2010 Kasım Anneleri

evet işler hiç bitmiyor ben çalışıyorken bu kadar yorulmuyordum yaa ev bu kadar batmıyordu şimdi sürekli iş çıkıyor evde çalışırken daha düzenli oluyorsun ütü mesela ütü günüm olurdu o gün ütüler biterdi şimdi evdeyim ya ha şimdi yaparım kalsın yarın yaparım drken kalıyorr

:içelim: bence de yapmayalım o yuzden..

Demii . benim yatağım daha duruyor sempatiksalakcinni
ama bulaşık makinemi boşalttım şimdi o daha önemli :roflol:
bugun hiççç bişey yapmıcam zatenn bugun keyif yapçam . yemek yapmayı bile düşünmüyorum:umursamaz:

benım de yemegım yok taze fasulye ve pılav yapmayı planlıyorum yanına da cacık yaparım.. ama once utu yapmam lazım tam 12 tane gomlek var utulencek :)))

hamile kalmadan önce sezenle bi topikte konuşuyorduk .
olsun bebeklerimiz diye . önce o güzel haberi vermişti . sonra benn .
bebeğini doğurdu bile. zaman ne çabuk geçiyor opuyorumnanaktan

aynennnn :) benimde hiç istemiyorr

Allah kolaylık versin .
yarısını şimdi ütüle yarısını akşam ütüle bari.. hepsini bikerede ütülersen fenalık gelir akannehir

çıkayımda uzanayım tv izleyim
görüşürz

Merhaba arkadaşlarzemuszemus

az kaldı doğumuna zaten,eğer çok fazla çıkmadıysa bakteri kullanma artık ilaç falan,benimde var enfeksiyon hala tam geçmedi ama kullanmıyorum artık ilaç nasılsa tam olarak geçmiyor.

sancın varsa başka bi doktora görün bence canım,3 hafta uzun bi zaman. Enazından için rahat etsin.

benım de yemegım yok taze fasulye ve pılav yapmayı planlıyorum yanına da cacık yaparım.. ama once utu yapmam lazım tam 12 tane gomlek var utulencek :)))

üffff benimde yok yemeğim,sebze falanda kalmadı evde,ne yapsamkibilmiyorumkismile

benimde bugün mide yanmam had safhada,hiç bişey yiyemiyorum,yemek borum bile yanıyo :bbo:Ne iyi gelir acaba bilen varmı??

canım bence telaş etme bak hepimizi yokluyo böyle ağrılar periyodik değilse normaldir bence uzan dinlen bol bol doğum sancısı girer kıvrandırır çıkar ve periyodiktir hani şu yalancı kasılmayla alakası yok daha ağrılıdır hele açılma olsa mutlaka anlarsın

bide doktorunu niye aramıyorsun olsun orda olmasın senle ilgilenmek yönlendirmek zorunda ondan habersiz başkasına gitme eğer gitmeye karar verirsen ara derdini anlat beni yönlendirin de

benimde bugün mide yanmam had safhada,hiç bişey yiyemiyorum,yemek borum bile yanıyo :bbo:Ne iyi gelir acaba bilen varmı??

ay canım ya senindemi benimde felaket yanıyo sabah dedim hamileliğim başa sardı ben pes ettim kendi haline bıraktım midemi ne yapsak boş ama istersen soda veya yoğurt yemeyi deniyebilirsin belki seninki söz dinler

Evet kesinlikle evdeyken işler hiç bitmiyo, hep üstüne yeni işler ilave oluyo sanki, feci yani...

maşallah oğlum bugün çok hareketli,çıkacak sankibu arada hala ismi yok oğluşumun:çok üzgünüm:

benım kuzum napıo nedıyo boyu nasıl kılosu nasıl cooooook mrk ıcerısındeyım.. boshayallersmile

Gripin boyle zamanlarda en mantıklısı menemen valla..

domatesim yokkiii fisfisfis

Gaviscon ii gelir, hemen etki edio..

hamileliktede kullanılıyomu canım o?Yan etkisi olmasın

ay canım ya senindemi benimde felaket yanıyo sabah dedim hamileliğim başa sardı ben pes ettim kendi haline bıraktım midemi ne yapsak boş ama istersen soda veya yoğurt yemeyi deniyebilirsin belki seninki söz dinler

Şuan soda içiyorum canım,ama pek düzelme yok.Nefret ediyorum şu mide yanmasındaaaannnkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…