2010 Kasım Anneleri

kızlar bebişim dün ilginç bir hareket yaptı,çıkışa doğru iki kere kendini itip geri gitti.alıştırma yapıyor kuzucuğumsırnaşık şey

ben geldim.. idrar tahlilimde yine bakteri çıktı yine bakteri çıktı :S doktor yıne antııyotık verırse ıcmıcem artık yeter dıcem ulan ıctım yıne gecmemıs :S pöffffffffffffff
çok geçmiş olsun cnm ya :S allahalla kronikleşti mi ne oldu bu sende?Bol sıvı içmek en iyisi.zaten içiyordun sen gerçi ama yine devam et bol sıvıya bari:S

domatesim yokkiii fisfisfis

hamileliktede kullanılıyomu canım o?Yan etkisi olmasın

Şuan soda içiyorum canım,ama pek düzelme yok.Nefret ediyorum şu mide yanmasındaaaannnkötükedihüso

Soda içme kız deli misin, daha kötü yapar...

Evet canım hamilelikte kullanılıyo, dr. dik kafana iç bi şi olmaz dedi bana, yani o kadar zararsızmış, zaten hamileyken yazdılar banada, ben evde hep bulunduruyorum çok ii gelio, başka hiç bi şi etki etmio valla...

İç kurtul derim ben...

melodı kendımız yapıoz da hazır hızmet gormeyı kım sevmez bıze hızmet eden yok hıc, ah anacım ahhhhh... cok efkarlandım :))
bence de ahhh :nazar:

benım kuzum napıo nedıyo boyu nasıl kılosu nasıl cooooook mrk ıcerısındeyım.. boshayallersmile
aynen hayatım ben de toprağı merak ediyorum işin kötüsü bir daha ultrasona girmicem :çok üzgünüm:

selam kizlar.. ne haber gecmisi okumadim herkes iyi mi..

gene isler birikmis bakiyorum yanliz degilim, yanliz degilsiniz :1closedeyes:

gripin benim de midem çok yanıyo soğuk süt dikiyorum kafama. çok iyi geliyo dene derim varsa sütün..

uyumuşum 1 den 3'e kadar. ama bi sıkıntılı uyumuşum ki pf az sonra eşim gelir işten, bugün çok sıkıcı bi gündü :bbo:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun prop, hakkat senin neden böle oldu, bu iltihap neden geçmedi acaba, kerm felan verse daha mı ii gelir acaba...

prop geçmiş olsun ayaklarını falan mı üşütüyosun sen, terlik+çorap giydiriyo bana eşim zorla. sen nasıl geziyon bakim?
benim dr umda bu saatten sonra antibiyotik önermiyorum dedi, bol su iç ayaklarını sıcak tut falan dedi.

Soda içme kız deli misin, daha kötü yapar...

Evet canım hamilelikte kullanılıyo, dr. dik kafana iç bi şi olmaz dedi bana, yani o kadar zararsızmış, zaten hamileyken yazdılar banada, ben evde hep bulunduruyorum çok ii gelio, başka hiç bi şi etki etmio valla...

İç kurtul derim ben...

tamam o zaman canım,yazdırayım doktora

gripin benim de midem çok yanıyo soğuk süt dikiyorum kafama. çok iyi geliyo dene derim varsa sütün..

uyumuşum 1 den 3'e kadar. ama bi sıkıntılı uyumuşum ki pf az sonra eşim gelir işten, bugün çok sıkıcı bi gündü :bbo:

evde yok canım,eşime söyliyeyim getirsin gelirken.Ne varsa denicem artık napalım

kızlar kızlarr gelmeyin üstüme.. üşütmüyorum kendimi dikkat ediyorum.. kronik iltihap olabilir hamileleri geçtim normal ınsanda da oluo, benım de sık sık olurdu zaten :KK43: bı de bobrek ıltıhabından korktum ılerlemıs sevıyesı bobrek ıltıhabı oluomus ama okuyup arastırdıgıma gore oyle olsa ılerlemesı gerekırdı yanı az mıktarda bakterı goruldu yazıo, bobrekte olsa bol mıktarda yazardı.. cmts sorcam doktora ama cıdden antıbıyotık ıstemıorum artık..

nalan krem bı ıse yaramaz mantar degıl bu, bakterılerle ılgılı bişi :KK43: belkı antıbıyotıklı krem verır o da aynı hesap olur ıstemıom antıbıyotıkkkkk

Son düzenleme:
prop geçmiş olsun ayaklarını falan mı üşütüyosun sen, terlik+çorap giydiriyo bana eşim zorla. sen nasıl geziyon bakim?
benim dr umda bu saatten sonra antibiyotik önermiyorum dedi, bol su iç ayaklarını sıcak tut falan dedi.

ben içiyorum amaa :KK43: içmesem mi bana bişi demedi kıss

12 günüm var canım benim evet az kaldı ama ben çok özlicem toprağın benle olmasını :KK43:

sankı alıp goturcekler :)) ha ıcınde ha dısında ne farketcek.. valla gece sureklı uyancaz ama ona bıle razıyım 1 saat agrısız sancısız bı uyku cekmeye razıyım 1 saat olsun benım olsun :))

gripin bana da cok oluyo ama gecmiyo ne yapsam gecmiyo... gecmis olsun.. ilac hic kullanmadim ama, sen dene iyi gelir ins..

X