- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
ay aglıcam valla o kdr sıkıldım.. pofffffffffffffff..
havada kasvetli burda ruhum daraldı iice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay aglıcam valla o kdr sıkıldım.. pofffffffffffffff..
Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam Öğlen öğrendim. Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun
Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam Öğlen öğrendim. Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun
amin canım.Dün komaya girmişti.Tüm gece saçmasapam uyudum kötü bir telefon gelcek diye. hatta öğlene kadar da aramadım annemi korktum:S canım dayım nur içinde yatsınasocum başın sağolsun canım. nur içinde yatsın dayın.
allah hepimizi o illetten uzak tutsun.
Sağol Propcum zaten söylemediler ki.Bugün baktım kuzenlerimin hiçbiri nette değil.Hiçbiri teli açmıyor.Dayanamadım deştim iyice öğrendim.Zaten kendimi hazırlamıştım ben bikaç gündür bu duruma.Başınız saolsun canım.. Keşke bugün de söylemeselerdi birkaç gün sonra söylerlerdi.. Allah kalanlara uzun ömür versin
Amin canım. Şu an Mersinde dayım keşke gelebilseydim son kez görebilseydim.canım başınız sağolsun Allah sabır versin
amin canım.Dün komaya girmişti.Tüm gece saçmasapam uyudum kötü bir telefon gelcek diye. hatta öğlene kadar da aramadım annemi korktum:S canım dayım nur içinde yatsın