:içelim: bence de yapmayalım o yuzden..
Demii . benim yatağım daha duruyor sempatiksalakcinni
ama bulaşık makinemi boşalttım şimdi o daha önemli :roflol:
bugun hiççç bişey yapmıcam zatenn bugun keyif yapçam . yemek yapmayı bile düşünmüyorum:umursamaz:
valla dilemma anlamadım ki yapıştı kaldı :S antıbıyotıgımı kullandım cuma gunu bıttı bugun tekrar tahlıl verdım antıbıyotık oncesı de az mıktarda bakterı goruldu yazıodu sonrasında da oyle yazıo.. bebeme de yazık yanı bu kdr antıbıyotık.. cıdden verırse tekrar kullanmak ıstemedıgımı soylıcem mafoldumben
ya kızlar doktorum 25 ekime kadar yok 25 ekimde gittiğimde tam 3 hafta geçmiş olcak kendimi ii hissetmiyorum sanki karnım iice aşağıya inmiş gibi başka bi doktora gitsemmi ki şimdi salak birinede denk gelmekten korkyorum son dakikada olmadık bişey çıkartır diye korkyorum off bilemedim yaaa
benım de yemegım yok taze fasulye ve pılav yapmayı planlıyorum yanına da cacık yaparım.. ama once utu yapmam lazım tam 12 tane gomlek var utulencek :)))
bilmiyoruum prop gece sancı çekince saba h kafamda bin tane senaryo ile uyanıyorum kocam sen bi doktora gitmeden rahat etmiceksin dedi bilemedim işte bakalım 2 hafta daha dayanabilirsem kendi doktoruma gimek en mantıklısı aslında
benimde bugün mide yanmam had safhada,hiç bişey yiyemiyorum,yemek borum bile yanıyo :bbo:Ne iyi gelir acaba bilen varmı??
benimde bugün mide yanmam had safhada,hiç bişey yiyemiyorum,yemek borum bile yanıyo :bbo:Ne iyi gelir acaba bilen varmı??
ohh süperr elerine sağlık canım :) yemekte ne var bugün nalan, ben karnıbahar kızartıcam bugün yoğurtluu :)benimde salon kaldı bi tek orayıda sildim mi yemeklere girişcem...
Gripin boyle zamanlarda en mantıklısı menemen valla..
Gaviscon ii gelir, hemen etki edio..
ay canım ya senindemi benimde felaket yanıyo sabah dedim hamileliğim başa sardı ben pes ettim kendi haline bıraktım midemi ne yapsak boş ama istersen soda veya yoğurt yemeyi deniyebilirsin belki seninki söz dinler