Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduğun için öncelikle teşekkür ederim yabangülüm. Karar vermek gerçekten çok zor hakkımızda hayırlısı olsun ve öncelikle hangisi sağlıklı olacaksa o olsun.Sağlığımız durumumuz ve bebeğin durumu hangisini elverirse umarım onu seçme şansımız olur.allahtan bişey olmazsa normal istiyorum ben,sezeryanı sevmiyorum ben yinede hayırlısı.
aslıcım güle güle kullan yüzüğünü ne güzel moral olmuştur sana :)
günaydin kizlar hayirli cumalar aslicim yüzügünü güle güle kullan
günaydınnn hayırlı cumalar,
aslı güzel günlerde kullan yüzüğünü,
sezenin bebişi de biran önce atlatır inşallah sarılığı yeğenimde de olmuştu 1 gün kaldı hastanede sonra da çıktı çoğu bebeklerde olabiliyor.. Allah nazarlardan korusun inş.
prop. geçmiş olsun hurmalar fazla kaçtı sancı başladı demek, evet işe yaraması güzel ama zamanlama yanlışmış. doktorunu dinleseydin keşke..
ben de kahvaltımı yapıp duş alıp çıkıcam nst ye giricem annemle babam da gelicek, belki birlikte döneriz eve belli mi olur :) rüyama bile girdi sancım 40 lara çıkıyormuş açılmam olmuş 1 cm eve gidicem evde çekicem diye tuttturuyordum :) Hayırlar olsun inşallah...
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere...
Anaaaa sarılık mı olmuş, peki eşiyle arasında kan uyuşmazlığı mı varmış, ay her şey yolundaydı ne güzel ya, neyse ben öğlene doğru bi arar konuşurum, hay allah ya üzüldüm bak şimdi...,
Sanada kolay gelsin tatlım bugün, gelince bi haber ver neler yaptığını bugün...:)))))))))
Seninde bi şi kalmamış o zaman fairy, yakında geri sayıma başlican valla, sen normal doğurcan herhalde, senin bekleme süren daha bi heycanlı geçecektir, bizim belli olduğu için o tarih yaklaştıkca heycan yapıcaz..
Aferin valla eşine tebrik ederim, ufak da olsa gitmiş hediyesini almış adam bak ne güzel, güle güle kullan canım, parmağında paralansın, ilerde daha iyilerini almak nasip olsun inşallah...
selam kızlar nasılsınız?
prop demek çok hurma yedin. benim evde duruyor aklıma gelirse akşamları 2 tane yiyorum şimdilik.
kaç haftalık olunca ve günde kaç tane yemek gerekiyor?
sezenin bebeği sarılık oluş, geçmiş olsun. genelde her bebekte oluyor yeni doğduğunda.
şimdi olması daha iyi derler. sonra çok zor oluyormuş.
acil şifalar dilerim.
aslı sana hediye mi aldı eşin? güle güle kullan!
selam herkese..bugün pek sessiz burası..berbat ağrılı uykusuz bi gece geçirdim bütün gün yatcam bende ...
Fatmagül iyiymiş, izledim geldim..
Aslı burda herkes konuşa konuşa bişiler aldırıo kocasına, kayınvalıdesıne fln :) Burayı mı okuyolar nedir.. Güle güle kullan şekerim
Melodi bana doktor 25 ekımde basla demıstı yanı 38. haftada, tabı ben soz dınledım mı hayır :)
Nıye bu kdr sessizsiniz kızlar bgn
kızlar karnım itinayla küçülmeye devam ediyor :S bugün de 105 cm :S benim endişem suyumun azalıyo olması tabi ki o yüzden mi küçülüyo acaba.. oy oyyyy.. burda hepiniz dediniz diye diye erken doğurcan diye, 40 kereyi gectim 400 kere demişimdir heralde erken dogurayım dıye.. yrn sbh olsa da muayene olup rahatlasamakannehir
dün yazdım sana görmedin galiba tesadüfen sağlık ocağının ebesi geldi kapıma hemen içeri aldım kadını kahve falan içelim diye çatlatana kadar soru sordum indikçe küçülüomuş göbek su azalmamıştır merak etme dışardan bakınca fark edilecek kadar küçülür dedi ohh valla bencede yarın bi git için rahat etsin ben 10 gün nasıl dayanacam merak ediyorum
aaa görmedim cnm.. dün ben de indiği için küçülüo galiba diye yorumlamıştım ama bugun daha da kuculunce yuh artık dedım :) dun aksam ebe indigini soyledı zaten, ama ben doktorum demeden ınanmam :) dogumum yaklastı mı acaba boyle ınmeye dvm ederse yrn dogururum ben :))