılar florya ile beylikdüzü arası evet orası kilit olur bu saatlerde.. zincirlikuyu boğaz köprüsü girişine cok yakın ben öyle biliyom yerlerini değiştirmedilerse:dance:
http://www.kadinlarkulubu.com/diger-sanat-alanlari/228500-ahsaptan-yapilmis-ilginc-nesneler.html
arkadaşlar bakın harikalarrrr ...
deme yaaa.. oturtmayacakmısınız beni bugün.. Sahikaya benzedim öküzz gibi yiyorum...
Saol nalanın dün aksam annemde kanımı ölctüm cihaza biraz az kan geldi ama yinde ölçtü. sonuc 191 di. ödüm pokuma karıştı kızım sonra eve geldik eşim tekrar ölçtü. 114 ben neye inanacağımı sasırdım kızım. dün cihazda 191 i görünce rengim kireç gibi oldu....
umarım herşey yolundadır sabahta tokluğum 104 cıktı şaşkınımsempatiksalakcinni
süperlermiş cidden yaaa..saol canım paylaştiğin için
benm de geçenlerde 147 çıkmıştı inanamadık arkasından ölçtük 116 çıktı tabi bnm koca parmaklarımı delmeyi sevdiği için 5 dk sonra yine ölçtü 112 çıktı. doktoruma sordum 110lu olanlar normaldir bazen makina yanlış ölçebiliyor dediyasakkelime
Nalan çok basit 5 dklık iş. Sucukları çubuk çubuk dogra ya da kafana gore ıste kucuk olsunlar ama, sonra koy bı teflona guzelce karıstıra karıstıra kızart, kendı yaglarını saldıktan snr bıraz salça koy içine azıcık da öyle kavur, sonra makarnanın haşlama suyundan kat ıcıne işte goz kararı hepsı hıc olculu yapmadım, haslama suyuna tuz koydugum ıcın tekrar koymuorum sen haslama suyuna koymuosan ıcıne bıraz tuz bıraz kara bıber, 2 dk cevıre cevıre pışır, sonra suzdugun makarnaların ustune dok. Bu kdr :)
iloş olağanüstü olmuşlar cidden uğraştıgına değmiş, ellerıne saglık
ilona süper olmus ellerine sağlık
İloşum ellerine emeğine sağlık, hepsi birbirinden güzel valla, insan kendi yapınca daha bi hoş oluyo ya...
ay ilona süper hepsini çok beğendim..ellerine sağlik walla