2010 Kasım Anneleri

lcw bende hamile tşörtü beğenemedim hiç .
her çıktığımda hepsine bakıyorum yok :KK43:( bebekli falan varda öle istemıyorum :s
doğuracam hala hamile tşörtü alıcam :=)))

yarencim eve gidince pijamalarımı giyiyorum direk.
pazar günü kociş evdeyken çekileyim bari.

kızlar göbeğim kocaman oldu ya masaya yaklaşamıyorum. çocuk gibi önüme birşeyler döküyorum.
pasaklı oldum iyice. :roflol:

doktordan geldik. doktor herşey çok güzel sen kolay doğuracaksın gibi gözüküyor dedi. 2.800 olmuş bebeğim. kafası tam aşağıdaydı. hatta yüzünün resimini bile çekemedi o yüzden çok gömülü dedi. haftaya nst, bir daha ki hafta ultrasona giricem. haberler böyle.

Maşallah :nazar: benim pıtırcık hala dönmedi, çapraz yatıyor. sağdan sağdan yiyorum tekmeleri. inşallah hepimiz kolay doğururuz :Saruboceq: ben de normal istiyoruum alkisalkisalkis

doktordan geldik. doktor herşey çok güzel sen kolay doğuracaksın gibi gözüküyor dedi. 2.800 olmuş bebeğim. kafası tam aşağıdaydı. hatta yüzünün resimini bile çekemedi o yüzden çok gömülü dedi. haftaya nst, bir daha ki hafta ultrasona giricem. haberler böyle.

maşallah canım:nazar::nazar:

kızlar göbeğim kocaman oldu ya masaya yaklaşamıyorum. çocuk gibi önüme birşeyler döküyorum.

tamam canım görelim koca göbeğini seninde kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:roflol: benim aylardır öyle.. masada bazen tepsi koyuyorum, onu önüme çekiyorum dökülmüyor :roflol:

Ay çok ilginç bizim zaten eşimle btün spor kıyafetlerimiz ortaktır, şu anda da ortak giyiniyoruz dönüşümlü :) yanı ben kocamın kıyafetlerını gıyıyorum dıcem ama zaten hep gıyıyodum :) ama gecen hafta kazagını gıydım ıkı gun bayag rahat ettım :)

lcw bende hamile tşörtü beğenemedim hiç .
her çıktığımda hepsine bakıyorum yok :KK43:( bebekli falan varda öle istemıyorum :s
doğuracam hala hamile tşörtü alıcam :=)))

evet yaaaa!
hepsinin üzerinde bebek kıyafeti var.
iş yerinde giyilmezki öyle.
boşver alma bence. az zaman kaldı doğum sonrası acısını çıkartırız.
ayyyy bugün topuklu ayakkabı giyenleri görünce gıcık oldum.
incecik vücut topuklu ayakkabı.
şık giyinmeyi özledim.bayanssulusmile

Herkese teşekkürler güzel anneler... Umarım çok geç kalmaz bizim oğlan çünkü tam 40 hafta dolduğunda doktorum Amerika'da olacakmış. Of ve püf ama ben seni o zamana kadar doğurturum diyor.

Günaydın Herkese uykusuz bir gecenin sabahındanmirmirmirmir

Kocam çok fena hasta ve ben bütün gece onun üstünü örtmekten ve terledimi diye kontrol etmekten uyumadım sanırım anne olmaya hazırlanmışım farkında olmadan boshayallersmile

Geçmiş olsun Fınfık...Umarım şimdi daha ii dir..

bu kasılmalarla kolay doğurucaksın he asoş sen :) hazırlıklar tam gaz baksanaaa...

saat 9 temizlik zamanı geldi..

Kolay gelsin tatlım...

gayet pahalı tedaviler :KK66:

Evet kesinlikle...

:roflol: benim aylardır öyle.. masada bazen tepsi koyuyorum, onu önüme çekiyorum dökülmüyor :roflol:

akşamları tek başına yemek yediğim için tepsiye koyup salona götürüyorum. kucağıma alsam göbekten yanaşmıyor.
kağıt havlu tutuyorum çatalın altına.
eşim diyor sana da önlük takalım. :roflol:

Ay çok ilginç bizim zaten eşimle btün spor kıyafetlerimiz ortaktır, şu anda da ortak giyiniyoruz dönüşümlü :) yanı ben kocamın kıyafetlerını gıyıyorum dıcem ama zaten hep gıyıyodum :) ama gecen hafta kazagını gıydım ıkı gun bayag rahat ettım :)
Senin boy sülün gibi tabiii,giyersin
Aynen ya,göbek büyüdü ya,önümüzü göremiyoruz,masaya yaklaşmak nerdeee...Ben de hep yemek döker oldum üzerime
Herkese teşekkürler güzel anneler... Umarım çok geç kalmaz bizim oğlan çünkü tam 40 hafta dolduğunda doktorum Amerika'da olacakmış. Of ve püf ama ben seni o zamana kadar doğurturum diyor.
Maşallah canım:nazar:Benim doktorum da 22 sinde Amerika ya kongreye gidecekmiş..28 inde dönecek..O dönmeden doğum olacak olursa,başka bir doktor var,ortağı aynı zamanda ;ona yönlendirecek..Ama ben beklemeye karalıyım...
29 ekimde doğursam süper olurturkbayragi

yaa hayır Dilemma 29 ekım olmasın, o gun tatıl okulda kutlama yapamaz ıkızler alsanaalsanasmile

hastane çantamıda hazırladım artık doğurabilirimmmm :eek:
dünkü sancıdan sonra hazırlayım dedim . hazırdı zaten çantaya koymamıştım .
annem geçen geldiğinde baktı koyacaklarıma patiksiz alt koymamışsın dedi yok ki dedimmm akannehir
almamışım hiçç belki 30 dan fazla patikli var. patiksiz almak hiç aklıma gelmedi . gördüysemde almadım giydirmem diye.
hemşireler patiklinin üstüne giydiriyomuş patiksiz . bende alırım çıktığımda dedim . boshayallersmile

yavrum ben ıstıom kı okulda partı yapsınlar arkadasları hedıyeler alsın onlara.. 29 ekımde torenden snr herkes evıne gıdıo kutlama yapılmaz.. sen 28 ekimde doğur hadi :) ben de 28 ekimde dogurcam içime oyle doguyodu 4 ay once aynı gun dogurmus olalım :))

birisicim masallah bebegine :nazar:

selam kizlar
bende dun ebeye gittim bebegimin kafasi asagidaymis yavas yavas dogum kanalina giriyo dedi ay cok heyecanlandim hemen dogurasim var hayirlisi bakalim
kilomda 76 olmus toplam 23 kilo oldu 80 i bulurum ben doguma kadar kafamçokkarıştı
ik hafta sonra tekrar kontrola gitcem ve suda dogurmak istiyorum dedim hastanedeki ebe ile gorusursun uygun bulursa suda dogum yapabilirsin dedi kaydirigubbakcemile2

arabanın bagajına koyalım. hazır dursun . port bebeyide koyarız.
acil çıkarız belki unutmyalm :)) iice panik oldum :p
ayyy o anı çok merak ediyorum eşim çok heyecanlanır araba nasıl kullanır ben naparım ...kamera koyup, sonra bakmalı delikafadulden

yavrum ben ıstıom kı okulda partı yapsınlar arkadasları hedıyeler alsın onlara.. 29 ekımde torenden snr herkes evıne gıdıo kutlama yapılmaz.. sen 28 ekimde doğur hadi :) ben de 28 ekimde dogurcam içime oyle doguyodu 4 ay once aynı gun dogurmus olalım :))

prop diye diye doğuracan sonunda valla benim 25 ekimi devirmem lazım olmaz benimle aynı gün doğsun istemiyorum ana oğul beraber kutlamayalım doğumgünümüzü

28'inde de okul yarım gün. o yarım gün de tören provasıyla geçiyor zaten. siz günü değiştirin en iyisi :KK1:

X