Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun kızlar nehirday ve esra...
Prop niye sıkıldın daraldın bugün böyle:S
benimde havadan mıdır nedir bilmiyorum aşk filmi izleyip ağlamak ve abur cubur yemek istiyorumm :S
Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam Öğlen öğrendim. Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun
Benim de karnım ağrımaya başladı .Dokununca bile ağrıyo gibi hatta. bir de cnm profiterol istedi ama bir yandan da midem hala yanıyor:S
Benim de karnım ağrımaya başladı .Dokununca bile ağrıyo gibi hatta. bir de cnm profiterol istedi ama bir yandan da midem hala yanıyor:S
böyle havalarda tv de türk filmi izleyip makarna yiyeceksin :)
pompayla zor sağılıyo dokunmayla sut mu fıskırcak zannedıosun :S hele emzırdıkten snr fln bombos kalmış oluo içi.. sadece acısı problem olur bence, cok acıomuş ya ekım annelerı yazmış hep ölüom diye.. hayırlısı olsun
Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam Öğlen öğrendim. Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun
ay cnm boşver gitme otur yat dinlen sen hamilesin kimse kırılmaz gücenmez.dikkat et kendine.aso bılmıyorum .. karnım da cok agrıyo, gecmıyo.. mıdem agrıyo,, yıne ıshal de oldum,, gıyınıp hazırlanmak bıle ıstemıyorum :S cok fena oldum ya
saol cnm :SBaşınız sağolsun aso dayıcığının da mekanı cennt olsun, Rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah...
ben şuan yiyorum profiterolbayılırım profiterole benim canım da limonlu cheesecake ve kakaolu çikolata damlalı kurabiyelerden istedi üzerine de çerezza akşam yemeği yemek istemiyorum hiçç :S
bilmiyorum valla sabahtan beri aynı süt daha fena yapıyo süt ve süt ürünlerini zor tüketiyrum:hulya:
miden üzüntüden de yanabilir içebilirsen süt iç iyi gelirr
Kaşar bişey yapmıyo cnm tereyağ bolca reçel bal yiyorum beyaz peynir kabusum oldu :Speynir yiyemiosan ne yıyosun anacım sbh :S yoksa yenı mı olmaya basladı boyle..
sağol cnm :Skişiye göre değişiyor canım. kuzenim uyanınca bi bakıyodu her yer ıslak. taşıyordu sütü.
asocum başın sağolsun. çok üzücü ama elden gelen bişey olmuyor. nur içinde yatsın.
teşekkür ederim zeyncim:Sasocum basin sagolsun mekani cennet olsun dayinin
sağol cnmselam kızlar
asocum basınız sağolsun :çok üzgünüm:
yarın son iş çok şükür
bol keyif yapma zamanı
güzel vakit geciririm inşallah
sezenden daha bi haber var mı :ecrin_bebek:
aso bılmıyorum .. karnım da cok agrıyo, gecmıyo.. mıdem agrıyo,, yıne ıshal de oldum,, gıyınıp hazırlanmak bıle ıstemıyorum :S cok fena oldum ya
bıtmedı yagmurbugün biran önce bitsin cidden nefret ettim bugunden uğursuz bi gün..
senınkıne de az kaldı tatlumeşim gelirken simit getirmiş yanına kahvaltılık filan hazırladık yedik acıkırsakta yemeğim var ısıtır yeriz :))
eşim şimdi ufo bakmaya gitti bu kış ısınmak zor olucak..
ben de alt komşuma bebiş sevmeye gittim minnacık ne güzelde uyuyordu yerim ben onuuu maaşallahh