2010 Kasım Anneleri

sağolun kızlar nehirday ve esra...:KK43:

Prop niye sıkıldın daraldın bugün böyle:S

Benim de karnım ağrımaya başladı .Dokununca bile ağrıyo gibi hatta. bir de cnm profiterol istedi ama bir yandan da midem hala yanıyor:S

Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam:KK43: Öğlen öğrendim.:KK43: Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun:KK43:

Başınız sağolsun aso dayıcığının da mekanı cennt olsun, Rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah...

bayılırım profiterole benim canım da limonlu cheesecake ve kakaolu çikolata damlalı kurabiyelerden istedi üzerine de çerezza akşam yemeği yemek istemiyorum hiçç :S

kızlar paylaşımlara cevap verirken seçmediğim halde resimler çıkıyor anlamadımm ??

pompayla zor sağılıyo dokunmayla sut mu fıskırcak zannedıosun :S hele emzırdıkten snr fln bombos kalmış oluo içi.. sadece acısı problem olur bence, cok acıomuş ya ekım annelerı yazmış hep ölüom diye.. hayırlısı olsun

kişiye göre değişiyor canım. kuzenim uyanınca bi bakıyodu her yer ıslak. taşıyordu sütü.

Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam:KK43: Öğlen öğrendim.:KK43: Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun:KK43:

asocum başın sağolsun. çok üzücü ama elden gelen bişey olmuyor. nur içinde yatsın.

kızlar yoruldum yaa. dün akşam misafir, bugün gündüz misafir. bittim valla..

benimde yorulunca hemen bacak arasındaki kemiklerim sızlıyor hani bazen regl oluncada ağrır,sonuçta bebek taşıyoruz vücut çabuk yoruluyor,yüklüyüz eskiler öyle der yaa :))

selam kızlar
asocum basınız sağolsun :çok üzgünüm:
yarın son iş çok şükür
bol keyif yapma zamanı
güzel vakit geciririm inşallah
sezenden daha bi haber var mı :ecrin_bebek:

aso bılmıyorum .. karnım da cok agrıyo, gecmıyo.. mıdem agrıyo,, yıne ıshal de oldum,, gıyınıp hazırlanmak bıle ıstemıyorum :S cok fena oldum ya
ay cnm boşver gitme otur yat dinlen sen hamilesin kimse kırılmaz gücenmez.dikkat et kendine.
Başınız sağolsun aso dayıcığının da mekanı cennt olsun, Rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah...
saol cnm :S
bayılırım profiterole benim canım da limonlu cheesecake ve kakaolu çikolata damlalı kurabiyelerden istedi üzerine de çerezza akşam yemeği yemek istemiyorum hiçç :S
ben şuan yiyorum profiterol
:hulya:

miden üzüntüden de yanabilir içebilirsen süt iç iyi gelirr :KK43:
bilmiyorum valla sabahtan beri aynı süt daha fena yapıyo süt ve süt ürünlerini zor tüketiyrum
:KK43: peynir yiyemiosan ne yıyosun anacım sbh :S yoksa yenı mı olmaya basladı boyle..
Kaşar bişey yapmıyo cnm tereyağ bolca reçel bal yiyorum beyaz peynir kabusum oldu :S
kişiye göre değişiyor canım. kuzenim uyanınca bi bakıyodu her yer ıslak. taşıyordu sütü.

asocum başın sağolsun. çok üzücü ama elden gelen bişey olmuyor. nur içinde yatsın.
sağol cnm :S
asocum basin sagolsun mekani cennet olsun dayinin
teşekkür ederim zeyncim:S
selam kızlar
asocum basınız sağolsun :çok üzgünüm:
yarın son iş çok şükür
bol keyif yapma zamanı
güzel vakit geciririm inşallah
sezenden daha bi haber var mı :ecrin_bebek:
:KK43: sağol cnm

aso bılmıyorum .. karnım da cok agrıyo, gecmıyo.. mıdem agrıyo,, yıne ıshal de oldum,, gıyınıp hazırlanmak bıle ıstemıyorum :S cok fena oldum ya

hayırdır ne oldu sana :KK43:
bugün biran önce bitsin cidden nefret ettim bugunden uğursuz bi gün..
bıtmedı yagmur

eşim gelirken simit getirmiş yanına kahvaltılık filan hazırladık yedik acıkırsakta yemeğim var ısıtır yeriz :))

eşim şimdi ufo bakmaya gitti bu kış ısınmak zor olucak..

ben de alt komşuma bebiş sevmeye gittim minnacık ne güzelde uyuyordu yerim ben onuuu maaşallahh
senınkıne de az kaldı tatlum

geldım ama ıcerden cagırıyorlar

tum gun evde temızlık vardı yıka yıka bıtmedı
yarın bıtıcek ınsallah

bende ılac almaya dıye cıktım nısantasında buldum kendımı ama bıttımakannehir

X