2010 Kasım Anneleri

kızlar kızlarr gelmeyin üstüme.. üşütmüyorum kendimi dikkat ediyorum.. kronik iltihap olabilir hamileleri geçtim normal ınsanda da oluo, benım de sık sık olurdu zaten :KK43: bı de bobrek ıltıhabından korktum ılerlemıs sevıyesı bobrek ıltıhabı oluomus ama okuyup arastırdıgıma gore oyle olsa ılerlemesı gerekırdı yanı az mıktarda bakterı goruldu yazıo, bobrekte olsa bol mıktarda yazardı.. cmts sorcam doktora ama cıdden antıbıyotık ıstemıorum artık..

nalan krem bı ıse yaramaz mantar degıl bu, bakterılerle ılgılı bişi :KK43: belkı antıbıyotıklı krem verır o da aynı hesap olur ıstemıom antıbıyotıkkkkk
bana da heeep olur ortaokuldan beri nerdeyse :S benim de son tahlilimde az miktarda bakteri yazıyodu dr çok önemsemedi, dikkatli ol bol su iç dedi o kadar. çok önemli değil demek ki takma falana..

biju sut dedin az once kendime misir gevregi koydum :s insan bu kadar ac gozlu olurmu yaa
olur mesela doymak bilmeyen 7/24 aç olan ben -tatlicadiarzu-
afiyet olsunnn canım yarasın..

ben içiyorum amaa :KK43: içmesem mi bana bişi demedi kıss
sen iç 1 aydır hastasın yaa..

cok hayecanli opuyorumnanaktan
herkes öyle diyo ama bir gram heyecan hissetmiyorum :bbo:

sankı alıp goturcekler :)) ha ıcınde ha dısında ne farketcek.. valla gece sureklı uyancaz ama ona bıle razıyım 1 saat agrısız sancısız bı uyku cekmeye razıyım 1 saat olsun benım olsun :))
olsunn bir daha hareket hissedemicem en çok ona üzülüyom. tabi yanımda olcak uykusuz geceler vızzz gelir..

Son düzenleme:
sankı alıp goturcekler :)) ha ıcınde ha dısında ne farketcek.. valla gece sureklı uyancaz ama ona bıle razıyım 1 saat agrısız sancısız bı uyku cekmeye razıyım 1 saat olsun benım olsun :))

evet özellike yüzüstü yatmayı çok özledim ben yaa :KK43:deliksiz uykuuyuu gerçi bebişler doğuncada gece uyku olmayacak :) ama doğsunlar istiyorum bende

noroloji uzmani attigim maile cevap gonderdi az once... umarim dedigi gibidir..

Öncelikle geçmiş olsun. Mailinizde anlattıklarınıza baktığımızda çok önemli bir sorun olmadığını düşünüyorum. Bazen bu tür sıvı artışları olabiliyor. Ancak doğan bebeklerimizde sıkıntı ve problem yaşamıyoruz. Siz rahat olun ama çocuk Nöroloğu mutlaka değerlendirsin. Geçmiş Olsun;
Uzm. Dr. Mustafa YILMAZ
Nöroloji Uzmanı

Ya bi şi sorcam size kızlar, daha önce evde krem şokola yapan var mı aranızda, ben yapmak istim ama ilk defa yapıcam için nasıl olur evde bilmim...

Böle koyu kıvamlı pudding gibi sütlü tatlılardan pek hoşlanmim, daha böle akışkan tatlı olacak...

teskkr prop, cum gunu mr cektiriyorum, sali gunu de nöropediatr ile randevumuz var.. bakalim bekliyoruz, allah saglik sihhat versin hepsine insallah...

noroloji uzmani attigim maile cevap gonderdi az once... umarim dedigi gibidir..

Öncelikle geçmiş olsun. Mailinizde anlattıklarınıza baktığımızda çok önemli bir sorun olmadığını düşünüyorum. Bazen bu tür sıvı artışları olabiliyor. Ancak doğan bebeklerimizde sıkıntı ve problem yaşamıyoruz. Siz rahat olun ama çocuk Nöroloğu mutlaka değerlendirsin. Geçmiş Olsun;
Uzm. Dr. Mustafa YILMAZ
Nöroloji Uzmanı

canım hadi gözünaydın bak korktuğun giib bi durum olmucak iyi habelerle geleceksin inş.

gripin bana da cok oluyo ama gecmiyo ne yapsam gecmiyo... gecmis olsun.. ilac hic kullanmadim ama, sen dene iyi gelir ins..

ilaç kullanmak istemiyorum hiç aslında ama dayanamazsam kullanıcam artık napayım

12 günüm var canım benim evet az kaldı ama ben çok özlicem toprağın benle olmasını :KK43:

12 gün sonra bebeğin kucağındamı olacak alkisalkisalkis ay ne güzel ya,bende istiyooommm:KK1: Valla bende öyle alştımki bebişimin içimde kıpırdamasına,göbeğimi yamultup durmasına,çok özliycem bu günleri

teskkr prop, cum gunu mr cektiriyorum, sali gunu de nöropediatr ile randevumuz var.. bakalim bekliyoruz, allah saglik sihhat versin hepsine insallah...

canım,gözünaydın ne güzel,problem olmaz demiş doktor. Tabi senin içinin rahat olması için elinden geleni yap yinede. Sağlık sağlık sağlık,tek duamız bu

biber dolmasıyla patlıcan musakka var menüde, dolmam pişiyor musakkaya da başlıyım bir an önce :)

aboooo bi ütü yaptım şeklim değişti benim menü kuru fasülye pilav bugün pişerken mis gibi kokuyo fasülye bayadır çekiodu canım nihayet bugün yaptım

kızlar kocam aradı napıosun dedı fasulye ayıklıyorum noldu dedım hıc dedı nıye aradın dedım arayamazmıyım karımı dedı arayabılırsın de aramazsın kı noldu soyle dedım bısı yok kapatmam lazım dedı kapattı :roflol:

aboooo bi ütü yaptım şeklim değişti benim menü kuru fasülye pilav bugün pişerken mis gibi kokuyo fasülye bayadır çekiodu canım nihayet bugün yaptım

benim vazgeçemediğim çok sık yaptığım menümdür kuru fasulye pilav eşimde çok severr :) ellerine sağlık miraclee

miracle siz çocuk arabasını aldınız mı :):)

benim vazgeçemediğim çok sık yaptığım menümdür kuru fasulye pilav eşimde çok severr :) ellerine sağlık miraclee

miracle siz çocuk arabasını aldınız mı :):)

sağol canım..yok tatlım biz almadık benim görümcem zamanında chicco nun triosunu almış pekde ii bakmış ve saklamış onu gönderdi bende kullanıcam onu ama çok büyük dışarı çıkarken zor olur bana o yüzden daha sonra daha hafif kolay taşınan arabaya rahat sığacak bişeyler alcaz

Bende başlıyom şimdi yimeklere dinlendim azcık ii geldi...

Kız prop yaramazlık yapacak da senin evde olup olmadığını mı kontrol ediyo yoksa, ben olsam kıllanırım hemen...

Bende başlıyom şimdi yimeklere dinlendim azcık ii geldi...

Kız prop yaramazlık yapacak da senin evde olup olmadığını mı kontrol ediyo yoksa, ben olsam kıllanırım hemen...

ben de ne düşüncemi bilemedim valla nalancım...

ben de markete gıdıyorum kızlar.. hadi görusuruz bakalımmm

sağol canım..yok tatlım biz almadık benim görümcem zamanında chicco nun triosunu almış pekde ii bakmış ve saklamış onu gönderdi bende kullanıcam onu ama çok büyük dışarı çıkarken zor olur bana o yüzden daha sonra daha hafif kolay taşınan arabaya rahat sığacak bişeyler alcaz

anladım canım bizimkiler baktığın arabayı almışlar :)

X