bugün dr benim kuzumunda kilosunu az buldu 36+4 ve 2844 gr(((mafoldumben
aaa ne demek ya sorcan tabi sinir olmaya ne hakkı var.kadın mı yoksa doktorun kadınsa sinir olması normaldir:)
sonuna yetiştim haberin ama haftasonu gibi olcakmış galiba.Nerelere gitceksin
Seni yerim sosisssssscokacimcoookopuyorumnanaktanHiççç öyle ,ben başka şahısları kastettiydim:jeyyar:
oof bir sürü iş var hakkaten.bunları yaparken doğurma bari koaly gelsin bol bolyrn ıdrar tahlılı yaptırmaya gıtmem lazım sonra hedıye bakıp almam lazım, persembe arkadasın dogum gunu var oraya gıtmemız lazım, cuma mothercare aylık ındırımı var nısantasına gıdıp hem ona bakmam hem de sekercıye gıdıp şekerlerın ustundekı suslerden almam lazım fazladan 3-4 tane sus ıstemıstım de album yapıp ustune yapıstırcam, cmts de doktora gıtcez ve hastaneye karar vercez ıste
Hadi ben çıkıyorum şekerler,Osman'ı izliyeyim dimiopuyorumnanaktan
kadın doktorlar niyeyse öyle oluyorlar maalesef
aman boşver takma onun dediklerini sen karı milleti işteböyle pozitif yorumlar okuyunca içim rahatlıyor tşk ediyorum hepinize:))
bir de öyle bir söyleyişi vardı ki eşimde bende ne oldu acaba bebekte bir sorun mu olutşu diye endişelendik korkuttu bizi(((
benim bebeğim sağlıklı olsun zayıf doğsun,dünyasında büyüsün:)))):enbuyukkk::hooray:
kocam teee 10a 11e kdr gelmicekmiş peeehhhhh
ah canım yaa...
biz burdaiz idare ediver azcik olmaz mi olumunekankayizsmile
napcam len seniii :mymeka: erkekimi istiom ben sempatiksalakcinni