Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun cnm ya :S allahalla kronikleşti mi ne oldu bu sende?Bol sıvı içmek en iyisi.zaten içiyordun sen gerçi ama yine devam et bol sıvıya bari:Sben geldim.. idrar tahlilimde yine bakteri çıktı yine bakteri çıktı :S doktor yıne antııyotık verırse ıcmıcem artık yeter dıcem ulan ıctım yıne gecmemıs :S pöffffffffffffff
domatesim yokkiii fisfisfis
hamileliktede kullanılıyomu canım o?Yan etkisi olmasın
Şuan soda içiyorum canım,ama pek düzelme yok.Nefret ediyorum şu mide yanmasındaaaannnkötükedihüso
bence de ahhhmelodı kendımız yapıoz da hazır hızmet gormeyı kım sevmez bıze hızmet eden yok hıc, ah anacım ahhhhh... cok efkarlandım :))
aynen hayatım ben de toprağı merak ediyorum işin kötüsü bir daha ultrasona girmicem :çok üzgünüm:benım kuzum napıo nedıyo boyu nasıl kılosu nasıl cooooook mrk ıcerısındeyım.. boshayallersmile
Soda içme kız deli misin, daha kötü yapar...
Evet canım hamilelikte kullanılıyo, dr. dik kafana iç bi şi olmaz dedi bana, yani o kadar zararsızmış, zaten hamileyken yazdılar banada, ben evde hep bulunduruyorum çok ii gelio, başka hiç bi şi etki etmio valla...
İç kurtul derim ben...
biju az kaldi nasilsa dayan biraz kucaginda gorursun insallah :)
gripin benim de midem çok yanıyo soğuk süt dikiyorum kafama. çok iyi geliyo dene derim varsa sütün..
uyumuşum 1 den 3'e kadar. ama bi sıkıntılı uyumuşum ki pf az sonra eşim gelir işten, bugün çok sıkıcı bi gündü :bbo:
prop geçmiş olsun ayaklarını falan mı üşütüyosun sen, terlik+çorap giydiriyo bana eşim zorla. sen nasıl geziyon bakim?
benim dr umda bu saatten sonra antibiyotik önermiyorum dedi, bol su iç ayaklarını sıcak tut falan dedi.
benimde bugün mide yanmam had safhada,hiç bişey yiyemiyorum,yemek borum bile yanıyo :bbo:Ne iyi gelir acaba bilen varmı??
12 günüm var canım benim evet az kaldı ama ben çok özlicem toprağın benle olmasını
12 günüm var canım benim evet az kaldı ama ben çok özlicem toprağın benle olmasını