Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktordan geldik. doktor herşey çok güzel sen kolay doğuracaksın gibi gözüküyor dedi. 2.800 olmuş bebeğim. kafası tam aşağıdaydı. hatta yüzünün resimini bile çekemedi o yüzden çok gömülü dedi. haftaya nst, bir daha ki hafta ultrasona giricem. haberler böyle.
doktordan geldik. doktor herşey çok güzel sen kolay doğuracaksın gibi gözüküyor dedi. 2.800 olmuş bebeğim. kafası tam aşağıdaydı. hatta yüzünün resimini bile çekemedi o yüzden çok gömülü dedi. haftaya nst, bir daha ki hafta ultrasona giricem. haberler böyle.
yarencim eve gidince pijamalarımı giyiyorum direk.
pazar günü kociş evdeyken çekileyim bari.
kızlar göbeğim kocaman oldu ya masaya yaklaşamıyorum. çocuk gibi önüme birşeyler döküyorum.
pasaklı oldum iyice. :roflol:
yarencim eve gidince pijamalarımı giyiyorum direk.
pazar günü kociş evdeyken çekileyim bari.
kızlar göbeğim kocaman oldu ya masaya yaklaşamıyorum. çocuk gibi önüme birşeyler döküyorum.
pasaklı oldum iyice. :roflol:
lcw bende hamile tşörtü beğenemedim hiç .
her çıktığımda hepsine bakıyorum yok ( bebekli falan varda öle istemıyorum :s
doğuracam hala hamile tşörtü alıcam :=)))
Günaydın Herkese uykusuz bir gecenin sabahındanmirmirmirmir
Kocam çok fena hasta ve ben bütün gece onun üstünü örtmekten ve terledimi diye kontrol etmekten uyumadım sanırım anne olmaya hazırlanmışım farkında olmadan boshayallersmile
bu kasılmalarla kolay doğurucaksın he asoş sen :) hazırlıklar tam gaz baksanaaa...
saat 9 temizlik zamanı geldi..
gayet pahalı tedaviler
:roflol: benim aylardır öyle.. masada bazen tepsi koyuyorum, onu önüme çekiyorum dökülmüyor :roflol:
Senin boy sülün gibi tabiii,giyersinAy çok ilginç bizim zaten eşimle btün spor kıyafetlerimiz ortaktır, şu anda da ortak giyiniyoruz dönüşümlü :) yanı ben kocamın kıyafetlerını gıyıyorum dıcem ama zaten hep gıyıyodum :) ama gecen hafta kazagını gıydım ıkı gun bayag rahat ettım :)
Aynen ya,göbek büyüdü ya,önümüzü göremiyoruz,masaya yaklaşmak nerdeee...Ben de hep yemek döker oldum üzerime:roflol: benim aylardır öyle.. masada bazen tepsi koyuyorum, onu önüme çekiyorum dökülmüyor :roflol:
Maşallah canımBenim doktorum da 22 sinde Amerika ya kongreye gidecekmiş..28 inde dönecek..O dönmeden doğum olacak olursa,başka bir doktor var,ortağı aynı zamanda ;ona yönlendirecek..Ama ben beklemeye karalıyım...Herkese teşekkürler güzel anneler... Umarım çok geç kalmaz bizim oğlan çünkü tam 40 hafta dolduğunda doktorum Amerika'da olacakmış. Of ve püf ama ben seni o zamana kadar doğurturum diyor.
yavrum ben ıstıom kı okulda partı yapsınlar arkadasları hedıyeler alsın onlara.. 29 ekımde torenden snr herkes evıne gıdıo kutlama yapılmaz.. sen 28 ekimde doğur hadi :) ben de 28 ekimde dogurcam içime oyle doguyodu 4 ay once aynı gun dogurmus olalım :))
yavrum ben ıstıom kı okulda partı yapsınlar arkadasları hedıyeler alsın onlara.. 29 ekımde torenden snr herkes evıne gıdıo kutlama yapılmaz.. sen 28 ekimde doğur hadi :) ben de 28 ekimde dogurcam içime oyle doguyodu 4 ay once aynı gun dogurmus olalım :))