bana da heeep olur ortaokuldan beri nerdeyse :S benim de son tahlilimde az miktarda bakteri yazıyodu dr çok önemsemedi, dikkatli ol bol su iç dedi o kadar. çok önemli değil demek ki takma falana..kızlar kızlarr gelmeyin üstüme.. üşütmüyorum kendimi dikkat ediyorum.. kronik iltihap olabilir hamileleri geçtim normal ınsanda da oluo, benım de sık sık olurdu zatenbı de bobrek ıltıhabından korktum ılerlemıs sevıyesı bobrek ıltıhabı oluomus ama okuyup arastırdıgıma gore oyle olsa ılerlemesı gerekırdı yanı az mıktarda bakterı goruldu yazıo, bobrekte olsa bol mıktarda yazardı.. cmts sorcam doktora ama cıdden antıbıyotık ıstemıorum artık..
nalan krem bı ıse yaramaz mantar degıl bu, bakterılerle ılgılı bişibelkı antıbıyotıklı krem verır o da aynı hesap olur ıstemıom antıbıyotıkkkkk
olur mesela doymak bilmeyen 7/24 aç olan ben -tatlicadiarzu-biju sut dedin az once kendime misir gevregi koydum :s insan bu kadar ac gozlu olurmu yaa
sen iç 1 aydır hastasın yaa..ben içiyorum amaaiçmesem mi bana bişi demedi kıss
herkes öyle diyo ama bir gram heyecan hissetmiyorum :bbo:cok hayecanli opuyorumnanaktan
olsunn bir daha hareket hissedemicem en çok ona üzülüyom. tabi yanımda olcak uykusuz geceler vızzz gelir..sankı alıp goturcekler :)) ha ıcınde ha dısında ne farketcek.. valla gece sureklı uyancaz ama ona bıle razıyım 1 saat agrısız sancısız bı uyku cekmeye razıyım 1 saat olsun benım olsun :))
sankı alıp goturcekler :)) ha ıcınde ha dısında ne farketcek.. valla gece sureklı uyancaz ama ona bıle razıyım 1 saat agrısız sancısız bı uyku cekmeye razıyım 1 saat olsun benım olsun :))
noroloji uzmani attigim maile cevap gonderdi az once... umarim dedigi gibidir..
Öncelikle geçmiş olsun. Mailinizde anlattıklarınıza baktığımızda çok önemli bir sorun olmadığını düşünüyorum. Bazen bu tür sıvı artışları olabiliyor. Ancak doğan bebeklerimizde sıkıntı ve problem yaşamıyoruz. Siz rahat olun ama çocuk Nöroloğu mutlaka değerlendirsin. Geçmiş Olsun;
Uzm. Dr. Mustafa YILMAZ
Nöroloji Uzmanı
gripin bana da cok oluyo ama gecmiyo ne yapsam gecmiyo... gecmis olsun.. ilac hic kullanmadim ama, sen dene iyi gelir ins..
12 günüm var canım benim evet az kaldı ama ben çok özlicem toprağın benle olmasını
teskkr prop, cum gunu mr cektiriyorum, sali gunu de nöropediatr ile randevumuz var.. bakalim bekliyoruz, allah saglik sihhat versin hepsine insallah...
düşünmemlazım hadi gözün aydın..
nalan ben bilmiim...
biber dolmasıyla patlıcan musakka var menüde, dolmam pişiyor musakkaya da başlıyım bir an önce :)
aboooo bi ütü yaptım şeklim değişti benim menü kuru fasülye pilav bugün pişerken mis gibi kokuyo fasülye bayadır çekiodu canım nihayet bugün yaptım
benim vazgeçemediğim çok sık yaptığım menümdür kuru fasulye pilav eşimde çok severr :) ellerine sağlık miraclee
miracle siz çocuk arabasını aldınız mı :):)
Bende başlıyom şimdi yimeklere dinlendim azcık ii geldi...
Kız prop yaramazlık yapacak da senin evde olup olmadığını mı kontrol ediyo yoksa, ben olsam kıllanırım hemen...
sağol canım..yok tatlım biz almadık benim görümcem zamanında chicco nun triosunu almış pekde ii bakmış ve saklamış onu gönderdi bende kullanıcam onu ama çok büyük dışarı çıkarken zor olur bana o yüzden daha sonra daha hafif kolay taşınan arabaya rahat sığacak bişeyler alcaz