2010 Kasım Anneleri

bugün dr benim kuzumunda kilosunu az buldu 36+4 ve 2844 gr(((mafoldumben

maşallah bence gayet iyi
her bebek 4 kilo doğacak diye bir kaidemi war anlamiorum ki ben bu doktorlari lmaz:
sıkma canını tatlim..

bende yarin saat 13 te kavuşcam kuzuma..3 hafta oldu görmeyeli

aaa ne demek ya sorcan tabi sinir olmaya ne hakkı var.kadın mı yoksa doktorun kadınsa sinir olması normaldir:)

sonuna yetiştim haberin ama haftasonu gibi olcakmış galiba.Nerelere gitceksin

yrn ıdrar tahlılı yaptırmaya gıtmem lazım sonra hedıye bakıp almam lazım, persembe arkadasın dogum gunu var oraya gıtmemız lazım, cuma mothercare aylık ındırımı var nısantasına gıdıp hem ona bakmam hem de sekercıye gıdıp şekerlerın ustundekı suslerden almam lazım fazladan 3-4 tane sus ıstemıstım de album yapıp ustune yapıstırcam, cmts de doktora gıtcez ve hastaneye karar vercez ıste

evet kadın,beni de tanımıyor drum ayrılınca başka dr seçmek zorunda kaldım( bu dru buldum,bir sağ salim doğurtsun yeter bana...

Son düzenleme:
Hiççç öyle ,ben başka şahısları kastettiydim:jeyyar:
Seni yerim sosisssssscokacimcoookopuyorumnanaktan
oof bir sürü iş var hakkaten.bunları yaparken doğurma bari koaly gelsin bol bol

saol asocum..
kadın doktorlara ölümm :))
ben de cıkayım artık kocam da gelmedı arayıp bı hesap sorayım gorusuruz kızlar..

kadın doktorlar niyeyse öyle oluyorlar maalesef

böyle pozitif yorumlar okuyunca içim rahatlıyor tşk ediyorum hepinize:))
bir de öyle bir söyleyişi vardı ki eşimde bende ne oldu acaba bebekte bir sorun mu olutşu diye endişelendik korkuttu bizi(((
benim bebeğim sağlıklı olsun zayıf doğsun,dünyasında büyüsün:)))):enbuyukkk::hooray:

benimki istisna galiba maşallah diim
daha bi terslik yaşamadik doktorumla..hemde oldukça genç..güzel olduğu içinde kompleksi yoktur ondan
giciklik yapmiodur :))

iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi çok çok yiyenlerime iyi bakın dizim başlıyoooor:))))

aman boşver takma onun dediklerini sen karı milleti işte :) doğsunlar biz bakar kilo aldırırız:)

sezencik napıyor acabaaa içi kıpır kıpırdır şimdi saatler kaldı bebişini kucağına almasına :) sıra bizede geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…