2010 Kasım Anneleri

ağlama kıs prop! :teselli:
burda da hava çok sıkıcı, sabahtan beri akşammış gibi.
yarım saat güneş açtı o kadar.

Son düzenleme:
ben dalin ve nivea şampuan aldım . baya bi gider onlar kocamanlar çünkü. :)

bende de yok yarencim. kaç gündür canım mantı istiyor. dışarda yemeğe cesaret edemiyorum.
akşam eşimi bekliycem süperfresh bakıcak artık.

ilk olarak yeni doğan için sebamed almak istedim.
sonra bende dalin ya da nıvea alırım.

mantı pazar günü kendimiz açıp yedik .:)
yemeseydik bende hazır mantı yapardım kolaycacık .
kuru fasülye yapıcaktım akşam ıslatmayı unutmuşum bu akşam ıslatıp yarın yaparım artık .

ohhhh yaren afiyet olsun yarasın bebişe.
marifetlisin maşallah.

Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam:KK43: Öğlen öğrendim.:KK43: Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun:KK43:

eşimin yengeleriyle açtık canım yoksa ben nerdeeee ...
aslında yapıp buzluğa koysak üşenmediğimizde sonra hazır hazır ne güsel olur . :KK70:

asocum başın sağolsun canım. nur içinde yatsın dayın.
allah hepimizi o illetten uzak tutsun.

Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam:KK43: Öğlen öğrendim.:KK43: Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun:KK43:

Başınız saolsun canım.. Keşke bugün de söylemeselerdi birkaç gün sonra söylerlerdi.. Allah kalanlara uzun ömür versin

canım başınız sağolsun Allah sabır versin:KK43:

asocum başın sağolsun canım. nur içinde yatsın dayın.
allah hepimizi o illetten uzak tutsun.
amin canım.Dün komaya girmişti.Tüm gece saçmasapam uyudum kötü bir telefon gelcek diye. hatta öğlene kadar da aramadım annemi korktum:S canım dayım nur içinde yatsın

başınız sağolsun asocum . Allah rahmet eylesin

yarencim açmayı bilen biri olsa içini bende doldurum.
valla imkanın varsa yap koy buzluğa.
süper olur.

Başınız saolsun canım.. Keşke bugün de söylemeselerdi birkaç gün sonra söylerlerdi.. Allah kalanlara uzun ömür versin
Sağol Propcum zaten söylemediler ki.Bugün baktım kuzenlerimin hiçbiri nette değil.Hiçbiri teli açmıyor.Dayanamadım deştim iyice öğrendim.Zaten kendimi hazırlamıştım ben bikaç gündür bu duruma. :KK43:
canım başınız sağolsun Allah sabır versin:KK43:
Amin canım. Şu an Mersinde dayım keşke gelebilseydim son kez görebilseydim.

merhaba anneler,

geçmişi bir türlü bitiremiyorum.
artık izne ayrıldım.

doğumdam sonraya bir ay erteledim, aslında haftaya çkacaktım ama iş stresinden kızıma haksızlık yapıyormuşum gibi geldi,dayanamadım, çıktım izne...

Son düzenleme:
amin canım.Dün komaya girmişti.Tüm gece saçmasapam uyudum kötü bir telefon gelcek diye. hatta öğlene kadar da aramadım annemi korktum:S canım dayım nur içinde yatsın

canım çok fazla düşünüp kendini üzme olur mu?
çok zor biliyorum ama bebeğini düşün.
hatta cenaze ortamına da girme bence etkilenirsin allah korusun.
keşke sonra haber verselermiş.

X