- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 44
bana da heeep olur ortaokuldan beri nerdeyse :S benim de son tahlilimde az miktarda bakteri yazıyodu dr çok önemsemedi, dikkatli ol bol su iç dedi o kadar. çok önemli değil demek ki takma falana..kızlar kızlarr gelmeyin üstüme.. üşütmüyorum kendimi dikkat ediyorum.. kronik iltihap olabilir hamileleri geçtim normal ınsanda da oluo, benım de sık sık olurdu zaten bı de bobrek ıltıhabından korktum ılerlemıs sevıyesı bobrek ıltıhabı oluomus ama okuyup arastırdıgıma gore oyle olsa ılerlemesı gerekırdı yanı az mıktarda bakterı goruldu yazıo, bobrekte olsa bol mıktarda yazardı.. cmts sorcam doktora ama cıdden antıbıyotık ıstemıorum artık..
nalan krem bı ıse yaramaz mantar degıl bu, bakterılerle ılgılı bişi belkı antıbıyotıklı krem verır o da aynı hesap olur ıstemıom antıbıyotıkkkkk
olur mesela doymak bilmeyen 7/24 aç olan ben -tatlicadiarzu-biju sut dedin az once kendime misir gevregi koydum :s insan bu kadar ac gozlu olurmu yaa
afiyet olsunnn canım yarasın..
sen iç 1 aydır hastasın yaa..ben içiyorum amaa içmesem mi bana bişi demedi kıss
herkes öyle diyo ama bir gram heyecan hissetmiyorum :bbo:cok hayecanli opuyorumnanaktan
olsunn bir daha hareket hissedemicem en çok ona üzülüyom. tabi yanımda olcak uykusuz geceler vızzz gelir..sankı alıp goturcekler :)) ha ıcınde ha dısında ne farketcek.. valla gece sureklı uyancaz ama ona bıle razıyım 1 saat agrısız sancısız bı uyku cekmeye razıyım 1 saat olsun benım olsun :))
Son düzenleme: