2010 Kasım Anneleri

kızlar kocam aradı napıosun dedı fasulye ayıklıyorum noldu dedım hıc dedı nıye aradın dedım arayamazmıyım karımı dedı arayabılırsın de aramazsın kı noldu soyle dedım bısı yok kapatmam lazım dedı kapattı :roflol:
bişey dicekti cesaret edemedi heralde ya da tam o sıra biri geldi :KK70:

nalan kıss menüde ne var bugün sormuştum görmedin heralde :)senin yemeklerinin sıkı takipçisiyim:)

amaaaaan eve gelıomuş onun ıcın aramış :) heuehe markete o geldıkten snr gıdıyım barı.. anahtar kullanmıo yaa dıorum kı bak dogum yakın barı su bır ayda anahtar taşı evde bayılıp kalabılırım ben sokaktayken dogum baslayabılır senın eve ugrayıp dosyamı fln alman gerekır dıorum da kıme dıorum yok almıo anahtar :))

amaaaaan eve gelıomuş onun ıcın aramış :) heuehe markete o geldıkten snr gıdıyım barı.. anahtar kullanmıo yaa dıorum kı bak dogum yakın barı su bır ayda anahtar taşı evde bayılıp kalabılırım ben sokaktayken dogum baslayabılır senın eve ugrayıp dosyamı fln alman gerekır dıorum da kıme dıorum yok almıo anahtar :))

kız prop aklıma soktun menemeni gözümün önünden gitmiyo,şöyle yumuşacık ekmeği bandırıp yediğimi hayal ediyorumsırnaşık şey eşimi aradım domates ısmarladım,yapcam akşama valla

kaydirigubbakcemile

evett komik oda bizde izliyoruzz:) ama yaprak dökümüde var bitmedi yahuu bitsede kurtulsak baştan beri izliyorum bırakamıyorum daa:) sıkıldım ama heee bitsin artık

ayyyy ben onun fragmanlarına bile tahammül edemiyorum figen hayatta işim olmaz :S

slm kızlar ben geldim..bırazdan dişarı çıkacagım.. eren sezen nı görmeye gidebilirim... eger alırlarsa kendine gelmişşe

ay bu akşam komedi dükkanı var hihoyyythihoyyyt

yuppiiii :lepi: gülmekten karnıma ağrılar giriyo yaa,kızım bile zıp zıp zıplıyo içimdekaydirigubbakcemile3 yaprak dökümünü izleyip içime sıkıntılar girmesindense komedi dükkanını izleyip gözlerimden yaş akana kadar gülmeyi tercih ediyorum

ayyyy ben onun fragmanlarına bile tahammül edemiyorum figen hayatta işim olmaz :S

doğrudurrr hele orda o iki kız kardeşe sinir oluyorum leylaya da neclaya da leyla gibi evlat mı olur yaaa göz göre göre herşeye göz yumuyorr

bende karnıbaharları kızartmaya başlıyayimmm :) görüşürüz kızlarrr

ben çıkıyom kızlar.. bıraz işlerim var dişarda.. iyi akşamlar herkese..

ohh pek güzel keyif yaptım wallaa . boğazım hiç boş durmadı . habire yedim bişiler.
bir kaşık yemek yok ben keyif yaptım ne kadan güzeell dimii ..
ince ince yağmur yağıyor opuyorumnanaktan

kolay gelsin figen . bende ilk defa dün kızarttım karnıbahar pek güzel olmuştu.
sodayla yaptım ben . eşim sevmediği için yemedi . ama ben pek güzel yedim
yarasın bebişlerimize kaydirigubbakcemile2

bende eşimi arayım ya beni yemeğe götür yada eve bişiler söyliyelim dicem .
bayadır lahmacun yemiyorum . lahmacun olabilir mesela sempatiksalakcinnicokacimcoook

yuppiiii :lepi: gülmekten karnıma ağrılar giriyo yaa,kızım bile zıp zıp zıplıyo içimdekaydirigubbakcemile3 yaprak dökümünü izleyip içime sıkıntılar girmesindense komedi dükkanını izleyip gözlerimden yaş akana kadar gülmeyi tercih ediyorum

evet bende aynı şeyi düşünüyorum hatta dün akşam toplantım vardı eve gidince birde yemek yaptım 9 dan sonra sırf bugün akşam dükkanı izleyebileyim diye sempatiksalakcinni hatta izlerken yiyeceğim tatlıyı bile dünden yaptım kaydirigubbakcemile3

evet bende aynı şeyi düşünüyorum hatta dün akşam toplantım vardı eve gidince birde yemek yaptım 9 dan sonra sırf bugün akşam dükkanı izleyebileyim diye sempatiksalakcinni hatta izlerken yiyeceğim tatlıyı bile dünden yaptım kaydirigubbakcemile3

alemsin fınfıkcım,tatlını bile düşündün ha :hooray: tam keyif gecesi olacak seninkisi

X