2010 Kasım Anneleri

ayyyy şoklardayım daha akşam sohbet edioduk arkadaşla 37+2de bugün gece ''ehueeee.. suyum geldi... bebişim geliyooooooo... 8) '' yazmış saat 4de ... doğurcak karı :)) ayyyyy çok süper çokkkk

günaydın kızlar

Birisi sen mi eski usul bebek bezlerinden arıyodun nerden alabılırım dıye yanlış mı hatırlıyorum ? Unnado da satılıo da şu an haberın olsun dedım..

Kızlar günaydınnnn:)
Sezeni aradım annesiyle konuştum bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş şu an bebği temizliyorlarmış her şey güzelmiş problem yok:)

Birisi sen mi eski usul bebek bezlerinden arıyodun nerden alabılırım dıye yanlış mı hatırlıyorum ? Unnado da satılıo da şu an haberın olsun dedım..

Hayır sormamıştım bez kullanıcam demiştim. yazdığım zaman zaten çoktan getirtmiştim Amerika'dan. bebeğime ilk aldığım şeydi. fekat bunlar eski usül değil yeni usul bez, hazır bezler gibi çırt çırtlı veya çıtçıtlı dışları farkılı renklerde ve desenlerde oluyor.

günaydin kizlar bugün hastaneye gidiyorum kayit olmaya:lepi:

Sezeni aradım annesiyle konuştum bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş şu an bebği temizliyorlarmış her şey güzelmiş problem yok:)

kızlar günaydın gözümden uyku yağıyo randevu almaya kalktım size bi bakıyım dedim sezen doğurmuş güzel haber aldım çok sevindim şimdiden maşallah bebeğine çok duygulandım ne güzel ya

tamam burda satılanlar da oyle zaten de sonucta adının ne oldugunu bılmıyorum eskı usul bez dıyebılıyorum ancak :))

ay asooooooooooooo ne ara doğurmuş Şeniz
allahım çok güzel.. hepimiz görelim o günü işallaaaaahhhhhh

ay asooooooooooooo ne ara doğurmuş Şeniz
allahım çok güzel.. hepimiz görelim o günü işallaaaaahhhhhh
ay evet yaaaaaa ooohh valla:) biz ne olcak prop yaa biz ne olcaz artık gelsinler yaa uf son güne kadar beklemeseler keşke.Hatta haftaya sancımız gelsin =))))))))

ay evet yaaaaaa ooohh valla:) biz ne olcak prop yaa biz ne olcaz artık gelsinler yaa uf son güne kadar beklemeseler keşke.Hatta haftaya sancımız gelsin =))))))))

bebişim aynı duyguları taşıyorum ama sonra da oh bugunu de ıcerde bıtırdı dıye sevınıyorum emınım sen de hıssedıosundur aynı şeyi poffffffffffffff bu çelişkilerbizi öldürecek.. ay iyi ki dogumumuz kasım sonu degıl :)) valla çaaaaat diye çatlardım burda ,, zaten topıgın yarısı dogurduktan snr dogurcam kalan yarısının da dogurdugunu gorseydım psıkolojım bozulurdu :))))

2800 dedı
ama ben 70 olmusum:bbo:
masallah canim insallah haftaya kadar sabreder kizin hayirlisiyla dogar kilosuda iyiymis sen 70emi cok diyorsun ben 72 oldum akannehir

hay masallah demekki erkenden dogmus kayra bebek rabbim hayirli evlatlardan eylesin insallah:Saruboceq:

prop senin arabanin rengi kirmizi degilmiydi niye sari olmus sacma bir soru ama gözüme takildi nedense

prop senin arabanin rengi kirmizi degilmiydi niye sari olmus sacma bir soru ama gözüme takildi nedense

helal olsun kız nası farkettin :)

şimdi şöyle açıklayayım bu bebeklerin dogumunda asıl onemlı olan şey yumurtlama gunu bılıosun, ama pek cok kadın yumurtlama gununu bılmedıgınden SAT a gore hesaplanıo dogumlar ama tabı kı herkesın gunu farklı oldugu ıcın hatta tam gununde sadece %5lık bı dılım doguyo.. muş.. ben bunu dun okudum, yani benim veledin önden gittiği fln yokmuş zaten tam gununde gıdıomuş aslında yumurtlama gunume gore hesaplayınca.. ben yumurtlama tarıhımı de bılıorum tam olarak, oyle olunca o tarıhe gore tıcker ımı duzenlıyım dedım, snr da baktım araba pembe durmasın benım Demir oğluma pembe şeyler yakışmaz dedim sarıya çevirdim :)

aynen yahu:) millet gün aldıkça kıskanmaya başladım haftaya doğsunlar bizimkiler de işte:) belli mi olur belki sancımız tutar:) 10 gün sonra normal doğum yapabilcek miyim diye yüzde 70 bilgim olcakkaydirigubbakcemile3 keşke yüzdeyüz olsa ne güzel olurduuuu:)

zaten sezeryanda kıskandığım tek şey bu planların yapılabilio olması etrafını kendini herşeyini o güne göre hazırlayabiliyosun, normalde de allah kerim :))

tamam canim simdi anladim bende tickerimi sata göre ayarladim bugün hastanade belli olur belki dogum tarihi bende yumurtlama günümü biliyorum ama bebeklerin cani nezaman isterse ozaman tesrif ediyorlar kizimada 16nisan demislerdi 21nisanda dogmustu isin garibi kizimdada kurban bayraminin ücüncü günü hastaneye gittim dördüncü günü dogdu eger zamanina yakin dogarsa oglumda kurban bayraminda dogmus olucak insallahkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…